82

Анонимен

преди 1 година

Високия средния и вредния искат да затрият света. Лоша работа и страх голем. Миротворци ай си...

81

JAVELIN

преди 1 година

ОБИЧАМ РУСКИТЕ Т90

80

Анонимен

преди 1 година

Какво бъдеще ще има Раша, след като нахлуват в суверенна държава и то в Европа :))) Глупост след глупост прави джуджака, май иска тотално да го отреже останалия свят :)))

79

Анонимен

преди 1 година

Краварите просто си молят за боя. Путин да мачка укронацистите и да не се притеснява, нормалните в света сме против ФАЩ.

78

хм

преди 1 година

До Анонимен Например..факта,че от тримата..двамата са евреи. А за чернию...кой знаяе. Може и той да е от 'онези момчета"-етиопските евреи.

77

Анонимен

преди 1 година

Путин ще му писне и някой ще изгърми. Притеснявам се за нашата делегация да не стане излагация. Добре че са с бронежилетки и каски. Може и знаме да носят. За Путин не знам но зеления да не им се ядоса че лошо им се пише. Поне да се снимат и те заспомен

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90Дребен е, това ти прави впечатление, но е с 2 санта по висок от кремълския мужик.......хахахаха :))) Не казвам, че всички дребосъци мъжлета са некакви комплексари, има и свестни между тях, пример Зеленски, обаче Путин с неговия ръст, бие всекакви рекорди по комплексарщина, немам думи :))) Повечето ми гаджета са на ръста на Путин, за жените естествено не е проблем, че са финни миньончета, докато за мъжете е друга работа :))

75

Целта е

преди 1 година

Да се стабилизира рублата. Вече е на нивата от миналата година по това време.

74

Анонимен

преди 1 година

Мда. Русия трябва да се отслаби, за да не може повече никъде да извършва такава агресия. Само ние имаме право да извършваме такива агресии.За по-семпличките тук ще поясня: "ние" не сме ние (българите) ;)

73

Анонимен

преди 1 година

Не не снимката е много хубава. Правят доста впечатление някои неща. Но ще си премълча.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88Дам, требва да се скарам на русофилския ти шеф от Тихина, щом когато ти опре до ***, почваш с еднополовата любов, елементарен си :)))

71

Анонимен

преди 1 година

Оливър Стоун: Украйна винаги е била част от плана на САЩ за смяна на режима в Русия.Според режисьора Америка е доберман, методично жив отно убиец с много пари

70

Анонимен

преди 1 година

Айде всички русофилчета хванати за ръчички към Сибир, там ще намерите истинското си щастие.........хахахаха :)))

69

Анонимен

преди 1 година

Трети ден поред една и съща новина с една и съща снимка. Сменете вече плочата бе.

68

52

преди 1 година

Истината е, че престъпниците се връщат на местопрестъплението. А ако щатските *** си мислят, че Украйна ще прослави педалският Запад, грешат. Може би грешката на Путин е, че въобще се занимава с Украйна, Западът и Балканите щеше да ги прегази много по- бързо.

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79Кажи алтернатива на САЩ, нема нали :)) Друг е въпроса, че си русофил, обаче с автомат в челото не мога да те закарам в "путиновия рай" :)))

66

Анонимен

преди 1 година

Целият свят много добре знае, че България е най-бедната страна в Европейския съюз, така ни наричат по статии и новини, и СаЩ искат от Кирил Петков да обере стотинките на българите, за да се купят пет патрона в повече. Мисля че не целите да се отслаби русия а да съсипете България.

65

Анонимен

преди 1 година

Германия защо да може да се обедини а Русия да не може защо са двойни стандартите. Защото САЩ не могат да не се намесят и изобщо всички злина на света са от там. Оставете Руския народ на мира махнете санкцииите мутри.

64

Анонимен

преди 1 година

Едно нещо не мога да разбера в путиновата "идеология", хем никой не иска да ходи в блатная, хем постоянно ги заплашват........хахахаха :))) Те освен че немат ресурси за живеене, освен неплодородна земя, покрита повечето време с лед, немат стандарт на живот, немат привлекателни курорти......как очаква хората по свето доброволно да са в руския беден свят, не знам :)))

63

Смех

преди 1 година

Глупа.ви украинци. Ще се затрият като население за да угодят на бъдещия си господар. След това ще са бити карти.