83

адвукат на бисйепету

преди 1 година

Не давайте оружие за Украйна бе, не давайте, белки войнътъ се проточи, да трай 10 години, 20 години по добре, да намажем и ний с няшту филиятъ!

82

Анонимен

преди 1 година

Да бе стига претъпа пропаганда

81

Народна мъдрост

преди 1 година

Който не работи , не трябва да яде .

80

Ахмед

преди 1 година

Стига глупости. Световното производство е огромно, както и пазарите достъпни. Леки корекции в цената нагоре, но който има 2 лв. за пасти ще има и за хляб.

79

Мъхъ

преди 1 година

Продоволствена - не, но всичко ще поскъпне още. Цените постоянно ще се вдигат.

78

302

преди 1 година

Айде стига вече комунистически пропаганди, че високите цени са заради войната. Само 1 факт-Великобритания има 100% внос на слънчоглед от Украйна, олиото там поскъпна с 10%, ние дори изнасяме слънчоглед(спомнете си думите на Нинова), вие кажете колко поскъпна олиото тук последните месеци. Да не ви казвам, че аз вече 2 пъти купувам от скъпото олио произведено през декември 2021. Войната нали, не.... мафията и некадърното правителство.

77

Анонимен

преди 1 година

В една от големите хранителни вериги в Германия прочетах следната бележка:НИЕ НЯМА ДА ПРОДАВАНЕ ОЛИО ЗА 5? НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.Кога това ще стане и в България ?

76

До 87

преди 1 година

Съветска Русия причини аварията в Чернобил, тя отрови украинската земя. Но това не е пречило с десетилетия да внасяме продукти от Украйна - слънчоглед, зърно. Точно от Украйна имаме нужда в ЕС. Както гледам в повечето случаи имат повече от 3 деца. Бели, христиани, православни. Това е нужно на Европа. А и отдавна Алексей Толстой е казал, че Киевска Русия е носител на демокрацията и цивилизацията, за разлика от Московска Русия - Империята на злото и мракобесието. Казано е от РУСНАК - ТОЛСТОЙ!!

75

Варненец

преди 1 година

Това е задумка на глобалистката пасмина. В Англия например в момента правителството дава по 100 000 лири на всеки фермер, който спре да работи. Освен да спре да работи трябва да си предаде земята и инвентара на държавата. Защо ??? Ако се задава криза защо не искат да има фермери ???

74

Обачеееее:

преди 1 година

Поради постоянното бъркане в моята къщичка не ми оставяте избор!

73

Имам и друга

преди 1 година

Брилянтна идея - имайки предвид изоставането, което ни е причинено от играчката да скрием нациста ама много бързо да си оправим собствената къщичка преди да се бъркаме в чужди къщички!

72

Малко е по-просто !

преди 1 година

Няма нито продоволствена, нито енергетична криза в света, а има само преразпределение на пазарите и потоците за в бъдеще без участието на неблагодарните и неадекватни руснаци ! До три години вече никой няма да има нужда от руските енергийни доставки !

71

БАНко

преди 1 година

АВСТРИЙСКИЯТ ВЪНШЕН МИНИСТЪР СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ПРИЕМАНЕТО НА ПОКРАЙНА В ЕВРО СЪЮЗА !!!

70

Няма място в ЕС

преди 1 година

Тази отровна и радиоактивна чернобилска държава няма никакво място в Европейският съюз.

69

Истината ли?

преди 1 година

Необразованият ти мозък не може да проумее истината! Адът идва на земята най-късно до 20 години! И то не Адът на Зайо Байо. Липса на бензин, дизел, електричество - режими на тока навсякъде, но се опитваме преди тези 20 години да не изпържим от тия 60% въглерод и метан повече в атмосферата. А за да не се изпържим тая вода в негови, газови, шистови кладенци трябва да я няма там и да е заменена с листна маса!

68

Няма криза

преди 1 година

Еми, да тя Русия е една малка държава без никакви ресурси и нищо не зависи от нея...

67

Чернобилска храна

преди 1 година

От Украйна продават радиоактивна храна на европейци, къде спят европейските институции?

66

Ауу леле

преди 1 година

Значи внасят радиоактивна чернобилска заразена храна от Украйна в Европа. Трябва да има санкции срещу Украйна.

65

SS

преди 1 година

Дано ЕС се разпадне ! С залеза на глобализма !

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 Искахте демокрация и свобода но стана грабеж.