294

Богат но тъп

преди 1 година

До 342 Богат Аз живея добрв в ЕС при демокрацията, а при Тодор Живков живеех бедно. Аз много обичам ЕС и САЩ. . . . . . . . . . . . . Бигат, но живееш между беднотията около теб! Какъв тип човек трябва да си, за да ти харесва? Богат, но караш по улици с такива дупки като изглеждащи от Авганистан! Няма един микрон дигиталност в държавните услуги на България! Да си изкараш някакъв документ ти трябва отпуск! Защо стоиш все още в България, а не си в САЩ?

293

Анонимен

преди 1 година

На каква цена ще се случи.

292

1

преди 1 година

До Анонимен-304,знае знае,щом нарича украинците иранци,знае къде се намираме,близо до ИРАН.

291

1

преди 1 година

До Анонимен-354 защо си мислиш,че ще е зле,да ги освобождава.

290

До Богат

преди 1 година

В рамките на СИВ и политическата доминация на СССР,имахме една висока степен на равнопоставеност от гледна точка на икономиката и стандарта на живот.Сега България е превърната в дълбока периферия на ЕС и се използва само за извличане на ресурси.Щетите за българите са много по-големи от ползите,които на практика не стигат до тях.

289

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос Щото никой не пазарува с тоооалетна хартия. :)

288

Анонимен

преди 1 година

Ще го доставят с ескадрилата Ф-16!

287

Анонимен

преди 1 година

До Бай Лазар "Реват наглите и мързеливи украинки." Всичките украинки напъват да си намерят работа, тъй че скоро от първо лице русофилчетата ще разберете дали са "мързеливи". Скоро ще останете и без неквалифицираната работа, която работите.

286

Бай Лазар

преди 1 година

До глупав народ Реват наглите и мързеливи украинки. Рускини много рядко ще видиш да дойдат в България, а ако са от по-голям град можеш да забравиш. Пак се пробвай може да уцелиш.

285

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 339 "Защо говориш тия глупости, бе, експерт - парно имаше в големите градове, където живееше 30 % от населението." Хахахахаха. Чакай да видим. София 1 милион, Пловдив 400 хиляди, Варна 280 хиляди, Русе 200 хиляди, Бургас 180 хиляди. Общо 2 милиона от 9 милиона били 30%. "Останалите" се отопляваха с въглища и дърва главно, а и за малкото нафтови печки нафтата се крадеше от "работата". Аз съм живял в район където ставаше сечта,не ми обяснявай на какво са "имали право" и какво е ставало

284

Анонимен

преди 1 година

Байдън иска да пренасочи войната на наша територия!

283

Богат

преди 1 година

Аз живея добрв в ЕС при демокрацията, а при Тодор Живков живеех бедно. Аз много обичам ЕС и САЩ.

282

Анонимен

преди 1 година

До Европеец "Немските учени дерматолози са доказали, че бактериите които се развиват по кожата са полезни, не е нужно да се къпем" Тва руснаците мразят "Гнилия Запад", но даже и тук следват неговите открития. :))))

281

user

преди 1 година

Намирисва ми пак на американска далавера. Къде е Америка да ни доставят газ, а къде е Русия?! Кое е по-евтиното Кире, то е ясно, че може и от Луната да докараме газ? Кире, Кире, заврял си си главата в пyтeтo на Ленчето и нищо друго не виждаш. Най-неадекватният премиер, който някога е имала България. Бойко може да е всякакъв, но ти счупи ***. Мерна единица за простотия Един Кирчо

280

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изплюха на България с ТЕЦовете, а българите се гушат и се усмихват срамежливо и казват - дъжд вали.

279

Анонимен

преди 1 година

Аз по беден и мухлясъл от времето на комунизма не съм се чувствал. Беше уникално зле. Надявам се хората никога да не допускат отново такава окупация и глад.Свободата не ви е даденост пазете си я.

278

Анонимен

преди 1 година

А цената? Цъклю каза 20% нагоре. Байди- в теб ни е надеждата!

277

Анонимен

преди 1 година

САЩ се изплюха на България с визите, а българите се гушат свенливо и казват - дъжд вали, докато американците си влизат в България като че ли им е бащиния и си строят военни бази.

276

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка като има газ що ходи некъпана и миризлива? Овоня цяла Европа, изобщо не се съобразява с цивилизационните норми. Доктор Байдън ще я вкара в пътя, ще и изреже ноктите от дъно, ще и извади зъбите и ще я кастрира.

275

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 327 "При Тодор Живков немахне фанелки пума и хитачи, а при ЕС имаме фанелки пума и 8К амолед." Продължавай, има неща, които още не се "сещаш", че не сме имали. В бързането забрави, че си "европеец". :)