60

121212

преди 1 година

Изчакайте да видите с колко ще се поскъпне газа, че да не ви излезат сметките криви.

59

Минаващ

преди 1 година

От всичко, което ни сервираха управляващите, оставам с впечатлението, че сякаш българският народ е виновен за войната в Украйна,. Най-потърпевш е той. Не е ли така?! "Военна помощ, та военна помощ. Няма да плащаме в рубли за газта, ето ти, народе, по-скъп газ. А, да, и по-високи цени на всичко. Ти, народе, ще плащал заради нашата угодническа политика в полза на САЩ, ЕС и чужди интереси..." Спомнете си за народа, г-н Петков, господа управляващи!

58

Анонимен

преди 1 година

Чистито ха ха няма нужда от руски газ внасяме по скъп и оттам вдичко по скъпо

57

Анонимен

преди 1 година

След 12 години управление на мутpите и унищожаване на България, нормално е всичко да поскъпва, вкл. и хляба.

56

Българ

преди 1 година

Вместо военна помощ за Украйна държавата да построй държавни хлебозаводи да регулира цената!Какъв е тоя хляб бе само брашно вода от чешмата и зрънце мая и ти искат 2 лв!

55

567

преди 1 година

Покрай празниците видях нещо, което ме отврати от държавата, в която живеем - София, магазин от една от големите вериги хипермаркети. Пенсионер на видима възраст 75+ год претегля на контролната везна два напълно идентични хляба, за да провери кой е с няколко грама по- тежък. Това, че едва ли е ял агнешко и козунаци по Великден няма да го коментирам. Позор сте, господа управляващи.

54

Kuncho

преди 1 година

Те хлебарите сега ли вдигнаха цената?! Ало хлебарите, ако двоиния скок на пшеницата не влияе на цената а само скока на газта то тогава с какво го правите този хляб?!

53

Рр

преди 1 година

И така.... до края на Промяната. Радев къде си, какво става с юмруци те?

52

Ахмед

преди 1 година

Това в България не а хляб а тесто пълно с пестициди. Вредно и гадно.

51

До 46

преди 1 година

Еми то и сега го има, за който иска подобно нещо. Е не е същото като вкус де, но има хлебопекарни машинки по 100-120 лв. - за 5 мин се зарежда хляба след 3 часа имаш хляб. На другия ден пак. На мен ми излиза около 1,20 лв. 1 кг хляб, в цената влиза и тока, маята, брашното и другите съставки. На 2 години се скапва такава хлебопекарна, така че включвам и цената в цената на хляба.

50

С мързеливите млади

преди 1 година

поколения сега, ни очаква в близко бъдеще голям глад.Обикалят по кафенета по цял ден...а ако бяха свестни-навън плащат повече и даже много повече.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Да бе , като се върне Бойко и цените ще паднат ама / от смях / :)

48

Майна

преди 1 година

Хляб не ям от 2 години,това е супер отрова .....

47

Анонимен

преди 1 година

Сега за тия дето си мислят, че руснаците няма да посмеят да влязат във война с НАТО, защото се страхуват, да помислят пак. Ядрени оръжия никой няма да иска да използва, но такива пешки като нас ще бъдат жертвани, за да си уредят сметките големите. И никакво НАТО няма да спре ракетите към нашите градове. А сега пращаъте оръжия и воювайте, ама не лъжете хората коакво ги чака.

46

Анонимен

преди 1 година

До Как беше едно време Ама баба я няма вече .

45

Анонимен

преди 1 година

Яжте пасти на поРОШЕНко.

44

Анонимен

преди 1 година

Като искате да играете по свирката на ЕС, няма да ядете хляб. Какво толкова? За едните евроатлантически ценности няма ли да жертвате хляба? Нали довечера Асенчо гневно ще излезе да ви нахрани по тв с приказки за фалита на Русия и как американците стоят плътно изотзад назе.

43

koko

преди 1 година

АМА що по скъп веееееее. КОКОРЧО каза че намерил газ даже по евтин бил ! но пък ако питате Нинова според нея това е спекула ...... а бре ко да ви разправям вие си ги знаете!

42

Анонимен

преди 1 година

Къде е крушовишката ***, какво прави, спи ли? Така всеки може да стан министър на тлъста заплата. ОСТАВКА нещастници съсипахте държавата и вече потънахме на дъното.

41

Толкова си можете!!!

преди 1 година

Търсете спонсори, щото Горбачов ви ритна преди над 3 десетилетия...