287

Диана

преди 3 месеца

До Диана От друга страна, Навални, който също е КГБ, е любимец на Запада. Явно, не КГБто е проблем на Запада, а именно Путин е направил нещо, което ги е стреснало..Путин наистина изглежда доста ръбат още от пръв поглед, но интересно каква точно е причината - може би ще разберем много неща от нея!...

286

Диана

преди 3 месеца

До Диана303 И забележете, Байдън ще давал тези пари на украинците да си възстановявали щетите от войната! Демек, ние не сме крадци, ето даваме ги да поправяме щетите, нанесени от нашия неприятел, КГБто Путин, който води едновременно две войни като много умен и е естествено да има някакви малки пропуски, значи..Жалка картинка!..Байдън наистина живее в миналия век! Тръмп го нарича "социалист"...Да-а-а, има материали за размисъл, значи..

285

Диана

преди 3 месеца

продължение от 302 Светът е грешен пред Русия сигурно..може би се страхуват от изкуплението на греховете си...Американците постъпват много грозно като отнемат парите на руските олигарси в техните банки - това си е чиста кражба! Би трябвало да има закон против домогването на външни лица до чужди банкови сметки, да има сигурност, сигурно имат договор..Байдън прави това явно като тоталитарист - всичко му е позволено! Може и тези пари да са крадени, може и да не са - каквито и да са..

284

Диана

преди 3 месеца

До До 294Диана - 298 Не е така - ако е така, Русия отдавна да е секвестирана, но не е, а я набутаха в социализма..Аз мисля, че Русия не случайно се отдава на комунизма - Ленин пътува към Русия за да прави революцията там при много специални условия и изобщо всичко там прилича много на световен заговор ли, експеримент ли, каквото е там, но е сигурно, че Ленин е имал финансова подкрепа от Запада за Октомврийската революция..После измислиха студената война и ги изолираха напълно за експеримен

283

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно Готом Сити! Но защо Батмен е без маска?

282

Анонимен

преди 3 месеца

Добрютрю нали САЩ я финансират тая война както и другите предизвикани от тях

281

баба мара

преди 3 месеца

финансов одит на украина къде е оръжието което купуват и нашите пари от есмоите подозрения са че част от парите се връщат обратно в делауер офшоренщат под формата на комисионни

280

До 294Диана

преди 3 месеца

Дали е Путин или друг е без значение.Русия беше,е и ще остане удобният враг за САЩ.А без враг не се воюва и не се изнася демокрация.Спомнете си какво каза Олбрайт за природните ресурси на Русия.

279

До 276

преди 3 месеца

Прав си до някъде, но победата във ВСВ има една друга цена, далеч от парите и тя е човешките жертви, истината е че тази цена можеше да бъде платена само от СССР, Америка винаги се е огъвала когато стане въпрос за планирани големи жертви, просто политическата цена е голяма, една от слабостите не демокрацията - можеш да свалиш този дето праща сина ти на сигурна смърт, точно така свършва и войната във Виетнам.

278

Дзивко

преди 3 месеца

Е те тая война ще оправи икономиката на САЩ, за справка двете световни войни, или по точно няколко години след тях, когато парите за оръжие почват да се връщат

277

Диана

преди 3 месеца

Така ще да е като Путин не е политик! Путин отдавна трябваше да си отиде, независимо от обстоятелствата в Русия - той отлично знае, че не е политик и е временно там, но не направи нищо някой достоен човек да застане на неговото място...Отдавна трябваше Студената война между САЩ и Русия да приключи, но нищо не бе направено по този път, а и американците не "се сетиха" да попитат руснаците дали приключват войната или просто си правят перестройки с КГБ начело на държавата..Сега нещата загрубяват

276

Анонимен

преди 3 месеца

Не само не евтина, но е непосилна, води до фалит, глад и мизерия - справка 3тия Райх :))

275

Мдаа

преди 3 месеца

Вън руснаците от България , най много по двама в град за да не искат автономия.

274

Анонимен

преди 3 месеца

"Ние не атакуваме Русия. Ние помагаме на Украйна" ___________________________ Разбира се, че не атакуваш директно, а се прикриваш с укропския васален Зе-клоун. Директното нападение срещу Русия ще ти докара светкавичен руски отговор с Авангарди, Буревестници, Посейдони и Сармати по цялата пиндостанска територия.

273

До П.К.

преди 3 месеца

Първо е изтрезняването , следва рев и ...ама ние кво ги правихме ! Кой му пошепна на жужето че ще го посрещнат с цветя , и по бързо на зиловете че девети идва , ей го , има няма десет деня!

272

:)

преди 3 месеца

Бай Данчо Памперса има повече ботокс в мутрата дори от Володя Вулвин в Масква. Управляват само психари.

271

не може да бъде!

преди 3 месеца

Някой все още вярва ли че става дума за демокрация ,свобода и подобни дъвки!Става дума за много пари ,за руските ресурси ,и няма никаква война Русия -Украйна -има война НАТО -Русия и Украйна досега беше само една маша,а от една-две седмице вече е военен полигон!А със самата държава Украйна -няма да има повече такова животно,не е ясно какво точно ще има но това което имаме сега повеченяма да го има!

270

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам за Мино Райола, ама тоя като го гледам нема да избута мандата.

269

Анонимен

преди 3 месеца

Дедо се изтърва, че води борба срещу Русия и Украйна му е през оная увиснала работа. Защо трябва да се борим срещу Русия, дедо? а, кАжи си? На нас Русия не ни беше враг довчера, но благодарение на вас, стана.

268

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън му е явно малко фиаското в Афганистан! Дядката е решил докато не разсипе Америка и света да не мре!