224

Найй

преди 1 година

После една добра новина.нато е сбирщина от колоний на чело с един луд.

223

Анонимен

преди 1 година

Явно тия коментиращите от свободния свят искат да живеят в тоталитарен режим,но на думи никой не отива в такива страни.

222

Имаме

преди 1 година

Ционист за министър тия сатанисти ще затрият света Скоро ще причинят 3тасветовна но ще обвинят за това Русия насърчавайки войната с оръжия! Ще настане глад и страдание много болка ще има! Но бъдете силни Бог няма да остави децата си! Сатаната владее света сега но не задълго! Вярвайте в Бог тежки времена идват на земята ! Отрекохте се от Бога за лъскавите играчки на дявола и сега ще плащате! Мнозина дадоха душите си за пари и разврат, но земния живот е кратък !

221

Анонимен

преди 1 година

Избора на Китай е ясен, опитаха да ги премахнат но се оказаха прекалено силни особено като си наеха бодигард Русия. Така мира се върна. Сега ги питат, биха си премахнали бодигарда си, та един ден ако отново им обявим война, да са без бодигард.

220

Анонимен

преди 1 година

Сатанисти владеят света. Това казва всичко и обяснява всичко. Ако Русия падне значи че е била предадена отвътре. С това ще се сложи и край на християнството и на духовното. Ще останат ментално аморфни същества, живеещи за да оцеляват....и докато са нужни. Корените на тази война с Бога са много дълбоки. На господарите вече не са им нужни хора. Те имат всичко. На тях им трябва единствено да унищожат "***".

219

Анонимен

преди 1 година

Още по-добре!Сега ще купуваме с копейки :)))

218

Анонимен

преди 1 година

всичко възможно правите да развалите съюза китаи и россия --те заедно са голяма сила

217

Любен Пандев

преди 1 година

Колкото и да крякат русоглупците, историята работи срещу путлерофашизма. И нашистите тук са обречени, както рашистите на Путин. След три месеца, когато путин пукне, ще мълчат като пукали.Догодина България ще започне да черпи собствен газ и нефт, и ще изнася. Газопроводчето за Сърбия и Унгария ще бъде спряно, а газта от Близкия Изток и Азербайджан през Турция и България ще се пренасочи към Германия и Европа. Любимата жена на Путин Кабаева ще стане преходен президент на нова Русия с човешко лице.

216

гого

преди 1 година

Китай ако иска конфликта между Русия и Украйна да се уреди, трябва да престане да подкрепя Русия. Това ще спомогне за по-бързото приключване на военните дайствия.

215

ТрансМъж баш натовец

преди 1 година

Скоро америка ще бъде колония на китай

214

sd

преди 1 година

русия и китай са мръсни клоаки, ще се удавят в собствените си нечистотии. Китай вече зарази целия свят с ковид - повече от 2 години тормоз. сега руските ***. да почва ядрената фаза че американците да ги превърнат в пепел и да се свършва с руските и-з-роди.

213

Б. М.

преди 1 година

До ФАКТ.Напиши в Google руско дете и виж, че 90 % от снимките са на деца в униформа. Момичета, момчета, всички във военна униформа. Още от малки слушат само за оръжие и война. Помисли пак за това, че само Путин е виновен.

212

Факт

преди 1 година

Никой ли тук не осъзнава че проблема не е русия не е и руският народ....проблема си има конкретно име Владимира Путина...той праща млади хора да се бият ей така си без и те самите да знаят защо..воюват защото просто така им е наредено..а не защото имат причина..не защото братята им украинци нещо им пречат.а просто защото буквално са насилствено задължени от *** ..така че единственият виновник за това което се случва в момента се казва просто Путин..не Русия .не руските военни..а просто Путин

211

Факт

преди 1 година

И няма никакво начало на нов световен ред..едва ли има нормално мислещ човек който да иска диктаторски държави да въвеждат какъвто и да е ред...това значи народа да станем роби на собствените си президенти..както е именно в Русия и Китай...Демократичният свят и Америка няма да допуснат "комунизма" да въвежда каквото и да е където и да е...ако толкова ви се живее като кучетата ходете си в Русия и Китай..никой не ви спира..ходете там и лайте на воля,.тук е Европа ..а не Азия или Африка

210

Факт

преди 1 година

Тук не е въпроса коя личност чисто политически подкрепя друга личност...както в Русия има милиони които са против управлението на Путин...така и в Китай има милиони които са против управлението на Си дзи пин..така че не бъркайте вижданията на Путин и дзи пин с виждането на народа им...това са много различни неща..не забравяйте че народа се контролира с пари..а парите са в Америка ..и дали ви харесва на русофилите тук или не няма никакви значение..Сащ ще контролира света

209

Чичо

преди 1 година

Ето това е началото на новия световен ред, в който САЩ не са единствената водеща сила. ЕС имаше този шанс, но проамериканските предатели в Европа продадоха идеята. Така възможността за надмощие над САЩ беше пропусната.

208

Факт

преди 1 година

Така така само над ЕДИН МИЛИАРД. зад Русия ,както е тръгнало наред е и Индия и още МИЛЯД И ПОЛОВИНА така ,че почти половината планета . А ние които слогуваме на американците и сме по население като една махала в китайско село голям го вадим и такъв ще го ядем .

207

И. Петров

преди 1 година

До Галя: Галя казва "за да има мир не трябва да има комунизъм" Галя не знае, че основната разлика между комунизма и капитализма е отношението към средствата за производство, т.е. кой ги притежава. В България частната собственост върху средствата за производство е 95%, във Франция частната собственост е 70%- коя държава е по- комунистическа? В Русия частната собственост е като във Франция...

206

И. Петров

преди 1 година

Русофобите нямат аргументи, говорят общи приказки, много прилагателни, не се посочват факти, заучени приказки. Например: "След Украйна сме ние" т.е. руските танкове ще преплуват морето, ще минат през Румъния и ще се появят на Орлов мост...Не обясняват обаче как ще стане това и защо ще го правят. Или "спряха ни газта за да ни изнудват" - естествено ще ти спрат газта ако не я платиш по предложения начин, който гарантира реалното получаване на парите, заобикаляйки блокираните сметки и т.н.

205

д

преди 1 година

... Суровинния придатък на Китай, трябва да си остане само за Китай. Ако утре както вън рвят нещата Путин ... ади бе Ти управлявал ли си страна с такива размери ... ами не става така.Ние една България не можем с толкова малко народ а за ... ехееее толкова много мнения как ............