40

ДЪ РОК

преди 1 година

Тенгри Кан-е, ти най-право си го казал ама виж как се намери някой да ти сложи минус! Не може вековната злоба на роба да не излезе срещу този който го разобличава. Роба мрази да му кажеш какъв е и за това мрази тези които говорят фактите, истината. Факт е че населението го е страх от промяна и не търси правдата. За това го водят за носа повече от 30 г. и го намаляват методично. 3 млн. надолу за тези години, сега ускоряват процеса с войната. Народа търпи и се усмихва тъпо - от мен нищо не зависи!

39

Анонимен

преди 1 година

Левски са се опитвали да го подкупват руснаците и да го правят руски шпионин, но той е бил много честен и неподкупен. Затова и е осъден на смърт от търците със съдействието на граф Игнатиев.

38

Тенгри Кан

преди 1 година

Първом се започва от личността. Ако личността в своето духовно, душевно и интелектуално израстване е възпитавана да няма гръбнак в живота, нема как обществото, социума и населението като цяло, да има гръбнак, а оттам и народността като физическа, интелектуална и духовна категория. Гръбнак не да носи товар, а да бъде изправен, винаги! Политиците са функция на безгръбначността на населението, понеже се избират от него;))) Просто е!

37

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на политиката ни е в равнодушието. В тези над 50 %, които казват от мен нищо не зависи и обезсмислят живота и на останалите поне 30 %, които правят някакъв опит да търсят промени. Идеалът е недостижим. Трябват да бъдем по-скромни и практични, за да не получаваме непрекъснато дъното, вместо едно плавно издигане нагоре.

36

Кармен Златарева

преди 1 година

Тоя Кирил Петков е егати лекето

35

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНИЯ ВИДИОТЕН КОМУНИСТ

34

Ха-ха

преди 1 година

Какви политици? Вижте себе си. За един пълен хладилник сте готови да предадете всичко.

33

Котарак

преди 1 година

Мекотели обаче имаме колкото щеш.

32

Анонимен

преди 1 година

Искал е да каже нямаме политик със здрав мозък, но домашното му възпитание не му позволило и казал гръбнак.

31

стар комунист

преди 1 година

маноф ли баноф ли ,какъвто и ще да си ,ти ша вземеш да откриеш и топлата вода ,бре човек!??! Ние да не сме кьорави и да не виждаме ,че за 30г се изпровърви всичкото помия от преди 89г да ни евава както си иска с благоволението на краварите и оная дърта филшива островна ***,бре? Айде, отивай и празнувай!

30

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 35 Точно така. Това е истината.

29

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 23 Леле колко си зле , милия !

28

Така е ..

преди 1 година

Имахме , но го изчегъртаха.

27

Анонимен

преди 1 година

България е последна в ЕС, заради русофилите.

26

Анонимен

преди 1 година

Но имаме премиер с мека китка..Кирето!!

25

ОСТАВКА

преди 1 година

Кире обеща борба с корупцията и да направи България кат Швейцария ни едното стана ни другото ами замязахме на Свазиленд и той работи ссмо за РСМ,Украйна и САЩ.България я няма дори в речника му

24

Ами

преди 1 година

"Просто Киро",Много просто

23

Истината

преди 1 година

Те политиците не ги ли пратихте на концлагер. Сега вече е модерно на учение къде Канада къде Киев. Китайците още Ви чакат на хотел да идите. Мислете мащабно като Руснаците за да можете да спасите човека и държавата където мислят като човекоядци още първо да ям от жена ти идецата после можеш да сееш домати и да строиш за себе си на Украинска земя. ТРАДИЦИИ кскео да прсвиш ами прпсто му показваш Руските традиции и се чуда защо не му е пуснал поне 10 ядрени бомбо какво чака червения кръст ли да дой

22

Бай Иван 2

преди 1 година

Как да има политик със здрав гръбнак ,като народър е разделен ? Вижте народното събрание.12 г герп ни доведоха до масова бедност и корупция и още има хора готови да гласуват за тях.Сега искат предсрочни изботи да си довършат краденето.Толкова золуни направиха и пак имат подръжници.Абе прасето го тегли гъола.

21

Гр

преди 1 година

Бойко тиквата защо не е в затвора