226

Анонимен

преди 1 година

Ама моля ви се само го погледнете на снимката :)

225

П.К.

преди 1 година

Истина е, че Русия се бори с целия запад. Включително и с Америката. С нейния огромен потенциал. Който е впрегнат целия срещу Русия. На кого най-много пречи Русия? Във какво пречи? А тия, на когото пречи, забравили ли са опитите на Наполеон и на Адолф Хитлер. Взели ли са си поуки от тия опити?

224

Дименцио

преди 1 година

Трябва да има възрастова граница за политиците.

223

Не знам какво дебнат

преди 1 година

До Анонимен.........Но,СССР спечели Втората Световна Война благодарение на Lend-Leaze програмата на САЩ.Признава го и маршал Жуков в мемоарите си.Така,че това е огромна сила и ако трябва да бъдем оббективни сега съотношението на силите е друго

222

Анонимен

преди 1 година

А дедо се събуди.

221

Анонимен

преди 1 година

до 352-ами гледах видео,как след като казва нещо на трибуна се обръща протяга ръка да се здрависа ,а около него няма никой.на два пъти след кратко изказване прави така.

220

Анонимен

преди 1 година

Тоя много бавно стопля, нали така са го замислили кукловодите му ... да обезкървят Европа та на запад да има само една сила хамерика?

219

Анонимен

преди 1 година

349--но най напред трябва да стигнат до укрите, а КИНЖАЛИТЕ и КАЛИБРИТЕ дебнат,не пропускат.

218

Ко

преди 1 година

Ще се бием до последния украинец, а ще плащат българи и поляци Тъ.пи славянски народи. Запада постигна своята цел да ни трепят, за да си поддържат луксозния живот.

217

Анонимен

преди 1 година

до 325. - ми некой да те е спрял?- проста шикалка.

216

Анонимен

преди 1 година

Никак не е евтина и познайте кой ще я плати. Както се казва до последният българин!

215

Анонимен

преди 1 година

Гледам уж замразените активи сега се оказа са конфискувани. Комунисти сър, национализират! Ще се изненадат като тръгнат да продават тези активи, няма да стигнат и половината от тази цена, кой *** ще си купи яхта дето е под заплаха да му я откраднат всеки момент.

214

Анонимен

преди 1 година

НАМЕРИ СЕ МИСЛИТЕЛ ВЪВ КРАВАРИЯ АЙДЕ СЕГА НОБЕЛОВА НАГРАДА ИЛИ НА АЛЕЯТА НА СЛАВАТА.

213

Крум

преди 1 година

Има 1,7 % спад в американската икономика и сериозна заплаха от тежка рецесия,там е заровено кучето!!!Ако загубят Украйна янките ги чака гражданска война и много вероятен разпад!

212

Анонимен

преди 1 година

АЙ,*** ТОЯ МОЖЕЛ ДА МИСЛИ БЕ!-КОГА МУМИЯТА СЕ СЪБУДИ ?

211

Христо Христов

преди 1 година

Ще му дадат парите, защото така им излиза по-евтино, а и техните хора в САЩ печелят.

210

Запознат

преди 1 година

Спад в амер.икономика с 1,7 % за първото тримесечие,това е цената.Щатите вървят към тежка рецесия,а Байдън ще го изгонят с камъни,ако е жив!

209

Българ

преди 1 година

Байдъне да ви попитам когато нашите родители тука искаха демокрация вие не подкрепихте ли тогавашните БКП ръководители да останат на постовете си като ваши марионетки във всички бивши соц.републики за да обслужват ваши икономически интереси/то за това и никъде нямаше арестувани комунисти/!С вашите камъни по вашата глава!

208

Белия

преди 1 година

Тоя как се е ококорил да не е дядото на кирчо и кокорчо?

207

Българ

преди 1 година

Глупавите ми сънародници още вярват,че ако не си гледаме интересите и икономиката вълшебници като царя,петков и т.н. ще дойдат да обслужват чужди интереси и чуждите държави видиш ли ще ни бият по една финансова инжекция!Ама не ги обвинявам то тая простотия и преди царско сме я виждали в стамболов,каравелов и др. "възрожденци"както казвам винаги в България има сякакви фили само българофили никога не е имало на високите постове и си мисля,че е заради марионетните правителства на чуждите държави!