22

Анонимен

преди 1 година

Не знам как е в България, но в Испания си имаш минимална заплата за всеки отрасъл и под тази заплата няма как да те осигурят. И минималните заплати с над 1000 евро дори един път сервитьор се осигурява на 1100 1200 евро

21

123

преди 1 година

Ние да им плащаме помощи и отделно безобразно завишените цени!!! Алоуууу, тогава таван на цените и печалбата на бг "бизнеса"!!!

20

sante_dog

преди 1 година

хммм, защо да плащам на някой да си играе на предприемачество? Сериозно ако му се помогне когато цената на тока е висока (да кажем с 2/3), бизнеса ще сподели ли печалбата си когато тя се увеличи - след края на войната например (да кажем с 2/3)?

19

АлчниГЕРБовци пак

преди 1 година

пищят, искат още...и още!Нямали клиенти, имало 1/3 фалити.Вие ако станете ресторантьори, те ще идват ли при вас?!

18

българина

преди 1 година

аз имам ясен спомен как след 89 СБ и МВФ ни накараха да закрием всичко що е на субсидии дотации и помощи, а Колективния Колхозен Запад се оказа че е отишъл още по далеч, СУБСИДИРА ЧАСТЕН БИЗНЕС! тоз капитализъм си е жив комунизъм от до! Бизнесът ви каза подпишете с Газпром, КП ЙОК!

17

Анонимен

преди 1 година

Пазарна икономика ли искаме или не. При пазарна икономика който не може да плаща, фалира или умира.

16

Анонимен

преди 1 година

Всички искаме компенсации след 1989 г. и след 2000 г. само дигат цените. Примерно няма работа и високи заплати в провинцията, но не дават помош. Имотите в София са непосилни но държава не дава компенсация. И хората измират и фалират.

15

Анонимен

преди 1 година

Нито МЕТ, нито Булгаргаз обясняват нормално ли е, законно ли е и морално ли е бившият служител на МЕТ до преди 3 месеца, а сега директор на Булгаргаз да сключва сделка за стотици милиони със собствената си фирма!Кирооооо, какво стана с нулевата толерантност към корупцията?

14

Анонимен

преди 1 година

Нито МЕТ, нито Булгаргаз отричат, че газът ще е по-скъп с над 35% в сравнение със съществуващия договор.Нито МЕТ, нито Булгаргаз отричат, че газът ще бъде руски.Нито МЕТ, нито Булгаргаз отговарят защо няма търг за тези количества на избрана от тях борса:- Газов хъб Балкан (държавна)- Българска енергийна търговска платформа (частна)

13

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите Кирчо и Кокорчо ще изтеглят нов заем

12

Анонимен

преди 1 година

Първо бизнеса да започне да осигурява хората на нормални заплати, а не на минимални и малко над и после да иска. Само роднините и близките са осигурени добре. В тази страна няма ли проверяващи и не им ли прави впечатление това.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако на 9 май Русия обяви всеобща мобилизация и поиска военна помощ от държавите от ОДКБ и премине на военновремена икономика, тогава вече ще стане страшно. А както изглежда, това ще се случи.

10

морски

преди 1 година

Кой безнес?!При ~40% сива икономика, а в Туризма много повече, каква индустрия имаме, че да се плашим от фалити?!

9

Анонимен

преди 1 година

Киро каза, че бизнесът не искал газ от Газпром, сега да работят със скъпа руска, но не от Газпром газ.

8

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса да фалира .Заради всичките тези помощи и компенсации цените на всичко са в космоса защото бизнеса си поема помощите и надува цените още и още .Айде стига толкова ,фалити,криза и да почваме наново ,това е есетствения ход в икономиката .

7

Анонимен

преди 1 година

Целавата инфлация беше 2-3%, а стигна 20-30%,което уж нямаше как да стане, защото нали сме със Запада и в ЕС. Сега ще видите какво значи стагфлация и фалит, което пак уж няма как да ни се случи, защото сме в ЕС, но ще се случи.

6

Анонимен

преди 1 година

Е да ама вече няма да ни дадат и заеми да раздаваме на озверелите си мутри пари. Няма как да накарате и обикновения човек да купува, защото няма с какво. Война е. И тя сега започва. Свършиха компенсациите.

5

Анонимен

преди 1 година

И ние искаме,обикновените хора,някой да ни компенсира защото няма да можем да плащаме сметките.

4

Анонимен

преди 1 година

Алибегов къде е ?!?! Да излезе да поиска за кръчмите и проститу...кирчовците !

3

Анонимен

преди 1 година

Гледайте си работата. От къде пари, пак да вземем от работниците, да дадем на бизнеса. Стига вече!!!!!! Щом обикновените хора го теглят заради Кириловците и вие ще теглите!