644

щур

преди 1 година

видя се какво можеш некадърнико освенда ни замесваш във воини

643

Анонимен

преди 1 година

А за един голям мечешки юрдек отзад подготвен ли си едногласний.

642

Анонимен

преди 1 година

кирчо е калинка. просто няма как някой да е учил в харвард и да срича по английски.

641

Анонимен

преди 1 година

Този народ не се научи като чуе възпитаник на Харвард, юпи и т.н. да бяга като дявол от тамян. За 30 години толкова пъти ни управяха че вече и гащите не може да си вдигнем...

640

Анонимен

преди 1 година

Киро, а нещо да кажеш за Австрия, която ще плаща в рубли??? Тя май не е много солидарна с нас или този момент леко ти убягва?

639

Анонимен

преди 1 година

Тоя КироТъпото е голяма издънка! По време на пандемията даряваше ли си заплатата на бг каузи? От цялата война накрая американците излизат печеливши, че ще си продават техния газ, а народът ще плаща тройни цени, а тоя се снима с Байдън и Урсула ухилен като зелка. Оставка!

638

Равнопосавеност

преди 1 година

Има ли някой тук който вярва на това? Вижте министъра на културата... Вижте депутатката измислила прякора на просто Киро... и сега пак си помислете може ли този мозъчен тръст да сътвори нещо повече от добре облечено човече, което баламосва с приказки!

637

Равнопосавеност

преди 1 година

канадеца сравни Русия с бензиностанция с ракети. Е ние определено нямаме ракети, защото ги нарязахме, нямаме и газ така, че и бензиностанция не сме. Може би сме фалирала бутка за вестници защото имаме картинки на F-16, висока инфлация и не можем да се разплатим с пътно-строителните фирми въпреки изтеглените наскоро 1,5 милиарда нови заеми. И е много важно да се знае, че Кики *** и Боко тиквата не са единствените виновни за това.

636

Анонимен

преди 1 година

То днес се сетиха за България ,а бря Украинците с скъпите коли кога че си ходят )

635

Браво на Кирил !

преди 1 година

Зад Вас сме аз, цялото ми семейство, роднините и всички приятели !

634

Сатир

преди 1 година

Простото Кире е просто селско тарикатче, твърдо решило да "изпържи" целия български народ. Блазе на народа, ще си спомни Луканов, Виденов, Костов. Е тогава ще сте богати и мързеливи.

633

БанкерЪ

преди 1 година

Да, подготвени сте. Но защо премълчаваш, че газът ще ни струва с 20% повече, и то за отскок?

632

пх

преди 1 година

Видяла ж.абата (тоест,т.пото Кирчо), че подковават вола и тя вдигнала крак!!! Кирчо, щеш-не щеш шъ плащаш в Рубли, в края на Май, газта в газохранилищата ни свършва! А, "помоща" от Турция и Гърция ще е на такава ценъ, че свят ще ти се завие! Бегай да търсиш рубли, а не да се правиш на вол!

631

от село

преди 1 година

Киро да се подготви с памперси ,защото народът може без подготовка да ги насмете и не се знае къде ще се наложи да се крие да го снесе. Все сме имали премиер и парламент ,но такива избирани като от конкурс за глу паци не сме имали .

630

Анонимен

преди 1 година

Bloomberg съобщава, че 10 страни вече отвориха сметки в Газпромбанк за да плащат в рубли, а 4 от тях вече са платили в рубли. И само нашата страна може да си позволи да се прави на интересна.

629

еех, кирчоу

преди 1 година

Къв шантаж, бе? Преди Един Месец ти казаха да се подготвиш - искаш газ - плащай в рубли! За кво са му на Путин, Долари и Евро след като моментално ще бъдат "замразени" при банкова транзакция и нищо няма да може да купи с тях.

628

Анонимен

преди 1 година

Кои сте Вие, от чие име говорите реално, то се знае, ама за наивниците трябва да се поясни

627

Анонимен

преди 1 година

щом ЕС действа като едно и нямаме самостоятелна политика, Искаме ЕДНАКВИ Доходи и Разходи навсякъде, отсреднен стандарт, това е

626

До 676

преди 1 година

За Тикквата ли трябваше да гласуваме пак? Кажи ми

625

Анонимен

преди 1 година

Киро лъжецааааааааа Това ли избрахте, българи да ни управлява? Не съжалявате ли, че натресохте на България и българите този крадец и лъжец за премиер, при това след като знаехте, че съзнателно е нарушил Конституцията? Честита промяна, да ви изсъхнат ръцете, с които сте гласували за променкаджиите!