5

Тялото

преди 1 година

И получих тромбоза само докато чета рецептата.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1. Зехтин идва от арабски език и означава масло.

3

Станиол

преди 1 година

До Мармот Не ти трябва миксер освен ако не искаш да правиш пяна от белтъците. Аз разбърквам съставките с лъжица. Ще взема да направя един кекс довечера че отдавна не съм правил, но няма да е по горната рецепта.

2

Мармот

преди 1 година

За шоколадовия кекс е много важно миксера да е на бавна скорост, за избягване на излишни разпръсквания на тестото и колкото повече е зехтина, по-добре.

1

Анонимен

преди 1 година

За да е "маслен" трябва да е с масло! И 100% ще е по-вкусно!