20

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ни изгонят от НАТО а след това ще бъдем разпарчетосани от Турция и Сърбия. Честито на *** политици те ще станат милионери !

19

До 23

преди 2 години

Същия Живков, който флаира държавата три пъти и ни предложи на СССР ли? Иначе за политик с фамилия Костадинов не съм чувал. Ако визираш Коцето Копейкин, то значи и Луна е велик политик.

18

До 14

преди 2 години

Първата национална катастрофа ни я натресоха русофилския кабинет на крайния русофил д-р Стоян Данев и предателския ген Радко Димитриев, който саботира българската армия по време на Балканските войни. Втората катастрофа ни я натресе Русия, тъй като отказа да подкрепи справедливите ни искания и ни хвърли в прегръдката на Централните Сили... Навремето Левски е подготвял убийството на руския агент Христо Георгиев в Букурещ. Каравелов едвам го разубедил. Още Апостолът ги е усетил що за стока са русоф

17

до 20

преди 2 години

И ние.

16

до 7

преди 2 години

И това е хубаво? Нали?

15

Анонимен

преди 2 години

На този нищо не му разбрах а вие?

14

Щирлиц

преди 2 години

Боже,прибери си лудите ко.мун.яги,че много се разпълзяха.

13

Анонимен

преди 2 години

Никаква месия не чака българина.Само като го кажат и се вижда,че са някакви бг комунисти без вяра в Бога искащи да опозорят Бог!Как може,по атеистична нация от нашата няма да знаете.Затова сме прокълната нация!

12

Истерик

преди 2 години

Бля_бля_бля. Кой го пусна там??

11

Анонимен

преди 2 години

Абе все по празници ще се яви един комунистически *** да си каже глупостите като тоя на снимката.

10

До 12

преди 2 години

Това е вярно, но кажи за трите национални катастрофи докарани от монархистите, с които се слага край на възможността за обединение на България.

9

Анонимен

преди 2 години

Байко скъса 20 менискуса да коленичи пред всички западни и източни началници.

8

Анонимен

преди 2 години

След 44-та година, БКП, под напора на главния им идеолог - акад. Тодор Павлов, обявяват македонците за самостоятелен и независим народ, а българите в Северна Добруджа -за румънци. Напълно загърбват стотиците очерци, стотиците документирани факти на академик Александър Теодоров Балан, който неоспоримо доказва, че няма македонски народ, език, история, литература и т. н. Даже унищожават цялата тази документация.

7

Мдааа

преди 2 години

Политика от безгръбначни, мекотели не е политика, а чист слугинаж на чужди интереси. Жалко за обикновените граждани на България! Но и по - презряни от тези продажници едва ли има на света.

6

Няма как да има

преди 2 години

политик със топки. Късат им ги предварително. А ако на някой му поникнат пак случайно, го скъсяват с една глава. Затова са толкова послушни и квото каже козяк тва става.

5

Анонимен

преди 2 години

""Жестоката клоунада" това е достойно име за нашата епоха.

4

Анонимен

преди 2 години

Един цивилизационен избор, който предполага, че с всяка следваща жертва злепоставяме агресора и се приближаваме към светлото евроатлантическо бъдеще, не е цивилизационен избор. Колебая се дали мутрите не бяха по- благородни от клоуните.

3

Уточнение

преди 2 години

Историкът не е разбрал. България отдавна изпраща оръжие за Украйна. Много преди 24-ти февруари 2022 г. В момента натискът върху държавата е тя да заяви това официално.

2

Анонимен

преди 2 години

Равенство на този свят няма, няма и да има. Равенството е либерална дъвка.В човешките взаимоотношения или има хармония, или няма. В нашето време няма хармония. В либералната доктрина също няма хармония, което предполага, че войните в Ирак, Сирия, Украйна няма да са единствените. Войната предполага косвени жертви. С всеки изминал ден тези жертви се увеличават, увеличават се с всеки следващ патрон и снаряд и ВСИЧКИ ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ.

1

Тероризъм в България

преди 2 години

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев! България е Фашистка терористична Държава!.............Чакайте нормален политик!