146

Анонимен

преди 1 година

Ало Кироооооуууу. Да копам ли по-надъбоку?

145

ББ

преди 1 година

До Анонименняма къде да избягат...от ядрените на САЩ,Кралството,Франция...и още има...няма къде да избягат "богатите" рашисти,плашите света ни с ядрените си...нашите са по-ко.елета,по модерни,по-бързи,по-смъртоносни...опасни игри...безсмислени...не чух заплаха от САЩ и Свободният Свят използване на ядрени...отчаяния путин заплашва...вместо да се застреля и освободи Народите на русия

144

Анонимен

преди 1 година

Демокретеничнна България и Породължаваме Пропадането са за.

143

Анонимен

преди 1 година

Стига размятал пари дядо Джо. Кажи за какви ресурси трябва да се помолим на Русия и Китай, за да продължим живуркането си на гърба на останалия свят? Дядо Байдън, ако загубите войната няма проблем ще си бегаме при Русия, ако спечелите обачеее.... Охааа, що плячка ще има за амкане, а? Че делим, то е ясно. Абе и да паднете и да биете, все тая.

142

Анонимен

преди 1 година

Байдън, какво ше даде за България? За сметка на "солидарността". Дори и платените самолети не даде. Къде е Шкембе Войвода? Къде са отстояващите американските самолети. Можеше веднага да има шведски. Голям спор беше. И ББ ги плати. Защо не се иска арбитраж за милиардите пари във въздуха.

141

Анонимен

преди 1 година

Това си е пряка намеса, макар и с непреки сражения кой каквото и да говори. Нещата отиват към много лошо.

140

ББ

преди 1 година

Велик Народ сте САЩ,спасихте Европа ВСВ...помагахте с оръжия и суровини и на мАсква,и си приписаха победата над хитлер,е те имат само манипулациите и лъжгите по гьобелс,имат ядрени...ще е Армагедон...те решават...военните престъпления в Украйна няма да бъдат простени...векове,безсмислената,нечовешката,безбожната касапница в Украйна не може я приеме Свободният Свят...е китайци...турци до някъде...хитруват...и губят ...само в Справедлив и Свободен Свят можем да живеем заедно...или му идва края!

139

Анонимен

преди 1 година

Какво правим, ако спрат въглищата и ядреното гориво?Това значи, режим на всичко.

138

Анонимен

преди 1 година

При война умират бедните,богатите бягат.

137

Анонимен

преди 1 година

Нямат флот и ВВС, ама са се окопали в бункери и в Донбас и месомелачка без изгледи за скорошен пробив. Да не говорим че ако решат да превземат някой голям град като Харков и Одеса ще стане същото мъчение като в Мариупол.

136

Анонимен

преди 1 година

Когао Америка искаше отмалка Бъгария всичко на веднъш беше ок сега когато ние имаме да взимаме се правят на ни лук яли ни лук мирисали.

135

Анонимен

преди 1 година

Българи само да вметна никога не даваите пари на просяци,гладният човек иска хляб не иска пари,пари кеш не се дават забранено е незаконно е това е изнудване пари отпускат само банките.човек които иска пари значи не е гладен,тои ги иска да злоупотребява с тях.

134

Анонимен

преди 1 година

Вaтнuцu , не ми стойте там кат Гюро Михайлов! Бегайте овреме! Боят по вас ще бъде такой, что пулям будет тесна!

133

Анонимен

преди 1 година

Нищо не бие щом почнаха да се готвят за нанасяне на ядрен удар може би с цел капитулация на Украйна по тертипа на Япония след хирошиа и Нагазаки. Само че с ядрени удари после радиацията ще засегне и Русия, така че по добре да прати една истинска армия макар и с повече жертви да свърши работа по конвенционален начин.

132

Анонимен

преди 1 година

Сармат за какво е ?

131

Анонимен

преди 1 година

България преди 25 години така фалира, америка каза искаме да ни върнете всичко на момента сега ние искаме, ама няма да вземем нищо.

130

Анонимен

преди 1 година

Да украинската държава да тегли кредити искам си почивката както украинци от невоенни зони идват и аз искам. Да теглят кредитот световната американска банка и да ми платят.

129

Анонимен

преди 1 година

Путин да се офлянква още с тая мижава армия от 100-150 хиляди човека. Защо не обяви мобилизация и да прати армия като хората, както е било например през втората световна? При тая ожесточена съпртива без тотална мобилизация няма да постигне нищо. А за капак остава и атомна бомба да им пусне само да ни изтрови и нас.

128

Анонимен

преди 1 година

Човека отдавна е сдал багажа горе в главата и раздава милиарди сякаш са семки и бонбонки. Все едно да пратиш нов оркестър да замести стария докато Титаник потъва.

127

Анонимен

преди 1 година

След войната запада ще помогне на братска Украйна да се възстанови, а Русия ще бъде опоскана! Разликата в стандарта на живот между двете страни ще бъде още по голяма! ДРЪЖТЕ ПУТИН!