334

САНЧО ПАНСА

преди 1 година

ЧУВАЛ Е ЗА НАС И ДАНО ЗНАЕ КЪДЕ СМЕ,ЧЕ ГАЗ ЩЕ НИ ДАВА,А НА ХАРИЗАН КОН ЗЪБИТЕ СЕ НЕ ГЛЕДАТ.

333

Тцтц

преди 1 година

Сашооо , Сашо колко си *** , отряза те Путин защото не те смята за човек .Да не би запада да е виновен за имперските му амбиции , ти се моли да не припознаят Камчия за своя територия!

332

Сашо

преди 1 година

Този гений явно си мисли, че България се намира някъде близо до Корея и Япония и малко по-далече от Катар. Отрязаха ни от евтиния руски газ за да ни продават своя втечнен, но много по-скъп. Да живее демокрацията и капитализма!

331

,,,

преди 1 година

Продажба ,а.С виртуален купувач ли бре кукуряК

330

Анонимен

преди 1 година

28 април (Ройтерс) Uniper (UN01.DE) ще преведе плащанията за руски газ към руска банка, а не вече към базирана в Европа банка, съобщи германската енергийна компания пред вестник Rheinische Post във вторник.

329

Анонимен

преди 1 година

чудихте се какво да го правите,сега ще ни го продавате на нас измествайки руснаците

328

Анонимен

преди 1 година

Я се здрависай с вуздуха пак!

327

За съжаление

преди 1 година

За съжаление, ние се насочваме към по-широка война на всяко ниво, военно, енергийно, икономическо и вероятно и глобална , защото рано или късно Китай ще се намеси .Това искат американците, които са единствените, които печелят и нямат последствия. Те имат нефт и газ ,доларът става все по-силен и оръжейната им индустрия също. Така че пригответе се за бедност и глад, докато по-младите да се приготвят да тръгват и да се бият за Зеленски. Това е реалността, в която се намираме.

326

Фракинг Газ

преди 1 година

За зелена планета и намаляне на СО2, нали ? Газ, идваща от другия край на света, добавена по много зелен начин, доставена през океан с много зелени танкери и на всичкото отгоре с 20-30% по-скъпо ! Как да не се радва човек, а и да не си помислите, че сагата с газта от Украйна е случайна !

325

Анонимен

преди 1 година

НАШАТА продажба!

324

ГОЧО

преди 1 година

Кажи му цената Джо не се срамувай!!!

323

ганю сан

преди 1 година

Газпром - най-сигурния доставчик на газ в света! Безаналогов! Днес в долари, утре в евро, други ден в рубли, догодина в юани - както каже шефа, тъй ще плащаме. Договори? Абе кой вярва на договори, братче !?

322

кара колю

преди 1 година

Дупе давам, държава продавам - евтин газ да имам! Слава на КПССС

321

прокурора

преди 1 година

Руската газ - най-мирната газ в света! Не щем газ от другаде! Не щем краварска газ, азерска, катарска - много мирише бееееее. Братската газ е друго нещо!

320

.

преди 1 година

работим, работим...да ви изработим.като текне по корабите един втечнен газ с 35% по скъп, ще благодарим и ще бием чело пред Козяк.

319

скъпотия

преди 1 година

За скъпия газ се сърдете на путин. Той започна войната. Скъпотия до шия от русия.

318

ттопло

преди 1 година

Спокоен съм. Няма да мръзна през зимата. Добре, че е Америка пак да ни спаси.

317

кой е кой

преди 1 година

Вижда се кой е приятел и кой е враг. Впрочем, той путин отдавна го каза че сме врагове и наистина ни третира като врагове.

316

Анонимен

преди 1 година

Вероятно директно от Марс ще ни го пуснат, че по-евтино... Ба си и престъпната шайка!

315

баба мара

преди 1 година

целта е постигната продаваме оръжие на украина продаваме ам втечнен газ набългария ура............ финансов одит на украина къде е оръжието и парите