223

Саня

преди 1 година

За въпросния "анонимен" и подобните му дъгата има само два цвята. Това означава, че той и подобните му имат засилена форма на дебилизъм и нежелание /или природен недъг/ да се развиват. От друга страна, съществуването на такива природни аномалии е много примамливо за психиатрите. Така че, съвет: В България има достатъчно добри психиатри. Те с удоволствие ще ви категоризират и там ,където ви изпратят, пак ще можете да живеете с широко отворени ***!!!

222

Национален интерес?

преди 1 година

Нашият национален интерес е войната да приключи, не Украйна да възвърне суверенитета си от преди войната, защото това ще означава продължаване на обстрела на Донбас и Луганск. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие. Войната не можеше да не започне.

221

Пак по опорката?

преди 1 година

До както добре: Това че "ФАШИСТ И КО*МУНИСТ СА ЕДНО И СЪЩО" го знаят само неграмотниците и т'роловете като теб. Тези, които са написали Комунистическият манифест не са предлагали тоталитарна държава, а пък още по-малко са споделяли философията на Ницше за "господстващата раса". Но това е сложно за т'ролове. Неграмотникът винаги опростява нещата до собственото си ниво.

220

До коко

преди 1 година

И Запорожец и Запорожец и образование по руски модел и възможност за кариерно развитие пак по руски модел и на море Ахтопол бунга без климатик Да не се разглезим

219

както добре

преди 1 година

ЗНАЕМ ФАШИСТ И КО*МУНИСТ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.РУСИЯ Е ФАШИСТ. ДОЛУ РУСИЯ ДОЛУ ПУТИН

218

Ддд

преди 1 година

Да ни върнат нашите архиви,че да прочетем и ние някоя истина.за събитията в БГ по време на присъствието на червената армия 44-56г И тогава да се реши кой е по голям сатрап

217

Анализатор

преди 1 година

След репресиите на Сталин и неговите приятели от болшевишката върхушка няма как да очакват особена почит от украинците. Запада избра СССР за съюзник и заклейми Хитлер. Това е причината и до днес да не се говори много за червения терор. Нещо повече, разни *** се разхождат по улиците с образа на Че Гевара, Сталин, сърп и чук. Сталин = Хитлер х 2. Това е истината.

216

Коко

преди 1 година

Имам чувството че съм се върнала в 1944 година, само за фашисти се говори , за разделение на света отново, май някой много иска да живее при условията на комунизъм отново! Баси, ми няма да пътувате тогава , ще има цензура на словото, няма да имате западни стоки , айде пак обратно към Москва!

215

1

преди 1 година

До руски фашисти,нагъл е твоя зеелевски,той е фашиста.

214

руски фашисти

преди 1 година

Нагли руски путинисти-фашисти!

213

Анонимен

преди 1 година

Леле, как налазиха седерастките ***, гузни прикрити фашунгери, обвити в дребна буржоазна превзетост и лицемерие!Потомци на еснафския монархо-фашизъм в България, вкарал ни в национална катастрофа се надигат отново и този най-креслив "един файтон хора" *** планктон диктува на цялото общество фалшифицирана история, подкрепена сочно от чужди НПО-та и откровени продажници. А най-жалки са онези, които се опитват да им подражават, защото всъщност *** се гнусят от останалите.

212

Зозо

преди 1 година

Мдаа, а същите тези изброени неща в момента ги вършат путинци в Мариопул.

211

Анонимен

преди 1 година

До Паню БаирскиПаню, бе! Не Русия иска нов световен ред начело с нея! Има интерсна статия на Явор Дачков. Аналогия на днешните събития с Мюнхеския конгрес. Вманиачен претендент за световно господство/Байдън/в съюз с либерални гглуупаци. Та толкова кой е фаашиист. И основния признак. Заглушаване на различното мнение и сатанизиране на противника. Сам се сети за какво иде реч. Е, ако не си грантаджия. А, аз искам Независими Обеденини Европейски щати заедно с Русия. Което САЩ и Англия не искат.

210

Анонимен

преди 1 година

В сайта ви вилнеят фашизирани руснаци. Ще ви забранят в скоро време

209

Анонимен

преди 1 година

Путинци- вън от Европа

208

Анонимен

преди 1 година

Огнена Пасха за безбожната Русия.

207

Анонимен

преди 1 година

РуssNazi- вън от суверенна Украйна.

206

До 237

преди 1 година

Ааа,не. Не сме ,,братя,, с Русия. Та не виждаме ли какво прави Русия с братска Украйна. По- официални отношения с тия мародери. Братя- не. Сестри и братовчеди- никога. Суверенна страна сме. Друго - не . СИВ е разформирован.

205

Анонимен

преди 1 година

Кагебисткото правителство на Путин да си каже за концлагерите с които е осеяло Русия.

204

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова - персона нон грата. Вън от България.