30

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега и Китай да си взема Тайван и света да се кротва!

29

Alparslan

преди 2 години

Окупирайте петрола им, навлизайте до Керкюк и слагайте каймаками от тюркмените. На кюрдите организациите да се изтръгнат от корен, след което да се насипят със сол. Изрежете ги до дъно. И никакво напускане поне 50 години, заселвайте тюркмени и уйгури там.

28

баба мара

преди 2 години

хаиде излизаите на протести събираите оръжие и пари за кюрдите именуваитеедин площад направете концерт и маиките на кюрдите реват и на хутите и рускитеи украинските хаиде стига с това лицемерие и двоен англосакс аршин турция даизлиза незабавно от там оон какво дреме

27

До българите

преди 2 години

Какво ревете бе? На вас лидерите като са ви родоотстъпници кой вие виновен? Да сте чували за национални интереси? Това правят Ердоган, Путин, Орбан, Вучич, Си Дзин Пин, защитават националните си интереси.

26

Анонимен

преди 2 години

И сега какво? Санкции срещу Турция, по една заплата подкрепа за Ирак, оръжие за Ирак ще доставяме ли, за да се защити от агресора Турция?

25

Анонимен

преди 2 години

do 30, така е ама обясни на бавноразвиващи българи и български турци, дето от родните си села, и Одрин по-далеч не са стигали, че Турция е хубава страна, кат махнеш няколко квартала в Истанбул и 1-2 що годе нормални града, всичко друго е мизерия и сиромашия

24

Анонимен

преди 2 години

скоро ходих в Одрин, голяма циганнннннния, копторлъци, мръсотия навсякъде, тотал щета турската държава, не знам какво я хвалят някой *** и турски ***

23

Анонимен

преди 2 години

Пари за войни има Ердоган , а в Турция ни дава по 200 долара пенсии и по 250 долара заплати. Уж сме голяма държава, ама навсякъде се занемари всичко, мръсотия навсякъде стана и в Турция и в България.

22

Анонимен

преди 2 години

Да декларира пред света ООН за специалната им операция по тип и начин Русия с/у Украйна за защита правата на гражданите на нападнатата страна,че е тяхно задължение за което ще платят от туй,че те агресорите решили още да се разширят ей така че им се преискало освен че нападат и не успели достатъчно да напреднат за което други необвързани с тях страни се съгласили да приемат на своя сметка имигранти от нападнатата страна,че още се съгласили да ги издържат за престоят у тях без средства и работа.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно, в български сайт е банвано ползването на научното име на българина - бyлгapoпитекус!

20

Анонимен

преди 2 години

Това изречение обяснява защо Турция прави това което го прави за голяма мъка на няколко надрусанни и накъркани буллгаропитеции с неизвестен баща и неопределена сексуална ориентация. --- "ръководството на Иракски Кюрдистан подкрепя Турция и не позволява на членовете на ПКК да навлизат на територията на автономията." Кривффодзурллато амджъкаазлийски ***, Турция освобождава кюрдските ни братя в северен Ирак от соросоидно-джендераските куманазски нацисти на ПКК.

19

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, предателска издънко, за Ирак пари ще събираме ли? За там някоя сметка да дадеш?

18

Анонимен

преди 2 години

Хм. А тука санкции, военна пидкрепа за Ирак, нещо?

17

Анонимен

преди 2 години

А за Ирак заплата ще даряваме ли

16

Дочо Булгуров

преди 2 години

Ахаа, пpаcета не може, а кучета и котки може.

15

Анонимен

преди 2 години

Веднага трябва да им пратим хуманитарна помощ! Но по украински модел - камионите натъпкани с оръжие, но с документи, че прекарват хуманитарна помощ.

14

Анонимен

преди 2 години

Санкции за Турция, забрана за полетите от и за Анкара/Истанбул, незабавана подкрепа чрез доставка на оръжия за Багдад, всички да си окичат иракски знамена по аватарите, прием на иракски бежанци по черноморските хотели... Пропуснах ли нещо?

13

Българин

преди 2 години

Възползват се от заетостта на САЩ с войната с Русия-Украйна, мераците на Китай за Тайван и атакуват, но после ще ги сложат на мястото.

12

Анонимен

преди 2 години

По не скачайте иракски знаменца по аватарите?

11

Анонимен

преди 2 години

А оръжие ще подаряваме ли на Ирак?