254

Анонимен

преди 1 година

До тъпчо "Това какво значи, че освен русофил съм и невменяем ли :) Надявам се да съм в грешка, но според мен се задава нелека зима!" Аз не съм психиатър, но ако "нелеката зима" я отдаваш на нещо друго, а не на дейността на руската терористична държава, определено трябва да търсиш такъв.

253

баба мара

преди 1 година

целта е постигната ще купуваме ам втечнен газ не желая да купуваме нищо отсащ всичко ще ни излезе фатално референдум за нато и ес загиваме

252

Анонимен

преди 1 година

Кво работиш, в памперсите ли? Как е Хънтър?

251

Путин

преди 1 година

Путин е виновен, защото ни е сложил марионетки да ни управляват.

250

Учен

преди 1 година

Учените са доказали, че бактериите които предизвикват миризмата на пръчотина са полезни за кожата. Не е нужно да се мие кожата всеки ден, достатъчно е веднъж в месеца са се подмива човек отдолу.

249

Анонимен

преди 1 година

До Пор "По добре хиперинфляция и без топла вода да мириша, но да бъда свободен." 1996та, когато те управляваха руските марионетки, хем имаше хиперинфлация, хем беше без топла вода, хем плащаше най-високите цени на газа в Европа, хем не беше свободен, защото те беше натиснал руския ботуш, така че явно едното не е гаранция за другото, а по-скоро двете са свързани: под руския ботуш ли си , неизбежно те чака мизерия, независимо какви лъжи ти пробутват за "цената на газа".

248

Анонимен

преди 1 година

Браво. Истински съюзник. А нашия стар съюзник путинистан на който сме платили милиарди долари за газ последните 30г... просто ни спря газа. Да не говорим,че бяхме единствената страна, която недаде оръжие. Тояа за мен е пълна простотия от страна на русия. Както инда го гледам.

247

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изплюха на България с F-16, а българите се гушат свенливо и казват - дъжд вали.

246

Анонимен

преди 1 година

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild също пише: "Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста". Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца.

245

тъпчо

преди 1 година

Това какво значи, че освен русофил съм и невменяем ли :) Надявам се да съм в грешка, но според мен се задава нелека зима! Ще поживеем, ще видим дет се вика...

244

Споко

преди 1 година

Споко, мианваме на ефтиан язербайджанска газ.

243

Пор

преди 1 година

По добре хиперинфляция и без топла вода да мириша, но да бъда свободен.

242

Анонимен

преди 1 година

До Българин "Защо било всичко. Да купуваме скъп газ от другия край на света и с негарантирани доставки." Путин работи за САЩ?

241

Споко

преди 1 година

Споко, минаваме на испанска газ, испанската газ е най-ефтина, не ни трябва руска газ.

240

Българин

преди 1 година

Защо било всичко. Да купуваме скъп газ от другия край на света и с негарантирани доставки. И на това му викали "свобода" и "диверсификация". Страдай, робе.

239

Анонимен

преди 1 година

Империалистка газ - студ и мраз! Съветска газ - филия с мас!

238

Павлов

преди 1 година

До тъпчо "и отново ме провъзгласиха за русофил! Ми не, не съм" Павлов в речта си по повод награждаването му с Нобелова награда: "Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."

237

Анонимен

преди 1 година

Ако е като със самолетите пази Боже!

236

Въпрос

преди 1 година

Защо спряхме Южен поток?

235

Анонимен

преди 1 година

На каква цена и какви количества.