624

Каптана

преди 1 година

Споко, кораба потъва, но вода ще има за всички!

623

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, ако бяхте правителство, то при спиране на газа от единия кран, можехте да отворите другия, а не да ми разправяте, че през юни евентуално ще има газ.

622

Гогич

преди 1 година

До r3v0lv3r 657 "Австрия продължава да плаща за своя газ в евро, но използва специална клирингова сметка, както се изисква от Русия, където той се обменя за рубли от Русия. България и Румъния не са се съгласили с тази процедура." - това е от австрийската информационна агенция. Което означава, че рашките получават плащания в рубли, както искат, и няма никакво значение дали Австрия плаща е евро.....

621

Анонимен

преди 1 година

Шантаж и рекет осъществяват непрекъснато САЩ и ЕС.

620

сина

преди 1 година

киро, плащай в рубли, не слушай противните американци киро!

619

Анонимен

преди 1 година

Пак някой му е виновен на неразбиращия.

618

Гогич

преди 1 година

До Zlata 623 Така си е- наистина американския газ е много по-нидко калоричен от руския и съответно по-калпав. Австрийците го знаят това - не случайно се съгласиха на плащания в рубли , след като арабите ги отрязаха за газ. Само ние сме мишоци, играещи по свирката на чичо Сам. Румънците много добре го казаха с карикатура в техен сайт - Европа, БГ и Румъния на опашка да целуват д-то на УСА ....

617

ще

преди 1 година

съберем по ина заплата и сичко е шес

616

Анонимен

преди 1 година

Депутатите вместо да продължават да са във ваканция да отиват веднага на работа. Нали сме парламентарна република.

615

Емигрантът Кирчо !

преди 1 година

Сега в Канада и социални помощи ще ти дават . Направо ти завиждам !

614

Анонимен

преди 1 година

Може ли някой да ми отговори КОЙ взе решение да не се плаща с рубли за газта, както поискаха руснаците. Като гласоподавател и данъкоплатец ИСКАМ отговор.

613

Д

преди 1 година

Путин нарушава договора, по договор плащанията са в евро

612

?

преди 1 година

Стига сте ревали бе, палихте полицаите, пихте бира пред министерството и хопвахте кетеринг.Искахте промяна,нови хора, живяхте зле,макар ии да имате по 2 коли,почивахте в Гърция и на всички снимки бяхте с чаши в ръце по софри. Ей, няма угодия, българина бързо забравя. Искахте Радев и компания....полухте ги. Така ,че леко....мрън мрън!

611

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден си мисля, че вече е дошло време Киро да пада от власт, че днешната изцепка/некомпетентност е толкова колосална, че няма как да се задържи, но ето че идва следващия ден и тогава нещата са още по-чутовни ... и после следващия. Почвам да си мисля че наистина ще изкара цял мандат, но ние и държавата в какво състояние ще сме накрая не мога и да си представя.

610

Costa

преди 1 година

Това е добре. Колкото повече малки откази има, толкова по-висока ще бъде цената на газа. Малките донесоха малка печалба на Газпром, но големите сега ще трябва не само да плащат повече, но и да купуват повече, за да издържат малки отказващи.

609

aнонимен

преди 1 година

Не ми пука за Европа,А ЗА бЪЛГАРИЯ. Ще получим единствено един голям и дори ще си го платим тройно. Ако още веднъж говориш за другите само заминавай на май...ти

608

Избирател

преди 1 година

Ехаа, умен премиер си имаме. Говорил е с г-жа Фон дер Лайен, сигурно на английски?! Добре се е сетил да я пита какво да прави, тя е умна! Само се чудя г-жа Фон дер Лайен кой ще пита какво да прави, добре че и тя е умна сигурно ще се сети кой да пита!

607

r3v0lv3r

преди 1 година

До ФактЛъжлив факт, Австрия продължава да плаща в евро, плащането в рубли се оказа поредният фейк от ТАСС.

606

аналоне

преди 1 година

До анонНе се прави на ощипан, под 5 процента от електричеството се произвежда чрез газ

605

Анонимен

преди 1 година

654 Това не е вярно. В днешния Курир.ат, пише точно обратното, че Австрия продължава да плаща в евро. Самият австрийски премиер опроверга руските фейк новини.