16

Анонимен

преди 1 година

да пращат роботи да се бият, нали ще заместят човека революция 4Г, ние ще гледаме по телевизора

15

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

ДА СЕ ПРОВЕРИ ДАЛИ ПУТИНЧОВ Владимир 1952 не е АМЕРИКАНСКИ ИЛИ ГЕРМАНСКИ ШПИОНИН ДИВЕРСАНТИ ПОДСТАВЕН НА ВЛАСТ ОТ НАРКОМАН ЕЛЦИН..1999.АКО Е ВНИМАТЕЛНО ..АКО НЕ Е >> МОЖЕ ДА СТАНЕ СТРАШНО>>>ОКОЛО ПУТИНЧОВ СЕ НАВЪРТА ДУХЪТ НА 16 КОННИК ДО АПОКАЛИПСИСА>>НАпомням че ЗАСИЧАНЕТО НА ПЕТИЯ КОННИК СЪВПАДНА С НАГЛО ПРЕСТЪПНАТА ДИВЕРСИЯ РЕКЛАМИРАНА КАТО COVID 19.Есперти да свалят образа на конника от екрана около ПУтинчов...//името путин,Хитлер ,Сталин са нарочно сложени с цла масови убииства.

14

баба мара

преди 1 година

ами те воините са затова да се печели кои подпали 2 св воина круп и тисен амюрето беше хитлер историята се повтаря мюрето сега е наркомана а целтарусия и китаи имам усещането че част от оръжието се продава в африка и къдеотиват парите само финансов одит на украина ще разкрие кои краде финансите

13

Анонимен

преди 1 година

"Съединените щати, които макар и да изпревариха всички останали държави с 801 милиарда долара, похарчени през 2021 г., се противопоставиха на световната тенденция и намалиха разходите си с 1,4 процента." Ха-ха, да си дойдем на думата - тоя намален процент трябва да се избие отнякъде за да се поддържа "американската мечта" ! Противопоставили се били на световната тенденция - смех в залата ! Днес "печелившите" са Украйна ...

12

SS

преди 1 година

Оръжейните търговци направиха пачка ! Преди тях фармацевтичните компании с ваксините !Така е ! Ако искаш да направиш пари ,направи събитие за което всички говорят !

11

Анонимен

преди 1 година

Военните разходи общо за света са 2100 милиарда долара, от които САЩ с 801 милиарда и Русия с 65,9 милиарда долара. Ясно е кой подпалва войните по света, за да оправдае тези над 800 милиарда долара военни разходи.

10

Анонимен

преди 1 година

Разходите на америка са близо трилион, в долари, а разходите на Русия са 65 милиарда, тоест под една стотна от американските лeшoяди, но иначе руските разходи били огромни.

9

Gogo

преди 1 година

Е така се излиза от икономическа криза! Правиш войничка, яко плашиш стадото, вдигат се и цените на суровините и то подкрепя лидерите да развържат кесиите. Продаваш на тройни т.нар. "инфлационни" цени. Хвърляш некоя пара на лидерите, к са подписали сделките. Печелят лобитата на военните производители, производителите на суровини също-трилиони, мелничката се завърта и касичките на тези , които изнасят оръжия, метали, петрол и газ се пълняяяят. Народите на купуващите държави плащат сметката! Съдба!

8

Гого

преди 1 година

След като фармацефтичната индуснрия реализира безумни финансови печалби, военната чупи рекордите. По следите на парите лъсват скритите бандити.

7

България и Русия

преди 1 година

Не трябва да има война между два братски народа, но военната машина на САЩ трябва да яде... Америка прави войни къде ли не после ни лук яли ни лук мириса ли... Абе еди гадни ла..на са!

6

Анонимен

преди 1 година

*** срамя нямате ли бе мисирков. Едните с 800 милярда сравнявате със 70 милярда и казвате че това са Огромни разходи. Бах тая манипулация.

5

Фуражките печелят

преди 1 година

Типичното за хищниците !

4

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия успя в едно - опасността от война отново е в Европа

3

Анонимен

преди 1 година

пари за 'отбрана' или за въоръжаване?

2

Анонимен

преди 1 година

А добро утро.

1

Анонимен

преди 1 година

А те беше ли това целта... Вместо да се дават пари за нещо добро, се дават за война...