329

Анонимен

преди 1 година

Още един копейкаджий се мъчи да разсъждава.

328

Стефан

преди 1 година

Ами ако ние сме на мястото на Украйна...Стига с тая зависимост. САЩ И Русия били в конфликт. Ако ни нападнат сърбите, Турция не трябва да ни помага. *** разсъждения на платени руски любовници. Целият свят е против това което прави Путин, ние трябва да си траем. Не ви ли е срам. Били сме малки и зависими. Зависими са от 1944 комунистите и сегашните им деца олигарси и мафиоти. Зависим е Сидеров, Копейкин, Нинова, Р. Овч. и компания. Не слагайте всички в ком-кюпа.

327

Анонимен

преди 1 година

Нескопосана статия в подкрепа на агресорите от Русия!

326

Анонимен

преди 1 година

375 Русия е под санкции и тепърва икономиката й ще усеща това, по най-лошия начин.

325

Анонимен

преди 1 година

Търговецът на оръжие /бивш/, не е най-точният човек, да прави политически анализ относно даване на оръжие, на Украйна. Докога ще го презентират в медиите, абсолютно ненужно?

324

Анонимен

преди 1 година

Русия е сила и един ден ще го разберете джендърски магарета ,но по трудният начин!Да живее България и братска Русия!

323

ДНД

преди 1 година

Тоа пъ , кви ги приказва.

322

Абц

преди 1 година

За сетен път се убеждавам че голяма част от Българите сме *** на всички. Путин ни спира газа, ние се радваме и обвиняваме световната конспирация за това ( а защитаваме агресора). Спира го защото сме най- слаби и страхливи да заемем позиция. Лузарите никой не ги уважава, страх ни е да пратим оръжие и въпреки това ни санкционира. Защо не санкционира Ердоган на който Барактарите правят на салата танковете на Руснаците, тъкмо обратното. Явно с такова население си заслужаваме битието.

321

Защо чичко

преди 1 година

Защо чичко мислиш така! Защото са ти промили мозъка на младини ли? Или защото капят към теб руzки парички? Ти нали си уш българин? като те поробят пак руzнаците ще се биеш или ще се радваш? Когато си отговориш на този въпрос, ще си или българин или руzки роб. Ако си израснал руски роб, ще си останеш такъв.

320

Анонимен

преди 1 година

За първи път чета нещо смислено по въпроса

319

ганю сан

преди 1 година

"Пътят е за магаретата. Хората вървят от ляво и от дясно" Еврейска поговоркаВреме е за избор кой свят ни харесва повече - този, където учат и работят децата ни, или този, където рисуваме в светлите години на развития социализъм

318

Анонимен

преди 1 година

Прав е.

317

д-р Дрегер

преди 1 година

Да перефразирам любимия на българите Тато: Ти, като искаш неутралитет, имаш ли пари? Който има пари, той пази неутралитет. п.п. Швейцария първо е станала Швейцария и чак после неутрална.

316

Каракольо

преди 1 година

Немога да повярвам ,че в такива времена се дава думата на такива отявлени комунисти путинисти,....тва е малко като да питаш Путин трябва ли да дадем оръжие на Украйна

315

Анонимен

преди 1 година

mnogo plateni ili prosti hora pisat tuk bez da misljat liz,ci ste i ste si ostanete takiva ,za komentara bravo no materiala ne go shvasta

314

Анонимен

преди 1 година

още един ру+бладжия

313

Анонимен

преди 1 година

още един ***

312

Анонимен

преди 1 година

Ей , лакомията на хората няма граници - хората на Путин по държавните руски телевизии откровено заявяват , че България , Полша, и Прибалтийските държави са следващите, които Русия ще освобождава. Те ми говорят за неутралитет. Че сме зависими от руския газ-да- плащаме го 4 пъти по-скъпо от Германия и Унгария. Време е вече да спрем с тези глупости и да премахнем зависимостта си от Русия. ТЯ не Е НАДЕЖДЕН Партньор.Защо не се преориентираме. Да 1 година ще е трудно. Но после ще е по-добре.

311

Гост

преди 1 година

Русия търпи поражение, Путин го съдят в Хага. Отношенията и търговията се нормализират. Без провал на Путин, търговия с Русия повече няма да има независимо от това кой колко е зависим. Такива като Величков трябва да си ги записваме за да има лустрация. България е на този хал защото 30 години ни дърпат надолу комунисти и руски агенти. Интересът на Путин е в ЕС българите да живеят по-зле от Русия. Той не може да си позволив държави като България или Украйна хората да живеят по-добре.

310

П

преди 1 година

достатъчно е да отворите статията, която е в съседство на тази и е пак интервю със същия "експерт" от февруари. да се посмеете малко. и ще ви стане ясно за каква експертиза става дума.