40

ДЪ РОК

преди 10 месеца

Тенгри Кан-е, ти най-право си го казал ама виж как се намери някой да ти сложи минус! Не може вековната злоба на роба да не излезе срещу този който го разобличава. Роба мрази да му кажеш какъв е и за това мрази тези които говорят фактите, истината. Факт е че населението го е страх от промяна и не търси правдата. За това го водят за носа повече от 30 г. и го намаляват методично. 3 млн. надолу за тези години, сега ускоряват процеса с войната. Народа търпи и се усмихва тъпо - от мен нищо не зависи!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Левски са се опитвали да го подкупват руснаците и да го правят руски шпионин, но той е бил много честен и неподкупен. Затова и е осъден на *** от търците със съдействието на граф Игнатиев.

38

Тенгри Кан

преди 10 месеца

Първом се започва от личността. Ако личността в своето духовно, душевно и интелектуално израстване е възпитавана да няма гръбнак в живота, нема как обществото, социума и населението като цяло, да има гръбнак, а оттам и народността като физическа, интелектуална и духовна категория. Гръбнак не да носи товар, а да бъде изправен, винаги! Политиците са функция на безгръбначността на населението, понеже се избират от него;))) Просто е!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът на политиката ни е в равнодушието. В тези над 50 %, които казват от мен нищо не зависи и обезсмислят живота и на останалите поне 30 %, които правят някакъв опит да търсят промени. Идеалът е недостижим. Трябват да бъдем по-скромни и практични, за да не получаваме непрекъснато дъното, вместо едно плавно издигане нагоре.

36

Кармен Златарева

преди 10 месеца

Тоя Кирил Петков е егати лекето

35

Анонимен

преди 10 месеца

ПОРЕДНИЯ ВИДИОТЕН КОМУНИСТ

34

Ха-ха

преди 10 месеца

Какви политици? Вижте себе си. За един пълен хладилник сте готови да предадете всичко.

33

Котарак

преди 10 месеца

Мекотели обаче имаме колкото щеш.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Искал е да каже нямаме политик със здрав мозък, но домашното му възпитание не му позволило и казал гръбнак.

31

стар комунист

преди 10 месеца

маноф ли баноф ли ,какъвто и ще да си ,ти ша вземеш да откриеш и топлата вода ,бре човек!??! Ние да не сме кьорави и да не виждаме ,че за 30г се изпровърви всичкото помия от преди 89г да ни евава както си иска с благоволението на краварите и оная дърта филшива островна ***,бре? Айде, отивай и празнувай!

30

Да допълня...

преди 10 месеца

До Анонимен 35 Точно така. Това е истината.

29

Я па ти..

преди 10 месеца

До Анонимен 23 Леле колко си зле , милия !

28

Така е ..

преди 10 месеца

Имахме , но го изчегъртаха.

27

Анонимен

преди 10 месеца

България е последна в ЕС, заради русофилите.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Но имаме премиер с мека китка..Кирето!!

25

ОСТАВКА

преди 10 месеца

Кире обеща борба с корупцията и да направи България кат Швейцария ни едното стана ни другото ами замязахме на Свазиленд и той работи ссмо за РСМ,Украйна и САЩ.България я няма дори в речника му

24

Ами

преди 10 месеца

"Просто Киро",Много просто

23

Истината

преди 10 месеца

Те политиците не ги ли пратихте на концлагер. Сега вече е модерно на учение къде Канада къде Киев. Китайците още Ви чакат на хотел да идите. Мислете мащабно като Руснаците за да можете да спасите човека и държавата където мислят като човекоядци още първо да ям от жена ти идецата после можеш да сееш домати и да строиш за себе си на Украинска земя. ТРАДИЦИИ кскео да прсвиш ами прпсто му показваш Руските традиции и се чуда защо не му е пуснал поне 10 ядрени бомбо какво чака червения кръст ли да дой

22

Бай Иван 2

преди 10 месеца

Как да има политик със здрав гръбнак ,като народър е разделен ? Вижте народното събрание.12 г герп ни доведоха до масова бедност и корупция и още има хора готови да гласуват за тях.Сега искат предсрочни изботи да си довършат краденето.Толкова золуни направиха и пак имат подръжници.Абе прасето го тегли гъола.

21

Гр

преди 10 месеца

Бойко тиквата защо не е в затвора