289

Анонимен

преди 1 година

Този е руската агентура на БСП , ДС, Възраждане , ВМРО и др.

288

Анонимен

преди 1 година

Този другар е руска матрьошка.

287

Анонимен

преди 1 година

Това интервю не е друга гледна. Това са опорките на Москва! Изказванията са като по учебник за платени подлизурковци! Същият този хубавец на 25.02 прогнозира, че "Украйна няма шанс във война срещу Русия, както и Европа". Цялата статия в: https://zarata.info е възхвала на руската армия. И този може да бъде обективен?! Друг път

286

Анонимен

преди 1 година

Величков , заминавай в посока на руския кораб.

285

Анонимен

преди 1 година

Да изнесем Величков към руската територия

284

напротив

преди 1 година

трябва трябва, също трябва да се прекъснат всякакви връзки с терористични фашистки и неонациски правителства като руското в момента

283

читалище заря

преди 1 година

Владимир Величков е приключил електроника и автоматика в Техническия университет и интернационалните стопански връзки в УНСС.

282

Рубли да ти...

преди 1 година

България не прогресира със темпото на бившите соц. страни от източна европа защото е пълна с подобни кремълски плъхове.

281

Анонимен

преди 1 година

Е защо да не изнасяме, другарят съветофил да иде на.... х

280

Ценител

преди 1 година

Един наистина умен мъж /почти са на изчезване /.

279

владимире,

преди 1 година

руско ме.кере такова, украйнската армия беше гръбнака на съвеЦката и руската след това. С подходящото оръжие за украинците руские нямат никакъв шанс при конвенционален конфликт. Дагестанци, чеченци, чуваши и друга мюсулманска и.зм.ет са малко не стигат, а руские видно не стават за войници.

278

zz

преди 1 година

Тоя повтаря руски опорки, защо му давате трибуна ? Същия прогнозираше как няма никакъв шанс Украйна и колко била велика руската армия, която 3 месеца е превзела 1 град и то не напълно...Колко държави дадоха оръжия на Украйна ? Всички без България и Унгария. Някой война обяви ли им ? Нещо случи ли се с тях ?За един прЕател питам само..

277

Сан Чопанса

преди 1 година

А така, нека се изтъпанят всички путински *** за да се види добре кои са точно и да страним от тях като дявол от тамян.

276

Анонимен

преди 1 година

Още една продажна кремълска изтривалка.

275

До 334

преди 1 година

Ще ги реши...*** първо ще разчисти раша роби и щи спре изтичане на парите ни към раша и техните послушници в България. Айде стига им...нали си имат газ, нефт милиарди и т.н

274

Анонимен

преди 1 година

333 не се ли спре да се дава оръжие на Украйна нещата ще станат страшни. От 5 дни Алина е в Москва. Знаеш ли какво значи това? Имаш ли идея кога пълководците на една война прибират жените и децата си на скришно? Замислите се. Защото за Кире и семейството му има бункер с храна, вода и охрана, за нас и семействата ни няма! Това важи и за близките на умните и красивите дето живеят на запад и си мислят, че тях нищо не ги лови. Нека не забравят, че роднините им са в България!

273

доволен касапин

преди 1 година

На снимката си от личния му архив Величков изглежда доволен и радостен - сигурно чекистите добре му пълнят гушата да сее путинска пропаганда. Цялото му интервю на експерт" е поръчано от ФСБ за да пропагандира войната на чекистите.

272

Анонимен

преди 1 година

332 в България колко е пенсията бре? Украинците взимаха двойни заплати на българите преди войната без да са били нито в ЕС, нито в НАТО. В момента сръбската пенсия е по-голяма от българската. Хайде първо вижте колко е жалко положението в страната ни, после гледайте другите. И по тоя повод, Киро не беше ли избран да реши нашите, българските проблеми, а не украинските и македонските?!

271

До страшно

преди 1 година

Извинявай, но да не би някой да покани рашистите в Украйна? "Ако се запали Европа няма да е като в Украйна,а много по страшно". Ами нали точно затова се помага на Украйна, за да не стане уж най-страшното.Работата е, че си имаме работа с комплексиран човек с мания за величие. И той ще предизвика най-страшното, с което ще затрие нас, но нали си наясно че ще има отговор и ще затрие и него, народа му и целия свят. И аз съм песимист, но да отстъпваш значи да подхраниш апетита му, ще има още и още...

270

До 318

преди 1 година

Е голема работа, ако не е държал оръжие. Не ти требе висше образование да разглобиш и сглобиш Калашник! Къф е проблема ти? То същото е нивото и в раша...за тва само за война мислят!!!