144

Анти пропаганда

преди 1 година

Немога смао да разбера, защо не си гшедаме нашата къщичка, която е сламена и точно ние хората, които живеят тук трябва да се обефиним, а не да се плюем и мразим в такива евтини сайтове

143

защо

преди 1 година

Добрутро

142

Анти пропаганда

преди 1 година

Ще изберът Китай в този случай, защото вепе никоя сериозна държава в света не иска американския режим

141

Анонимен

преди 1 година

Суровинния придатък на Китай, трябва да си остане само за Китай. Ако утре както вървят нещата Путин се гътне и западняците се върнат в Русия, накъде ще вървят ресурсите? Кого ще избере руския бизнес? Робовладелческия капитализъм на Китай или свободната конкуренция на света. Нека сега Путин го бият, нека изчерпи съпротивителните си възможности, той алтернатива НЯМА. Един Китай му остана който няма да го нападне. Просто ще го изкупи, но политиката му е да го купи ЕВТИНО.

140

Анти пропаганда

преди 1 година

Слепоци, американците имат брутални вътрешни проблеми, те самите ще свалят деменцията от власт, по-голямата част от населението на планетата като брой е за Русия, вие пишете, че света се обединява около умиращия САЩ и вече умрялата Европа.

139

Хубава новина

преди 1 година

Сложете му памперса, бай дън почва да пикае шистов газ от яд!

138

Коце Железото

преди 1 година

Z, мър6и.

137

Анонимен

преди 1 година

Пууу, пак сме на грешната страна

136

Бобчо

преди 1 година

Тука много *** са загрижени за икономиките на Русия и Китай. Няма нужда да подсмърчате, втората и шестата икономики ще се справят,едните с технологии и производство с висока възвращаемост а другите с необятни ресурси,огромни плодородни земо и военнопромишлен комплекс. А колкото до пазара не им берете грижа,докато другите стигнат техните цени ще ви мине животът Златото не се яде, но от памтивека с него можеш да си купиш всичко,докато зелените хартийки на световния полицай ще се превърнат в 00

135

Българ

преди 1 година

Ей ся стана лошо!Тия имат много народ и то навсякъде имат и голям внос също на всякъде и там са като мравките еденицата не струва нищо всичко за общото благо!Въоръжението и армията им е в пъти по голяма от на САЩ и Русия а глада им за ресурси е огромен/пиши уики армия и въоръжение или пиши адски марш Китай в туба на английски/!Не малко умни хора се бъзикат,че китайците ще превземат света ама може да стане по скоро от колкото си мислим!И тогава всичко това ще ви се види като приказка за лека нощ!

134

Анонимен

преди 1 година

Ще ичупя тоз тилевизор щот е произведен в Китай.

133

Анонимен

преди 1 година

До 174 Защото да мързеливи готованци и искат да живеят на помощи. Нали съм работил в богатия запад с бежанци. Тарикати не искат заплатата им да надвишава определена сума, за да може бай кърлеж да смуче помощи. Иначе работодателя му предлага извънреден труд. Те за това масово са на по 4-6 часови договори.

132

Анонимен

преди 1 година

До историк, тя тяхната империя се разпадна още в началото на 20век. От де ви намират такива историци дето нищо не знаете.

131

Анти пропаганда

преди 1 година

Китай си е с Русия не само от началото на войната, няколко години преди това

130

Анонимен

преди 1 година

Наглосаксите не разбират от намеци. Ще ядът дървото. Доста страни им е писнало за хартии (долари) да продават стоки и услуги. Щом и верните им араби застанаха против тях явно нещата са сериозни. Ще има нов световен модел и наглосаксите няма да са на върха.

129

Анонимен

преди 1 година

Стара мечта на Пекин е "приятелство без граници" с РФ. Барем до хребета на Урал. И ако може, по-добре без танкове. Е, ако потрябва и с танкове.

128

Хахаха

преди 1 година

Статията няма нищо общо със заглавието.

127

Пребоядисал се

преди 1 година

Китайците са ми новите братя. Аз вече имам китайско семейство. Преди бяха руснаците, после бяха американците, сега съм с китайците.

126

Анонимен

преди 1 година

Китай си знае интереса. Нашите обслужват интересите на САЩ :(

125

Анонимен

преди 1 година

Кирчо сега ще вземе и китайско гражданство и ще стане китаец. До сега беше канадец, украинец, българин "уж", сега ще става китаец