52

П.К.

преди 2 години

Големи личности. Големи совалки. От най-високи и престижни нации. Какви ли огромни интереси крие всичко това?

51

Венцо

преди 2 години

До НИМРОДИ по време на срещата гръмна газопроводът Дружба в Брянск. Голем страх, голямо чудо е било.

50

Анонимен

преди 2 години

Предател и убиец на невинни е това мръсно клоунче. И непрекъснато проси пари. Заради него са емигрантите, не е давал от 2 месеца пенсии на хората от Донбас, гладуваха! Не ги зачита за хора, а прости пари заради тях от ЕС. Сега е поискал 260 млн евро от ЕС този месец. Ще му дойде края скоро но тази г.д.Руснаците почнаха да снабдяват вече целия Донбас с провизии, с военни камиони.

49

АК-47

преди 2 години

Защо ме изтрихте, това е действително, но ясно, че не се харесва на ***. Чий заповеди се изпълняват, за да се преценява кое е "правилно" и кое не?. И после се чудим, защо няма свобода на словото.Пак - Зелински вечеря с нацисти от Азов и ги учи как да убиват хора като в Буча... https://youtu.be/LFIA3F-TPicИ да ме изтриете, все ми е едно, нацистите ще си го получат, каквато и лъжлива пропаганда да се лее от тях.

48

АК-47

преди 2 години

"Велика" среща между нацистите в Европа и американските агресори. Времето на първите изтича...

47

Анонимен

преди 2 години

Началото на края на Украйна. Ще им дадат далекобойни оръжия с които ще направят някоя глупост и после ще горят в пламъци. После и целият свят.

46

НИМРОД

преди 2 години

Следващата среща която му гласят е със СЪЗДАТЕЛЯ!След нея Украйна ще е едно место по добро за живеене. Има Зеленски има проблем, няма Зеленски няма проблем.Това е толкоз просто и логично

45

НИМРОД

преди 2 години

Помощникът на президента Олексий Арестович, говорейки по време на интервю в YouTube, потвърди, че срещата продължава. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИЯТ СИРЕНИТЕ В КИЕВ ЗА ВЪЗДУШНО НАПАДЕНИЕ. Предполагам, че янките са се панперосали от страх да не бъдат погубени в тази касапница. За зеления е ясно- или ТОЙ или ПУТИН. Залагам на втория. Първият е с малки шансове.

44

Сега е наш ред

преди 2 години

Да освободим Русия!

43

Сега е наш ред...

преди 2 години

А и ни се пада ! Москва и Санкт Петербург под блокада ! Да видят и те ада ! Така им се пада !

42

Анонимен

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно, че всички войни в последните 100г са провокирани от евреите, които обладаха цялата планета?!? Напишете в гугъл "евреите в българия" и ще видите, че ит 89та насам няма правителство в което да няма евреи на ключови постове.

41

Анонимен

преди 2 години

Мръсен долен проклет евреин дребен! Нека Господ те съди, ние не можем, продажник, жалък!

40

Анонимен

преди 2 години

Е за кво се срещат като на зеления му звънят през половин час от Вашингтон за инструктаж?!? Той нали затова смъркка и спи по 4часа - за да е винаги на линия, на бяла или телефонна няма значение, он ги редува.Консумативите са му безплатни от белия дом.Кока от Колумбия, пури от Куба и уиски ит Шотландия. От Украйна са само невинните жертви хвърлени в огъня от хер Зеленаки.

39

Анонимен

преди 2 години

Западното оръжие по подразбиране е по- модерно, а това печели войни. Видяхме "великата" руска армия с какво разполага. Всичко е било пропаганда за гладките мозъци на путинофилите.

38

Джавелинчо

преди 2 години

Обичам много руски танкчета и крайцерчета! Цункам ги с кеф!

37

абе

преди 2 години

а за наш кико нито ред . ша оди ли , нема ли да оди ?

36

Да направим като

преди 2 години

В хърватския парламент! Да изгоним путинистите с шутове и шамари! Започваме сдругарката Корнелия Нинова и другарчето Копейкин!

35

анисия иванова

преди 2 години

Кой ви пуска новините в днес.бг е ясно/американските шефове/Не ми е ясно колко процента от коментарите са ваши/или на ваши хора/Бих се хванал на бас ,че поне 50% от коментарите са фейк!

34

Руснака

преди 2 години

Разбира само от бой! Затова само бой по кратуната му! Да му дойде акъла! Ако има такъв !?

33

Анонимен

преди 2 години

35-2, явно съм жегнал много либерастични фъшшккиии като съдя по минусите. Не им е харесало че западняшко-западналия мъченик зеленикакъвси танцува с високи токчета промотирайки очевидно педдеррунгеллски имидж, в православна укрокрайна (whaaaaaaaaaaaaaaat???????). Вероятно на либерастийките им е паснал (и жегнал) точно тоя образ, с черни лачени обувки (които носят само проститутттките).,.,.техния новокумир гастролира преди 20 години, под мъдрото ръководство на шорощоидния дявол.