15

Казах ли ви

преди 1 година

Че дори и македонците да направят каквото искаме,ние веднага ще измислим нов претекст. Защо? Защото Путин не ни е разрешил. Когато Путин ни разреши веднага ще прегърнем македонците и ще забравим всичко писано от нас досега. България в лицето на нейните управляващи е просто придатък на руската империя. За първи път ,дано да не е само на думи, се изказахме против газпром. Но това е пътя....далече от Русия, близо към Европа.

14

Гоце Делчев

преди 1 година

Мисля, че България трябва да приобщи в преговорния процес с РСМ и македонски българи, които са наясно с актуалната вътрешно-политическа обстановка в РСМ и могат да дадат ценни идеи за подхода ни в преговорите! Въпреки това, не съм съгласен с г-н Канзуров, че нямало смисъл българите да се включват като основен държавотворен народ в конст. на РСМ! Тук не става дума за козметични промени и куртоазия, а за юридически гаранции, измежду които и правото да се изучава книжовен български език!

13

Перник

преди 1 година

Никой не ни разбира какво искаме от македонците!

12

Анонимен

преди 1 година

защото си траехме през 2017г. и се правехме на английски джентълмени, когато гърците договаряха името северна македония. ние мълчахме и казвахме 'йес, сър'. после се съгласихме да влязат в нато тези вардарски унищожители на българи. и сега изведнъж искаме да ни уважават??? ние трябва да ги съдим за геноцид на 1 милион етнически българи и да искаме до дупка сметка за над 10.000 унищожени културно исторически български паметници там

11

Анонимен

преди 1 година

нито крачка назад от БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

10

Българка

преди 1 година

България не трябва да отстъпва и сантиметър! Не трябва! Това е антибългарска политика. и западняците си мълчат, но могат да ни притискат. защото сме станали малки и бедни, че ние благодарение на тях сме станали такива. Направете си сами заключениията. Никой не харесва слугите! това го запомнете! България трябва да отстоява на интересите си. Незнам, какво би направил Петков, но да ви кажа, имам съмнения....

9

Русе

преди 1 година

Защо България не наложи ВЕТО на преговорите със Сърбия?

8

Анонимен

преди 1 година

Оливър не се занимавай с България .Къде бе Европа 500г ?

7

.

преди 1 година

До Анонимен 1 - защото са ***, защо...

6

DMS kiro

преди 1 година

Още една причина Киро да си ходи, че както е тръгнало ще пусне СМ да преговаря.

5

ЬЬЬ

преди 1 година

Все още не мога да си обясня защо ЕС оказва такъв натиск към България,а не към рсм, за да спре езика на омразата,да се съобрази с историческата истина за себе си, да признае българите за пълноправен етнос в тази държавица.ЗАЩО? Ето защо България не трябва да отстъпва за нищо и пред никого,докато всички гореспоменати неща не си случат.

4

Анонимен

преди 1 година

Гледам външният им министър- албанец при това- ми той е в космоса, а нашата съсипана женица гледа жално и нещо мрънка под носа си.... личи, че е тежко неподготвена. Как с такива хора да се представим добре?!

3

Анонимен

преди 1 година

България я таковат във всички възможно дупки...

2

HR

преди 1 година

Като не можеш да устоиш на натиска се махаш и идва някой който може, елементарна логика

1

Анонимен

преди 1 година

Защо тая глупава телевизия е сложила северномакедонския флаг над нашия?!!!!!!!!!!!