23

в Белорусия

преди 1 година

В Белорусия няма криза.

22

Анонимен

преди 1 година

Урсула фон дер Лайен в интервю за германския вестник Билд отново предрече неизбежен фалит на Русия. "Всяка седмица санкциите задълбочават проблемите в руската икономика: износът се срина със 70%. БВП се сринa с 11%. Националният фалит на Русия е само въпрос на време", казва тя.

21

преди 1 година

твърдо не

20

Споко

преди 1 година

Споко, Леоноре Гевеслер заяви, че ЕС ще предложи меморандум че възнамерява да се откаже от руска газ през 2027 година. Това ще нанесе опустошотелни поражения на руската икономика и Русия ще фалира.

19

Бай Илийчо

преди 1 година

Мислете му гражданята,че гза ви пайджина жа фане ! Ний на селу от глад няаа умрем ! Па язе си иаам сичко ! Саму булка неможах си намеря ! То саму татуирани уроспий !

18

Каква криза?

преди 1 година

За каква криза става дума? В Русия няма криза, нито продоволствена, нито енергийна? Къде има криза?

17

Анонимен

преди 1 година

Задава се ами. Украйна и Русия са основни износители на храна за Африка. КъсПутьо изби хиляди Украински християни и руски войници, а сега се очаква да загинат още милиони Африканци! Те това е антихриста!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12Прав си на 100%,бизнес с краварите никога,концесии също,те са пиявици на ресурси,забият ли се веднъж да смучат,докато не погубят не спират,като свърши кръвта се местят другаде.Шеврон опустоши амазония,изсмука каквото можа,изхвърли отпадните продукти в джунглата,разболя местните индианци и се махна с печалбите си,от които не усетиха нищо местните

15

Анонимен

преди 1 година

Задават се всякакви кризи,защото санкциите никога не са едностранни,винаги губят и двете страни.Повече губят тези,които нямат суровини,следователно Русия губи по-малко,просто няма да има свежи пари за други цели,но пък ще е бъкана със суровини,които не е изнесла,така,че глад и недостиг там няма да има,горивата и хляба ще поевтинеят още,а в европа обратно

14

Анонимен

преди 1 година

Русия върна Украйна в 1 клас! Нещата ще са други вече!-:)

13

Ситият на гладния не

преди 1 година

За жалост мир с въоръжаване не се постига. Загрижените западняци да приключат с ***'отската си политика за да се нормализира света, прехраната, здравеопазването и икономиката като цяло. Гладните няма да чакат "умните" да се наумуват.

12

Анонимен

преди 1 година

До мда Глобалистите са САЩ и ЕС.

11

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за "житницата на Европа", ние си имаме собствена, благодарение на това, че не дадохме на американците да я надупчат за шистов газ. Преди 10 години вашингтонските троляги тука разказваха басни как сме щели да цъфнем и вържем с Шеврон в Добруджа. Ако им се бяхме вързали на акъла, сега със сигурност щяхме да сме "цъфнали" ама без нищо за връзване.

10

мда

преди 1 година

Пълни глупости. В по-голямата част от Украйна няма война. Кризата е договорка на Глобалистите.

9

Българ

преди 1 година

Задава се защото едни под,обия на човешки същ,.ества наливат яко пари във медиийте и конфликта също като през ковид пландемията със неясни за нас още резултати!Аз залагам за събаряне и разединяване на ЕС от САЩ и Русия,защото на никой не му е нужен още един силен голям играч на сцената!И всичко започна с германската баба дето била отличничка по руски и образцов пионер и се запознала с първата си изгората в Москва и Ленинград дето била и вербувана!

8

гладомора на Индия

преди 1 година

10 милиона загинали индийци в 1770-73 г, направен от Англия да намали населението на Индия. Още 10 гладомора прави АНглия последния от Чъчрил в 1944 г.

7

Киро Гриндиро

преди 1 година

важното е Удоволствена криза да нямаме!

6

Анонимен

преди 1 година

Повтаря се гладомора от 1933 г. когато украинските евреи и кулаци изнасят зърното в чужбина на 5 пъти спекула цена..

5

Анонимен

преди 1 година

Вие нази с кризи не мое ни уплашите. Постоянно сме си така. Дайте нещо по-ужасно. Примерно как Путин ще ни залее с газ и че се издушим.

4

Пола Бадоса

преди 1 година

Тука може и без хляб ,защото се предлага фураж с примеси а зърното се изнася .Някой страни могат да закъсат ,но нас българите кво ни дреме