166

Анонимен

преди 1 година

Ако това беше вярно щеше да направи АЕЦ БЕЛЕНЕ - НА ТОЯ НЕ МУ ПУКА НИТО РАЗБИРА ОТ ГЕОПОЛИТИКА ИНАЧЕ АЕЦ БЕЛЕНЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВ 1997. Аграрно ПОЛИТИЧЕСКо ЛИЦЕМЕРИЕ . НА КИРИЛ МУ ТРЯБВАТ ВАКСИНИ И ВОЙНА за ди отклонявава вниманието от инфлацията и това че няма да има електричество и топла вода след пет дни

165

ББ

преди 1 година

До ->-БАБА ВАНГА-<уау,разбирам,че заплашваш с убийство бившият Министър-Председател на България с убийство!атентата е убийство!,надявам се службите да си свършат работата и да те намерят...останалото ще е съучастие!!!

164

ББ

преди 1 година

До Само казваммали това *** направо се...излагате с атаката си към Герб...подценявате ги,ще ви превърнат в жертви...путин е мъртав слепи!!!

163

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев,различен сте...почтен...митрофанова и кибер на путин няма да ви простят и ще плюят...Народа ни разпознава злото от доброто...така сме оцелели 1400 г.,България има нужда от хора като Вас в тези тежки времена г-н Василев!!!

162

ББ

преди 1 година

До Уюеносвен долари...имат и Бог г-н юан си,имат и ядрени въпреки,че не заплашват никого с тях за разлика от приятеля ви путин г-н си,Свободният Свят не е лесен за манипулиране г-н си...има си граници...подценявате Света ни г-н си,Справедлив и Свободен Свят...или мъртав по добре!!!

161

Анонимен

преди 1 година

Асен василев е като папагал само повтара,дават му инструкции какво точно да каже

160

Анонимен

преди 1 година

И Русия и САЩ са безкрайно скучни, който и да загуби войната все е win-win. Пропилян живот е да живеем до 100 и да не видим как пада атомна бомба, я у Москва, я у Вашингтон.

159

Асан

преди 1 година

Асан е страхотен приятел на Спецов :)))

158

Анонимен

преди 1 година

Простия и наглият човек трябва да умре от глад да прозре светлината в живота.

157

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев беше страхотен на пресконференцията в ЕС и английският му е отличен! Даже той е още по-пидходящ за президент. И двамата с К. Петков създават един много добър имидж на България пред света.

156

Анонимен

преди 1 година

Целта е инат. Да няма Русия. Е, ако я няма как и кой ще е там, на тази територия. Как и кой ще балансира. Няма да има баланс. Ще има само САЩ и британците. Европа няма воля и сила. Това ли ни трябва?

155

Няма хляб

преди 1 година

Даже и банките не отпускат пари,българи трябва да имаш доказан доход и да се осигоряваш,трябва да си личност в обществото и да си се развил ,или отпускат с ипотека,за да могат да си покрият разходите,тетрябва да са сигорни,че тези пари ще ги вложиш в нещо и ще има възвращаемост ще си на печалба за да можеш да си връщаш кредита,иначе ако дават на *** и пульо се обезмисля живпта няма за какво да се бориш,трябва да работиш да се учиш и да се развиваш умствено и физически пчеличките работа.

154

ББ

преди 1 година

До Анонименспоко бе митрофанова...я инфаркт я инсулт..имаме си самолети...Ф 35 охраняват небето над България...ирландският на НВК...при нужда ще дойдат още...2 бр. Ф35 могат да спрат 100-ци мигове на ссср...в Румъния има още...за минути ще прилетят от съюзници и приятели...вече не можете ни лъжете и плашите...Спрете военните престъпления в Украйна...позорите децата си и предците си,позорите народите на русия!!!

153

Уюен

преди 1 година

Юале как ще страдат обикновените хора в бг. Даже не ми се мисли. А и в момента те не знаят какво двбело дърво ги чака. Идват много вълчи времена. А тези все си печатат планини от хартиени долари. И ги раздават.

152

Анонимен

преди 1 година

Като си бил *** оставаш такъв.

151

ББ

преди 1 година

До ГЕРБ предателимали руска атака срещу гроб...крадци са доказано...обаче гласуват за изпращане на военна в украйна...за да оцелеят...игри,нали обслужваха путин десетилетия

150

Анонимен

преди 1 година

До АсанЕдна добра инициатива, то жена ми е проста, като слонски ***.

149

Асан

преди 1 година

Събирай по 1 заплата за бомби като Просто Киро :)))

148

Анонимен

преди 1 година

Само БЮрм ни бие по въздухарство и лигавщина.

147

ББ

преди 1 година

До Анонименхохо дядо Джо освен пари може да размята и...6 американски например...и съм сигурен,че с путин не ви се ще да ви посети...опасни игри играете...така хазартно игра...хитлер...садам...кадафи...