17

Изразил се е

преди 1 година

твърде мило. Тръмп беше повече от чума.

16

Най-голяма радост

преди 1 година

ще ми достави моментът на сдаването на властта от синилния старец след изборите в САЩ през 2024.Той катастрофално ще загуби заради порочната толерастия от страна на демократите към всякакви перверзни измишльотини на разни малки групи хора в ущърб на мнозинството.На нормалните хора им омръзна джендърщината да им определя битието.А дядката ще сдаде властта на републиканците,водени от кого? От Тръмп.Сладък реванш.

15

Анонимен

преди 1 година

САЩ все са имали президенти - ид .. ти но този направо удря тавана. Бай ГЪН като нищо ще докара света до крах.Само го погледнете- виж му вървежа не му мисли за пърд..жа Президентската институция в САЩ все повече запада. Няма качествени хора които да искат да се занимават с това. Просто защото не искат да си цапат ръцете, защото това което се случва сега е мръсно.Но този просто е марионетка в ръцете на войнолюбците милиардери и търговците на оръжие. И се държи като клоун. Картинка

14

Анонимен

преди 1 година

Целият свят му се смее.

13

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не се шегува. Той не знам на кой свят се намира.

12

Анонимен

преди 1 година

По- голяма чуma от БaйДън дененцияma не е имало.

11

Анонимен

преди 1 година

Най голямата чума за САЩ и света се нарича байдън . Не ме Тръмп беше Ок но байдън е див Со-росоид

10

моника бонева

преди 1 година

Тръмп не е на това събиране понеже мнението му за Байдън относно войната в Украйна и не само,ясно го изказва наскоро в интервю:Глупавите хора,вземат глупави решения!Повече няма какво да се добави и дори конкуренцията не е между демократи и републиканци, а между ''кух орех'' и умел бизнесмен.

9

Байдън се пошегува с

преди 1 година

здрависа се с неговия дух докато остроумничи

8

Анонимен

преди 1 година

kinoreklama na nov usa epizod "umirai trudno"?!

7

Анонимен

преди 1 година

От такива клоуни като Бай Дън и Зеленски страда света.Дано по скоро ги вразуми някой.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще повЕрвате ли, че рейтингът на байДжо според последното проучване бил спаднал до 42%? Аз предполагах, че го харесват най-много 5% деменции и балами.

5

Анонимен

преди 1 година

Байдъна не знае къде е Кукловоди са Хилари Клинтън и Бил .Американската демократична мечта е една голяма лъжа .Защо трябва визи като са толкова демократични ?Режат хора с перфектен английски и хора доказали се в професията .

4

Аман

преди 1 година

Бидоня и другите ни евроатлантически партньори палят войни и пускат чуми по света като през това време най нехайно не стават от масата по безкрайните им галавечери,гуляи,банкети и всичко по което можеш яката да натъпчеш търбуха и да пиеш до припадък!Той светът да си гори там на другия край!

3

Байдън е лайно

преди 1 година

Проклетнико в ада ще гориш скоро вечно !!! Ако Тръмп беше на власт война в Украйна нямаше да има. Служител на дявола- ти запали войната в Украйна и постоянно подливаш бензин там. Ще дам една заплата на Тръмп и Оутин да изтрият от лицето на земята всички сатанисти, демократи и масони !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Чумата тебе да те удари деменция неориентирана

1

Анонимен

преди 1 година

обикновен мъртвец....