62

Разбрахте ли

преди 1 година

кои са истинските бежанци, бягащи с по една раница на гърба. Не са тези от безплатните хотели.

61

Анонимен

преди 1 година

До 63 Аре кажи, кои са тия "определени случаи", грамотнико! Например ако си украинец и си съгласен да цакаш 10 бона да си затворят очите за теб, а?

60

Анонимен

преди 1 година

Корките нещастни урки си събрали само кеша, който е 200К. Малко им е! На всички такива да се отнеме имуществото в полза на държавата. Имам и въпросче - тези 200к как са минали граница?!?!? Декларирани ли са?!?! Данък платен има ли?!?!? Колко такива са се домъкнали с по няколко стотин хиляди? За какво ще ги ползват? Да нямаме и ние майдан след някой друг месец - този филм вече са го прожектирали в Украйна!

59

Анонимен

преди 1 година

Добре дошли в България на всички,които имат пари.А на тия,които злобеят срещу тях ще им кажа,че в бежанските лагери има хиляди авганистански икономически мигранти,за които държавата плаща по 1300 лв.на месец.И продължават да прииждат през китайската стена на винкела.Така по-добре ли е?

58

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам,че моите сънародници са станали толкова злобни и завистливи.Украинците имали пари!Ами имайте и вие,бе!Кой ви пречи?

57

Тенгри Кан

преди 1 година

Вижте ся, по-добре е украинците да имат пари кат бегат към нас, отколкото д анемат и ние дет немаме пари да ги раним;))) Както писа един колега, по-долу, скоро може да се наложи те да ни ранат, щот ние, открай време пари немаме и сме по-бетер и от бежанци в собствената си Родина. Това Бългаеската държава ли е? На Българската държава основен прицел на политика са българите и никой друг. А ние, тука, малцинствата, кученцата, котенцата, врабчетата и накрая и бежанците.

56

Анонимен

преди 1 година

До до 49 Ако са имали време да отидат до банката и да изтеглят такава сума, значи нищо не е застрашавало живота им.

55

Анонимен

преди 1 година

До 56 Я па как го измисли? Що да не важи за тях? Важи и още как. Обаче като си цакат 10хил и никой не ги проверява. А това си е нарушение на законите.

54

Анонимен

преди 1 година

Най голямата злоба тук се сипе от оркаинския ***. 100% злобен хомобандит с мека китка.

53

до 49

преди 1 година

ако недай си боже има война в България, ти няма ли да си изтеглиш парите, бе гений? Или ще ги държиш в банката и като свърши войната ще отидеш да си ги дръпнеш? Теб май ти е проблема,че някой има над 10хил евро, а ти нямаш. Недейте прави сметка на другите хора, мислете вие как да работите и да изкарате пари, на същото дереждже си бяхте преди украинците, на такова ще сте и много след като си тръгнат. Вместо да псувате пред телевизора, мислете вие инидивидуално как да си оправите живота.

52

Галин Костов

преди 1 година

Горките бежанци! Добре сте ни дошли за безплатен ол инклузив на издръжка на най-бедната държава в Европейския съюз, с по 200 000 лв. в джоба и с джипове струващи двойно повече! И не се грижете за танковете на Зеленский, ние ще дарим вместо вас по една заплата за целта!

51

Анонимен

преди 1 година

Оркайнските *** газ пекаят. Почват да обиждат българите. Скоро ще има пашли нахое към дома. Края на май курорта свършва и троловете ще им се наложи да си потърсят истинска работа

50

До 47

преди 1 година

Щом войната ,която е от 2 месеца ти е виновна за фалита,ти одавна си фалирал.Търси си друго поприще за изява.

49

Тенгри Кан

преди 1 година

Денацификация и на Молдова!;)))

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

Жертвите украинци, нападателите молдовци. А полицаите разкрили престъплението Мехмет и Хасан. А ужким сме България. Ама българите ги няма тука. Търсете ги в Лондон, Чикаго и Берлин. Там са българите.

47

Анонимен

преди 1 година

Хахаха

46

Анонимен

преди 1 година

До до 41 Е хубаво де, ама нали уж могат да влизат с до 10 хил евро? Или това не важи за бягащи горки жертви от войната, тръгнали набързо, идващи само с една раница на гърба си едвам смогнали пътьом, така бягайки, да си изтеглят всичките пари от банката? Иначе добре се пънеш да го защитаваш.

45

До 45

преди 1 година

Браво!Един умен коментиращ.И не злоблив.

44

Анонимен

преди 1 година

А ние след фалитите след спирането на газа и високите цени заради войната ще просиме за късче хляб от украинските бежанци.

43

До 42

преди 1 година

Когато на границата са се наредили километрични опашки от автобуси и автомобили с бягащи от войната хора,никой няма време да ги преджобва за недекларирани суми и няма право да им иска сметка за техния произход.За това си има други служби,ако се наложи.Освен това нали ще си харчат парите тук,какъв ти е проблема?