143

Анонимен

преди 1 година

След нахлуването на СССР в Чехия, Мао Цзе Дун заявява, че Русия всъщност е фашистка държава, която е заплаха за цял Китай.

142

Филофоб

преди 1 година

Орди от чакали вият демократично по форумите. Свестни хора почти не са останали в демократична България, защо ли?

141

Я, па Я

преди 1 година

До Средновековие: Така описаните събития са били провокирани от аристократична борба за власт в ареала на една територия с единородно население. Територията на Симеонова България, Украйна и Белорусия. Въпросния киевски княз е бил от коляното на Симеон Велики по майчина линия. Искал е да бъде признат за Цар на българите. Другия владетел е бил княза на Печенегите, също от българско коляно. Той е поддържал Българския цар защото е бил от дода Дуло. И като така главата на Киевския Княз става на чаша.

140

Анонимен

преди 1 година

Ужаса е пълен раша вече стават за смях то никой не ги иска никой не им вярва а те правят само шоу програми за да са в центъра на вниманието засрамете се бе

139

До 156

преди 1 година

По- добре е да щракат по клавиатурата..както теб в момента и НИКОГА да не им се налага да използват оръжие!!!!! Като русороб и военнолюбец кво правиш на копютъра!!!! ***

138

Анонимен

преди 1 година

Отгоре водата бистра българи ама от долу не се знае какво седи.

137

Бандера

преди 1 година

"Одират кожата от ръцете им, отрязват полови органи, уши и носове и полуживи погребват в стените на сутерена.".Виждате ли какво е правил Бандера и защо твърдя,че не е трябвало да им го правят национален герой.Не е подходящ.Трябва друг да си намерят.Украинците и в тази война в началото кастрираха руски войници,но се разбра,вдигна се шум и спряха.Някуде около 20 са кастрирали.

136

Анонимен

преди 1 година

махнете поне и шипка наследниците на бг не заслужават те са нацисти дай бог русия да ви отмъсти че немога да випонясам вече у мен се появи омраза към българите които драскат с журналията заедно

135

Знайко

преди 1 година

До Анонимен....няма русофилите да са първи, защото недоносрусофобите ще са направили това , изпреварвайки русофилите. Много добре е написал човека по горе....хора дето не са зареждали калашник, да не се произнасят! Нека да не са стреляли по хора, поне да са заредили и да са чули изшракването!

134

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислих че сме приключили с фашизма а русия вади документи иска да върне историята в своя полза за да си оправдае зверствата историята е за се получим от грешките религията е за да ни научи на прошка и любов а Русия иска да повтори това което всички сме забравили и не искаме да се завръща спрете тази кървава война

133

Анонимен

преди 1 година

Аз съм 35-то поколение правнук на римски сенатори и ви казвам, че България е била, принадлежи и ще продължи да принадлежи на Римската Империя. Ще извадя документи и ще ви покажа, че това е така! Руското посолство да си разкара посолството от свещените Римски земи, ние не признаваме Русия за държава, това са варвари, били са и винаги ще бъдат!

132

ED

преди 1 година

Добре, а 3 милиона украинци измрели от глад? Ако ще се връщаме толкова назад, да се върнем и там. Нещо за Сталин?

131

Боко

преди 1 година

Ще плачете за Боко

130

Анонимен

преди 1 година

До 146:На теб само русофили ти се привиждат.Ходи се лекувай.За теб,който не подкрепя нацистите украинци е дирекрно русофил.Ами не е така.

129

Българин

преди 1 година

До хахаЕ нали имаме Брюксел, Мадрид, Уудроу Уилсън, Бъкстон, Фритьоф Нансен и много други приятели на България? Аз не виждам нищо лошо и в Граф Игнатиев и във Фритьоф Нансен. В Степан Бандера или Героите на Украйна обаче виждам.

128

Анонимен

преди 1 година

Точка У цапардоса тази сутрин нефто базата край Брянск ( мордорски город) на 100 тина км от Украйна! Сирените се включиха постфактум както обикновено за мордорското ПВО, и оркскиПАЖАРНИКАРИ още гасят пожара, според мене ще си загасне като изгори нафтата...R.I.P мордор!

127

Анонимен

преди 1 година

Тука дето пишат половината са некъпани дъртаци русофили с непрани анцузи. Всяка хлапетия на 20 години е по-разумна и по-трезвомислеща от наплашения русофилски дъртак!

126

Анонимен

преди 1 година

Ако са наистина последователи на фашисти никой няма да ги търпи и ше ги свалим от власт.Не са.Просто са заблудени.Много зверства е имало през ВСВ.Всички знаем и за опитите на доктор Менгеле с близнаците.Не трябва да се връщаме назад.

125

мазепа

преди 1 година

До Анонимен-----благодатния огън слезе в Брянск и донесе светлина и топлина. Скоро и в Масква.

124

Анонимен

преди 1 година

Вие луди ли сте..."красна" означава "хубава" и има оше възрастни хора по селата,които си употребяват тази дума като диалект.