14

комунизъм фашизъм

преди 1 година

Акъла на Китай е като този на Русия!

13

ЗероКовид=фашизъм

преди 1 година

Това е специална санитарна операция на китайската. компартия, под фалшив флаг за борба с вълната омикрон.Реално ефектът ще е елиминиране на глобално либералните корпорации и засилване на разделянето на клъстери.Малкияг брой сручаи на положителни тестове е от коефицента на специфичност на тестовете.

12

Анонимен

преди 1 година

Ковид е само претекст. Докато има PCR тестове, които се видя колко са точни ще има и ковид. Китай де подготвя за голямото зануляване, електронно ID, разрешено пазаруване 2 пъти в седмицата и т.н. Един голям, модерен концлагер. Като се затворят и като се нарушат веригите на доставки ще пострада и целия останал свят. Предстои масово обедняване.

11

До 7

преди 1 година

УПРАВЛЕНИЕТО НА РИСКА Е - ДОСТАТЪЧНО БЯХА САМО МАСКИТЕ КОГАТО И КЪДЕТО ТРЯБВА!!! АЗ НЕ СЕ ЗАРАЗИХ САМО С МАСКА - ОТ ПО- ПЛЪТНИТЕ ОТ 2 ЛВ. И се пере с малко белина! НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

10

О хо хо

преди 1 година

ЕМИ НАЛИ СА ВАКСАНИ НА 99%, ЗАЩО ГИ Е СТРАХ?????

9

Анонимен

преди 1 година

АмСалаци.

8

Локдауни Ковидков

преди 1 година

Ееее, веднъж като си пребил кучето зверски, после се напикава само като го погледнеш, та и у Пекино така......

7

Янко Антивакс

преди 1 година

Короноклоунският генерал Мутафчийски да бъде незабавно депортиран при китайските му другари в Шанхай! Доживотен локдаун за него!

6

Ченг Чунг, Китай

преди 1 година

Какво му трябва на човек? Една купа ориз на ден и си рахат!

5

Анонимен

преди 1 година

Това, което правят китайците, се нарича "Управление на Риска". Всички, които си мислят, че по тоя начин си убиват икономиката, да си помислят какво би станало при 25% безконтролно заболяване на населението, да не говорим за смъртните случаи. загубите биха били многократно по големи.

4

анонимен

преди 1 година

Смятам, че организациите, които са в защита на правата на човека, които са много по целия свят, просто трябва да се намесят. Правителството на Китай да остави хората да работят и икономиката да се развива и да върви напред. Пандемията, епидемии, са само част от нещата, които стават по света. Другото са войни, земетресения, има на Балканите последните дни, терористични актове. Трябва правителствата да се справят с всичко. Нещата, които изброих, свършват, остава корупцията.

3

Има грешка

преди 1 година

Статията е в раздел "Здраве", но трябва да е в "Крими". Оправете си грешката.

2

анонимен

преди 1 година

Колкото и да ми е интересно, не пропускам да отворя новина, пак се питам и не виждам защо нашите медии ни занимават с Китай и безсмислените им действия и решения. Цяла Европа забрави за този ужас, помрачил живота на всички хора по света две години. Китай съсипва бъдещето на народа си и им изгаря заплатите. Това затваряне е изгаряне на заплати всъщност. Вбесяващо е това, депресиращо. В началото, а и миналата година, наистина беше страшно, но сега не е. Страшното сега е войната.

1

Хохавел

преди 1 година

Много лапаница има покраи ковита за това