65

Крум

преди 2 години

Някаква разлика с "нашите" F-16? Прибраха паричките и ни показаха средният.Сега щели да ни дават газ,ама по скъп защото е американски.Да не говорим за прехваленото въоръжаване с което вкарват цялото НАТО /а и не само него/ в дългова криза до второ пришествие!

64

void

преди 2 години

Че ще плащат - ще плащат, само че не украинците, ами руснаците.

63

Край

преди 2 години

Украинците са поредната маша на САЩ която ще бъде употребена и захвърлена

62

Анонимен

преди 2 години

Българите също сме крепостни. Нашите лични карти са собственост на държавата. Ние сме никой.

61

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунист, напълно си прав, само с корекцията, че друг измисли комунизма. Ленин само го прокара както му е било угодно и накрая не стана нищо по-различно от деспотична тирания с крепостни селяни. Добър пример е книгата "Фермата на животните" от Оруел.

60

Анонимен

преди 2 години

Защо въобще се занимавате с тези най-високопоставени руски ***?

59

Анонимен

преди 2 години

Американците са хиени, а украинците се оказаха лесна плячка. Това е метафора но по ми е интересно от къде ще се вземат тия пари ще ги печатат специално ли. Да им сложат и бандерол.

58

Анонимен

преди 2 години

Такива новини трябва да почват със Украйна не е Русия, по средата да споменат че Украйна е независима държава и да завършат със Украйна не е Русия. Не мога да разбера защо това не се изтъква.

57

Антикомунист

преди 2 години

Най-лошото нещо което се случи на света е комунизмът, който Ленин създаде не на време и изкуствено.

56

Анонимен

преди 2 години

Дори и да ги плаща тия оръжия Украйна на САЩ, после ще вземат като репарации от вас поне 1 трилион $ и обикновения руснак ще пита къде акат гладните, за това че цар Путин е доста не добре с мозъка.

55

Анонимен

преди 2 години

Както и русия дава милиарди в сирия да пречи на народа там да махне диктатора. Не са по различни, нито жертви. Просто са по бедни и се правят нажетрви . Ако бяха погати...не ми се мисли.

54

Хаха

преди 2 години

Ми тя го прави заради вас бе. Като ги мислите украинците, разкарайте се от страната им и няма да теглят заеми за оръжия, просто е

53

Анонимен

преди 2 години

Е тя не се залага ами се опитва да се отърве от пипалата ви окупаторски. За 80г с вас... седи с 80 долара пенсия. Айде мерси :) Естествено, че ще се обърне към голяма сила. Няма да се обърне към Австрия :)) Клоуни

52

Гергов

преди 2 години

ЕЙ секрет от нос,в Хага свичко ще обясниш!

51

Анонимен

преди 2 години

До Rr - ти, недей намесва Европа! Манипулатор!

50

EU

преди 2 години

Скоро, ще хвърчат ушаннки. Безграничната военна помощ, на цивилизования свят, ще се изсипе вършу Раша.Затова и почнаха да реват много...

49

xoxo

преди 2 години

#32За Крим можеш да забравиш ,няма да стане това,което си мислиш.Да не говорим какво ще остане от самата Украйна,защото явно ще бъде парчетосана.Поляците имат огромни апетити в западната част

48

Анонимен

преди 2 години

Скромна сума като се има предвид ,че САЩ могат да си напечатат колкото си искат пари.А именно това си право го защитават чрез Украйна.

47

xoxo

преди 2 години

# Black SeaРуската операция в Украйна е 250 000,украинците имат по-голяма войска,така че не им трябва помощ реално.Цялата работа е да насъскат Европа и ако може да вкарат НАТО във войната.Русия има редовна армия от милион,както и още един милион запас.Украйна няма шанс ако Русия беше вкарала цялата си войска.Цифрите можеш да намериш в wiki

46

Анонимен

преди 2 години

А Путин и компания без полза ли я водят тази война? Затова ли окупират най-индустриалния район на Украйна и вчера колона зърновози крадеше житото от Мелитопол към Крим?