604

Малко за политика

преди 1 година

Сигурно има хора в Брюксел, (и от тези, които очакват указания оттам, като наш Киро) че ако целият ЕС откаже да плаща по схемата на Газпром, Русия ще се откаже от схемата евро-рубли. Няма как да стане. В западни банки са блокирани руски активи за 300 милиарда евро (най-голямата кражба в световен мащаб). И нищо не им пречи да блокират нови постъпления. Да плаща по старата схема за Русия е все едно да се съгласи да доставя газ безплатно. И то на кого - на авторите на санкции. Няма да го бъде.

603

Анонимен

преди 1 година

652 Имаш предвид, общността на комунистите от БСП,ПП, ИТН ДБ, Възраждане и Атака

602

Какво следва

преди 1 година

Русия иска да си плащаме за газта. И то не в сметки, които ЕС може да блокира, когато си поиска. Нещо неясно? Хайде сега Киро и дружинката му да обменят по една заплата в рубли и да я изпратят на Газпром за да получим газ.

601

Анонимен

преди 1 година

Тоя милия разчита на г-жа Фон дер Лайен, която никой не я бръсне за слива, сигурно седи на някое дванче и се чуди как да накара африканците да я забележат!

600

Русофоби

преди 1 година

Спете спокойно американските, украинските и всичките ви демократични братя скоро ще дойдат при вас. След като надупчат и последните сантиметри да вадят шистов газ ви идват на гости, защото и вода няма да имат да пият.

599

Анонимен

преди 1 година

Дръжте се другари, корабът потъва по план

598

Факт

преди 1 година

OMV Австрия вече плаща с рубли на русия за газ и петрол!

597

Анонимен

преди 1 година

Заменени са интересите на народа с интересите на една общност пред разпад. На никого не му пука за българите.

596

Анонимен

преди 1 година

Явно, Лена картечарката е пропуснала в Гугъл, че Австрия и Унгария плащат газта в евро. И че напразно, не дадохме оръжие на Украйна. Тя ни уверява, че няма паника, имали сме резерви, а Радев бие камбаната, че икономическата война се ожесточава?!

595

Сатир

преди 1 година

Простото Кире е дребно дистарикатче от едно друго време. Крайно време е да го пратим в онова време.

594

анон

преди 1 година

"правителството е подготвено"... как е подготвено? газохранилищата ни са празни. имаме газ още за 2 седмици. и после? нагъзването ни към русия последните 50 години сега ни изигра лоша шега.... хайде киро демонстрирай сега управленчески умения и намирай газ от другаде. ама бързо... че докато се наканиш и ще останеме и без електричество (щото нали знаете, че газ основно ползваме за призводство на електричество)...

593

солидарността

преди 1 година

Айде сега всички от ЕС, с които сме солидарни и сме в един глас със тях и те да се откажат да ползват газ и нефт изцяло за да са солидарни с България. Или май на никой не му пука за другия, като опре но а до кокала а?

592

Анонимен

преди 1 година

Това кeлеме не става и за чистач на кенeфи, те премиер го направиха.

591

Анонимен

преди 1 година

Наближававе пълния провал на Киро и менажерията му.

590

Ей хора

преди 1 година

Ти не си видял какво е "шантаж"като дойде време за петрола и ядреното гориво,нали забраних те влизането на Руски кораби?!

589

Анонимен

преди 1 година

ЕК току що уведоми Унгария, че спира парите от еврофондовете. Както са тръгнали Киро и родата, на нас също ще ги спрат, при това сме прецакани от Русия с газта.

588

Анонимен

преди 1 година

Рублата се вдига. По-евтино ще ни излезе да плащаме в рубли по курса. Какъв е проблема. Защо западнияците ползват газ и плащат както намерят за добре, дават заеми на Украйна вместо безвъзмездна помощ, която се очаква от нас. На мен ми се струва че и двете страни са готови да ни пожертват. Трябват ни хора които да гледат българския интерес първо!

587

Асан

преди 1 година

Просто Киро :)))

586

Анонимен

преди 1 година

Подлогитевинаги се шантажират, най- вече от тези, на които се подлагат. С Нинова, клекнахте пред Путин за Украйна, а той ви припомни това старо правило за шантажа иподлогите.

585

Анонимен

преди 1 година

Същото като с българските моряци от Царевна, само лозунги и празни думи. Ако не бяха слезли сами от кораба, още щяха да се люшкат на пристанището.