13

ПроСоТо

преди 1 година

напълно съм съгласен!..За моя голяма изненада установих,че на Велика Събота нищо не се разваля,нито пресича,нито ..гноясва..

12

Пепа

преди 1 година

До МалийййХристос е взел доброволно върху себе си греховете на всички човешки същества, затова отива в ада

11

Ми555

преди 1 година

Аз пък мислех, че Великден е най- благословеният ден!!! Статията е нонсенс!

10

Малиййй

преди 1 година

ДУХЪТ НА ХРИСТОС НИКОГА НЕ Е БИЛ И НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В АДА! В АДА ОТИВАТ САМО ТИЯ ДУШИ, КОИТО НЕ ЖИВЕЯТ КАТО ХРИСТОС, А ПРАВЯТ СМЪРТНИ ГРЕХОВЕ. ИМА 7 СМЪРТНИ ГРЯХА.

9

Анонимен

преди 1 година

Да са благословени украйнците! Хайл хохолци!

8

Анонимен

преди 1 година

До Чичо А аз ще запаля свещичка и ще се помоля украинският народ да победи и изгони руските окупатори,които нахлуха в страната му,които избиват хора,бомбандират училища,болници и заплашват света с ядрено оръжие.

7

Чичо

преди 1 година

В днешния светъл ден ще запаля свещ братята руси да успеят по-скоро да прочистят държавата на укрите от нацистките елементи и войната да свърши.

6

Тихоооо Асане

преди 1 година

Че ако пристигне Ахмат сила в Турция ще трябва да се криеш по килерите с турските войници .Тихоооо гледай си лукум байра,ликер масала и коч Мюмюн .

5

Тихоооо

преди 1 година

Че ако пристигне Ахмат сила в Турция ще трябва да се криеш по килерите с турските войници .Тихоооо

4

Анонимен

преди 1 година

Има поверие, че годината, в която благодатният огън откаже да слезе при човеците, ще е последна за света. Затова вярващите толкова се радват, когато огънят слезе в Йерусалим.

3

Димов

преди 1 година

Последно-ще донесат огън от Йерусалим, или ще ползваме този от миналата година, както беше написано тук в предишна статия?!?

2

До 3

преди 1 година

Днес къде има пункт за ваксинация?

1

x

преди 1 година

Велика Събота, или както там се нарича, е просто втория почивен ден от общо четири, който намазвам покрай измислените религии.