32

Сата НАТО

преди 1 година

Нощеска някъв часови в Брянск пак е пушил близо до гесеема, та пак беля...

31

Анонимен

преди 1 година

До Зеленски - лъжец И Хитлер твърдеше че евреите нямат право на държава и нямат право да живеят. Същото каквото казваш и ти за Украйна. Та не виждам разлика между тогавашния нацист и днешния рашист путинист.

30

Анонимен

преди 1 година

Путин вместье с русофилите, в пандиза да пече тухлички!

29

Сата НАТО

преди 1 година

САЩ заобикалят договорите или ги нарушават, принуждават натовските страни да нарушават техните договори с Просия ----////------ Кои точно договори с Просията нарушаваме, би ли уточнил?

28

Сила

преди 1 година

Силата се спира със сила.Браво на НАТО, че подкрепи Украйна срещу Адолф путин!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 Живея в Бурятия. Имам пералня задигната от Украйна, а също и външна тоалетна обзаведена с тоалетно гърне втора употреба нов мародерен внос от Украйна, а също и почти нова микровълнова печка. Задигнах и портфейлите на 5 украинци които ми се правеха на интересни и ги застрелях. Животът под управлението на президента Путин е чудесен. Слава на Русия.

26

Стока

преди 1 година

Цялото това оръжие, което иска да го получи без пари, ще го продаде и ще прибере парите. Тоя няма да смени тактиката да използва хората за жив щит, Украйна въобще не го интересува.

25

Анонимен

преди 1 година

Първите 18 гаубици М777 са на украинска територия. На път са още 72. Обучението на 50 души за работа с това оръжие е приключило в Полша, тези 50 души ще са инструктори в Украйна. До края на май най-късно ходът на войната ще се измени рязко от отбрана към офанзива. Гаубици от калибър 155мм изпращат още Словакия, Холандия, Чехия, Франция и Канада общо около 250 броя.Половината ще са САУ. Към тях и 400 хил снаряда. Също и 1000 управляеми снаряди Ескалибур по $100000 парчето.

24

Los Angeles, CA,USA

преди 1 година

Изпратихме нужното оръжие за прогонванетона дивите сибирски орди от земята на свободна Украйна. Дано им свърши работа!

23

Анонимен

преди 1 година

Тополовградският е при тебе и имаш материал да смъркаш

22

Анонимен

преди 1 година

пак бомби,пак оръжия иска

21

АЗОВ и Десен сектор

преди 1 година

Благодарим за предоставеното оръжие!Пускаме го в обръщение моментално за давидим ефекта!

20

Ром'с

преди 1 година

Бликен е пристигнал в Киев да подържа украинците с лозунга ...войната на НАТО(САЩ) срещу Русия до последният украинец и до пълното разрушаване на инфраструктура на Украйна.

19

Да живее U.S.A. !

преди 1 година

Лидерът на демокрацията в света !Дайте им оръжие да прогонят руските войскичак до Владивосток !

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Посвириха ли на пиано _____ сигурно, но се очаква една по-голяма свирня, ще се разчуе!

17

Хопа

преди 1 година

Зарзаватът се самопревърна в някакъв вид монарх, които си мисли, че ще управлява еднолично и безкрайно. През цялото време използва война да закрие другите партии и да укрепи собствените си позиции.

16

Анонимен

преди 1 година

Много нагли тия укрофашистки нацистки *** джендераски либерасти - как така няма да дават на руснаците да им окупират страна, значи?! Руснаците ни освободили от турско робство, тия за какво се мислят укрите?

15

Среща

преди 1 година

Като са в Киев да се срещнат и с лидерите на другите партии и опозицията. Какво е това украино-американско приятелство само с един човек от Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

Гриндр майка

13

ТНБ

преди 1 година

Новите оръжия за Украйна ще доведат до по мощни и от Русия. САЩ заобикалят договорите или ги нарушават, принуждават натовските страни да нарушават техните договори с Русия (добре че отказахме). На лъжата и лицемерието краката са къси.