22

Batman

преди 1 година

Благодарение на нашите умни лешояди в правителството, имаме такива пътища че всеки ден рискуваш живота си до точка А и точка Б..Ама и ние сме си виновни само с хартия надпис долу мафията, няма да помогне.. всички заедно и разумно..

21

Batman

преди 1 година

Щеше да е по добре дани изпратят един линк и ние да качваме снимки на български те смъртоносни пътища, но както и дае аз преди седмица се прибрах от чужбина и дупки те на един завой дето ги знаех 7 години сега кат се прибрах ги има още с зашеметяващ отвор че ако минеш през дупки гумата ти остава вътре това ще рече около 45 до 50 см дупка евала на кмета и министърите и лешоядите

20

Анонимен

преди 1 година

В област Добрич ги търсете, където уж развиваме туризъм.

19

6

преди 1 година

Решението е навсякъде със 140 и си шест

18

Околовръстното

преди 1 година

Околовръстното в Пловдив най лошия път в бг тотален убиец!!!

17

Анонимен

преди 1 година

И писалия статията търси своето място под слънцето. Явно. ХахахаИначе - когато не се правиш на джигит и караш УМНО опасни пътища няма. Но простаците, както и дупките по пътищата НЕ СЕ СВЪРШВАТ!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Околовръстното при Люлин прилича на решето.Кой направи пътя и преди колко време?

15

Въпрос

преди 1 година

Колко са трайно инвалидизираните и без работа след катастрофи? Как живеят те без средства? Относно шофирането- никога по тъмно,никога уморен и недоспал и винаги голяма дистанция. И никога с чужда кола.

14

Анонимен

преди 1 година

Поне 50% от смъртоносните катастрофи са напълно умишлени самоубийства, но това е тема табу . Затова и процента в България е по голям

13

Hulk Hogan

преди 1 година

Всичките!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Видин - Ботевград, колко хора трябва да загинат там за да се почне пак строежа на скоростния път?????

11

Тео

преди 1 година

За да достигнем ... хайде да не е 5, а 6 на 100 000 има една магическа думичка - превенция! Хванат те да шофираш зад волана пил - от 0.5 до 1.2 промила 2000 лева глоба, нагоре - шест месеца книжката на трупчета. Следващото е важно - хванат де да караш с отнето СУМПС - шест месеца затвор, автоматично. Хванат те без СУМПС - глоба в размер на един курс теория и практика х2, като все едно си си платил и изкарваш курс. Ако пак те хванат да караш без СУМПС- пак 6 месеца в затвора!

10

Реплика

преди 1 година

Въпросът ще е по правилен има ли нормални пътища в България.Платените пътищари протестират,трябва да ги попита някой ДАЛИ ИМАМЕ НОРМАЛНИ ПЪТИЩА ? Сигурно ще гледат гузно и нагло

9

Анонимен

преди 1 година

Въпросът ще е по правилен има ли безопасни пътища в България и отговорът е няма такива мантинели бол там кадето не трябва пример Стара Загора Раднево маркировка на ръба да кажа никаква усветление никакво знаци никакви неравности и дупки колкото си щеш и още купища неуредици по нашите пътища.

8

Анонимен

преди 1 година

Търново-Русе е опасна отсечка

7

Анонимен

преди 1 година

От Варна до Бургас през лятото абсолютно всеки ден има ПТП-та. Трафикът е убийствен, често буквално.

6

Анонимен

преди 1 година

Kakvo stana platihte li svrahletatelnite chasove na onzi pripadnal bg pilot pensioner v tamnoto more pone na pazitela na tradiciite mu?

5

Анонимен

преди 1 година

Bg tankisti trudno minavat prez rekite. Soldatite ne znaiat da pluvat.

4

Пич

преди 1 година

Всички пътища на Бойко са опасни: като се почне от кварталните улички и стигнеш до главните междуградски артерии. Дори само за секунда невнимание може да се нахакаш на дупка от 10 см, на необозначени шахти или на недовършени ремонти.

3

Амчъкистанец

преди 1 година

Посочете ми един!