89

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ден и нощ фашисти, нео нацисти и наркомани сънуват. Не е добре за здравето ви това, таварищи. Троловете са ясни, говоря за полезните идЕoти.

88

Пак дебилна статия

преди 1 година

Нямам думи да опиша, тялото Ви просто вижТЕ СЕ! Заимствано от Хиподил.

87

Анонимен

преди 1 година

Всъщност какво казва Киев няма никакво значение.

86

БАНко

преди 1 година

КИЕВ , ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ , КАЗА ???!!! ЛЪЖИ !!!

85

Dior

преди 1 година

Аз се чудя на тези медии как разпространяват непрекъснато фалшиви новини и на тези които толкова гръмогласно говорят за ситуацията в Украйна .Приятели куче претиснато в ъгала лошо хапе,но когато стане напечено няма да види нито един от тези които говорят сега защото те отдавна ще са избягали децата им учат в чужбина и те ще си почиват при тях а ние ще сърбаме попарата

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен като гледам видеата с последиците от руска артилерия по жива украинска сила в телеграм( току -що и ново се появи) - не знам русия какви загуби има, но украинците понасят огромни човешки загуби :(

83

от Западния парк

преди 1 година

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, стотици милиони недоволни руснаци и рускини излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Байдън обаче е жив и още не е труп. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Българите искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, американците мразят Путин и Русия и всеки българин мечтае да живее като американец или западно-европеец.

82

Червенски

преди 1 година

За 2100 съм по-съгласен......

81

До Грудиенко

преди 1 година

***-ти може и да иронизираш написаното от мен, но 30 хиляди мъже, повечето млади, загинаха заради прищевките на Путин.

80

математика Витанов

преди 1 година

Моята система за ранно предупреждение ме предупреди че загубите на руската армия ще са 467 000 корен квадратен на 25. Базовото репродуктивно число към момента е 73, което означава че пак ще позная и че ни чака епидемия от хепатит А от Румъния.

79

Анонимен

преди 1 година

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

78

Българин

преди 1 година

След катастрофалните загуби в Украйна Русия до дни, даже до часове ще се разпадне.

77

!!!

преди 1 година

Значи на мен ми е ясно, че украйнците послъгват! Няма как просто! Но дори тези цифри да са наполовина верни пак е зле за русия! Даже и на 1/3 да са верни то пак е мноооого зле за русия!!! Даже и 1/4 да са верни то ....

76

Анонимен

преди 1 година

Кадировците се водят към Росгвардия,т.е не са от армията на Русия.А сред тях има много жертви, които не са включени в тези 24 хиляди.

75

Петро Грудиенко

преди 1 година

От 4000 десантчици от ВДВ на Русия 3900 процента са загинали в Украйна. Т.ъпакът Путин унищожи елитните си войски. Великанът Зеленски ги унищожи.Да се има предвид, че толкова са само жертвите от руската армия.В тях не влизат жертвите от Росгвардия,които са към МВР,доброволците от ДНР и ЛНР и чуждестранните наемници. Така че жертвите са над 90 хиляди досега от руска страна.

74

Анонимен

преди 1 година

Да се има предвид, че толкова са само жертвите от руската армия.В тях не влизат жертвите от Росгвардия,които са към МВР,доброволците от ДНР и ЛНР и чуждестранните наемници. Така че жертвите са над 30 хиляди досега от руска страна.

73

Анонимен

преди 1 година

От 4000 десантчици от ВДВ на Русия 3900 процента са загинали в Украйна. Т.ъпакът Путин унищожи елитните си войски. Великанът Зеленски ги унищожи.

72

конспиратор

преди 1 година

Сега разбрахте ли каква е връзката между ковида, задължителната ваксинация на запад и последвалата истерична русофобия пак там? В един момент копчето беше натиснато и ето резултата.

71

До Москва

преди 1 година

И 100 хиляди украинци да загинат,те са загинали бранейки Родината си.А смъртта на десетките хиляди руснаци е безсмислена.Това е голямата разлика. Както е казал Ботев "Тоз,който падне в бой за свобода той не умира ".

70

Анонимен

преди 1 година

Ми натия за какво им е оръжие тогава като гледам до седмица са пред Москва