82

Анонимен

преди 1 година

Ъмм, бежанци от война с хиляди левове...Какви са тези богаташи бе,а иначе си чакат всичко от държавата безплатно.Че то това са си живи емигранти,и този мъж защо е тук,нали за мобилизирани да защитават Украйна? Опорките нещо почват да куцат и в крайна сметка ще излезе истината за тази война и кой в каква степен е виновен.

81

Български бежанец

преди 1 година

Като ви гледам *** и завистливи коментари започвам да разбирам защо ние българите сме на този хал. Интересно ми е какво ревете от украинците , по-добре те отколкото афганистанските мигранти , които си идваха само млади мъже , значително по-опасни от колкото тези семейства идващи от Украйна.Дори не разбирам какво мрънкате , че хората имали пари , ми там не са като нас тука да търпят да ги тъпчат и вечно да живеят в мизерия.

80

Анонимен

преди 1 година

За убийство 5 години, за кражба 15-20 интересно. Пък и тия с 200 хиляди спестявания не мязат много на бежанци. Динко като джобеше истинските бежанци на границата наградата му беше, че го поканиха във Вип Брадър.

79

Мале

преди 1 година

Тази нашата съдебна система направо говори глупости Украйна не е в еврозоната ще видите само до 72 часа ще ги екстреират в Молдова нашите нямат даже право да ги съдят нашата мафиотска съдебна система сънува както санувал гладна кокошка просо скоро Путин ще вземе властта в България и всички мафиоти ще побегнат като мишки и прокуратурата и управляващите ще побегнат с 200 дай Боже Путин да превземе тази капиталистическа държава и да си върнем държавата на народа

78

Лъжа

преди 1 година

Да ама не да не би да са българите полицай и да хвърлят вината на невинни хора това е една българска съдебна уйдурма даже си разпределиха кражбата както едно време ограбиха КТБ банк.*** краде от нямане а българина краде от имане защото е свикнал да краде няма спирка краде без почивка

77

Анонимен

преди 1 година

***, вместо да се заселят в която и да е държава по-далече от нас, те намерили къде да мигрират.

76

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, Путин ще дойде да въдвори ред и сигурност!

75

Очуден

преди 1 година

20 годишен с 8 месечно бебе украинец с 200 000 лева спестени!Какво е бачкал тоз бе?Не му е чиста работата!Я е наркодилър..я е обрал нещо в Украйна и си е платил да се крие тука!Каква ли пасмина от бандити са се домъкнали тука уж бежанци!?

74

Васил Левски

преди 1 година

Това са най-вероятно всичките им спестявания на хорицата. Направо да ги депортират в Украйна! Сигурен съм че ще си получат заслуженото заедно с лихвите!

73

общата стойност

преди 1 година

на задигнатите ценности е 197 000 лева197 ХИЯЛДИ ЛЕВА???? ТОВА ЛИ СА ВИ БЕДНИТЕ БЕЖАНЦИ???????????

72

Митев

преди 1 година

Тия наши убийствено строги закони(сякаш са убили човек), само за чужденци ли важат или и за българи, защото не знам някой от измамниците ***, да лежи до живот???....

71

Анонимен

преди 1 година

До Apple "Значи хората са избягали от войната, нищо не са взели даром от нас - парите откъде са не е непременно работа на нашата държава, може да са законни." ---- айде бе?! Не е наша работа и на държавата да знае какви хора и с какви финанси идват??? Ами ако са сводници? Ами ако са дилъри? Ами ако са от нацисткият им елит? Трябва ли да приемаме такива хора? Има се процедура за деклариране на пари и стоки, ако не са я спазили заслужават конфискация! И на бас, че се възползват от безплатния хотел

70

Въпрос

преди 1 година

А те като са влизали в България имат ли издаден документ за тия 200 009 лева?Че те може да са ги откраднали отнякъде,може да са обрали някого и да са го убили..може и нищо да са нямали и да си измислят че да им съберем наново тия пари!Как ще докажат че са имали тия пари?

69

Apple

преди 1 година

Значи хората са избягали от войната, нищо не са взели даром от нас - парите откъде са не е непременно работа на нашата държава, може да са законни. Ба стуните в днеска.бг пак реват колко беден трябва да е всеки и ако не го окрадат молдовците, едва ли не нашето правителство трябва да им вземе парите. Защо?

68

Анонимен

преди 1 година

Отнети ли са в полза на държавата въпросните 100 хиляди Евро???До кога ще минават метър въпросните "бежанци"???

67

до 75

преди 1 година

Да. Но така пишат в Гугъл.

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Мъжът като е на възраст за мобилизация" --- в началото цените са били около 1000 евракис, после 5... сега сигурно и повече... ама 100 000.. съмнява ме. За 100 000 ще си наемеш хора да те прекарат по въздух, вода или зелена граница.. няколко пъти. За тия пари и 100 паспорта каквито искаш ще си купиш...

65

Анонимен

преди 1 година

Предмет на престъплението е парична сума от 65 000 евро, 10 000 лева, бижута от благороден метал със скъпоценни камъни на стойност 30 000 щатски долара. Как се влиза с тази сума пари през границата?

64

Анонимен

преди 1 година

Били им задигнали бижута за 30 иляди лева.. разбираемо, все пак залтото и среброто са най-сигурната "валута". Но също така им били задигнали новозакупено телефонче за 1700 долара.. грубо 3 бона... та ок, продал си каквото си могал и си си бил шута да започнеш живот на ново и непознато място.. ама първото нещо, което си направил е да си купиш телефонче за 3 бона... същият ч4лгарски манталитет като на нашите с3лянч3та, само дето те телефончетата на кредит ги взимат.

63

Анонимен

преди 1 година

Мъжът като е на възраст за мобилизация как е напуснал Украйна? В Гугъл пишат, че се дават по 100 000 евро на украинската граница да пускат мъже в мобилизационна възраст. Тези хора са имали над 200 000 евро преди да ги оберат и на границата. В България бежанците, които идват са с изкуствени мигли и ноктопластика. Добре са си живеели преди Зеленски да разбичка Украйна.