66

Некадърницш

преди 1 година

Некадърници!Освен пенссиите има и колетни пратки и препоръчани писма, които не работят 15дни!?!В Пощите винаги се назначават негодни служители близки до Управляващите в момента!

65

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, че госпоицата нищо не разбира от дигитализация, пpocmo kaзaно компютри! Винаги може да се засекрети нещо, ако знаеш как, разбира се! Техниката им била виновна, защото нямат концепт за в бъдещето, просто неграмотници! Да не би другите да си купуват винаги най новата техника? Трябва визия как се прави модерен софтуер, което така и не се отразява в статията! Знаете ракетната истина - на крива ракета космоса и пречи!

64

Нели

преди 1 година

До *** И аз това се питам,по селата масово работим на 4 часа,за което за март получих 270лв заплата и 30лв купони,а пенсионеритите 430лв плюс 70лв за празника.

63

Само да уточнчя:

преди 1 година

До Анонимен==Да!!! Далаверата е очевадна!Пренасочиха парите на възрастните хора към укрите,на които раздадоха по 350лв.за достойно посрещане на Великден,а пенсионерите пиха по една студена вода!Мерзавци!Оставка!

62

Само да уточнчя:

преди 1 година

Тази лъже,че всички пенсионери успяха да си получат мизерните пенсии за Великден! След много чакане и дрямане с дни на километрични опашки стотици възрастни останаха с празно джобче за празниците! Лъжа е,че срокът е бил удължен. Факт: На 21.04.2022год.трети пощенски клон в гр.Хасково в кв."Орфей" не изплащаше пенсии!? Пита се в задачката,какво ще се случи и през месец май? Май,че става въпрос за едни 100милиона,които ще се приберат от някоя братчедска фирма!

61

Тая Калинка...

преди 1 година

има много секси оченца и циценца! Жалко, че застаря откак е на власт ...

60

Феро

преди 1 година

Кога хората от селата ще могат да си плащат тока.

59

анонимен

преди 1 година

Каква кибер атака в български пощи там още използват индиго хартия.

58

Нели

преди 1 година

Искам да попитам, а работещите за български пощи кога ще си получат остатъка от заплатите за март и какво ще е увеличаването на трудовите възнаграждения?

57

Анонимен

преди 1 година

Кибер атаката всъщност е изплащането на пенсиите и подаването на годишни данъчни декларации. Пропуснати ползи за Еконт. Вместо безплатно по пощата - по 7 лева на парче в джоба на будиста. Да си избие 300 000 за поста.

56

Анонимен

преди 1 година

Момата е от глупав по-глупав!!!Слугува на господин еконт...... Даже "няма конфликт на интереси".....Много моля тази нова емилия масларова да се разкара..... Само МП Киро *** е по-задръстен!!!!На буци калинките бяха цвете в сравнение с тези мърльовци...

55

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, че госпоицата нищо не разбира от дигитализация, *** казано компютри! Винаги може да се засекрети нещо, ако знаеш как, разбира се! Техниката им била виновна, защото нямат концепт за в бъдещето, просто неграмотници! Да не би другите да си купуват винаги най новата техника? Трябва визия как се прави модерен софтуер, което така и не се отразява в статията! Знаете ракетната истина - на крива ракета космоса и пречи!

54

Анонимен

преди 1 година

Тия, които истерично ни налагат да пращаме военна помощ за Украйна, са същите, които истерично ни плашеха с ковид. Тия с ковида са същите, които любят джендърите и организират гей-парадите. Тия с гей-парадите са същите, които обичкат дечицата и ги пазят от насилие. Тия с дечицата са същите, които ни натресоха в НАТО и ни лепнаха европейските ценности. Тия с НАТО и европейските ценности са същите, които се кланяха пред Съветския съюз и пълзяха пред КПСС. Тия със Съветския съюз и КПСС са същите, които по-рано бяха с Германия, Франция и Англия. Тия с Германия, Франция и Англия са същите, които

53

Фараона

преди 1 година

Няма значение какво се е случило.Явно технически в БП нещата са зле от години. Въпросът е бил кога ще се случи? - е случи се.Никой не е застрахован като разчита само на късмет.Дано успеят да подкарат системите си.Всички управници от 30г. са отговорни за това. Най старата институция системно източвана от години.

52

Анонимен

преди 1 година

Ясна е работата .100 милиона лева. Ще плаща е и ушите ще ни пукат. Тия им трябва още 2 месеца и Мъск ще се реди за социални помощи спрямо тези

51

Анонимен

преди 1 година

Не е завършила в Харвард, но се е учила от един, дето е минал покрай Харвард.

50

Бай Чеп

преди 1 година

И туй умното моме ли е учило в Харвард?

49

Пп

преди 1 година

Колебаех се между - кирчо и калина но безпорно присьждам купата велик ум на века на калина

48

Мда

преди 1 година

Явно с партия продьлжаваме промяната сме достигнали абсолютното дьно

47

Пп

преди 1 година

Губя всякаква надежда като гледам колко умни хора ни управляват