13

Жанна Петрова

преди 1 година

Да дойдат сега украинците да помагат

12

Анонимен

преди 1 година

БКП шайката ви краде парите, които трябва да обезпечат тези дейности , за това трябва да доброволствате. Пари нема действайте. Другари, дайте да даем!!!

11

Анонимен

преди 1 година

толкова пари това бчк получава от фондации от държавата , какви доброволци наемете си служители вместо да си купувате луксозни линейки

10

Живко от Варна

преди 1 година

Кога ще има рай на земята за нас хората?!

9

Анонимен

преди 1 година

във Варна от спортната зала бяха написали че им е необходим "балсам за коса",не мислите ли че е прекалено,на Великден украинките носеха торби с "Милка "шоколади,а аз на моето не мога да си позволя да му купя,купих най-евтиния козунак от 2 лв.

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Най-вече млади доброволки ще са нужни. За обслужване на нахлуващите аврамови арабета. Хашишът,чрез който свалят тъй-като има временно възбуждащо свойство ще им го лъжат гратис. А и за младите азовци и бандеровци ще има нужда от млади доброволки. Народе,опомни се и излез на улицата с тояги,мотики,метли,лопати,брадви и убий тридесетгодишното политическо демократично чудовище .За една година няма да остане една доброволка,която да не е сексуална играчка на нахлулите араби и укри.

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В "добре развитото" френско общество аз спя на улицата и Червеният кръст не си мърда пръста да ми помогне . Според Червеният кръст аз не съм живо същество.Нямам право на подслон!Нямам право на Труд!Нямам право на Храна! Такива права ,според Червеният кръст имат само араби,цu.ra.nu,евреи,турци,наркодилъри,проксенети,изнасилвачи на деца,украински нацисти. Учудвам се,че не са си боядисали кръста в кафяво. Защото са фашистка мафия!

6

Теди

преди 1 година

Аз правя дарения към БЧК

5

българка

преди 1 година

БЧК се похвалиха, че са събрали над 3 милиона лева дарения за бежанците от Украйна. Повечето от дарителите се оказаха пенсионери. По традиция депутати, министри и бизнесмените около тях НЕ даряват, а само се разхождат с лъскави костюми по концерти. Питам - какво се случи с тези пари и защо пак от нас искат дарения, защото нямало храна в бежанските центрове ?!?!? И да повторя въпроса от по-долу - ГОСПОЖАТА ПОЛУЧАВА ЛИ ЗАПЛАТА ЗА ДОБРОВОЛЧЕСКАТА СИ РАБОТА ?

4

:-)

преди 1 година

Значи непеотата получават дъежавни, европейски субсидии, дарения от фирми и физически лица, общински имоти с преференциален наем или без наем и на всичкото отгоре очакват доброволци, които да им работят без пари.

3

БЧК

преди 1 година

се самокомпроментира. Компроментира идеята на Червения кръст. Познавам момче и момиче доброволци, които се отказаха заради видяното там.

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам как я мислят, но доброволческият труд в България трябва да се заплаща. Защото доходите и без това са ниски. Така ще може хора, които са безработни да помагат където се налага. Хем за безработните ще е добре, хем за каузите по които се работи. Просто сме на много ниско ниво като доходи, за да е безплатен доброволческият труд. Може да не е високо заплащането (то къде ли в България има високо заплащане), но все пак да се заплаща.

1

Анонимен

преди 1 година

Госпожата доброволно ли работи или взема заплата?