31

Бешевлиевски

преди 1 година

Успехите на Нешка в художествената гимнастика са факт, но това не значи че разсъждава логично по други въпроси. Да се седнели руснаците и украинците да преговарят. Ами това значи някой да отстъпи. Или украинците да отсъпят земята си или руснака да каже ами добре объркахме се , сега се оттегляме. Еми няма как да стане бе госпожо другарко Нешева. Всичко трябва да се реши на бойното поле, и тъй като рушнака е окупатора в случая ние трябва да помогнем на Украйна, какво неясно има тук?

30

Анонимен

преди 1 година

Маргарет Тачър беше голям ПРИЯТЕЛ на България. Когато избраха Жельо Желев за първия свободнодемократичен избран президент на България, тя беше накарала Тачър беше накарала целият камерен парламент на Великобритания да скандира "Свободна България".

29

ИнХНР

преди 1 година

"това е война която се подклажда от християни". Ае ве,от християни,или от русия ве червеногушке? Ае ***,,,при тодор жипкуф поскоро ЙТМать

28

Анонимен

преди 1 година

Много хора са забравили явно, когато Маргарет Тачър дойде на посещение в България през 1971-ва година и се беше хванала за главата - какво производство, какво нещо имат българите. Изключително добро впечатление й е направила химическата индустрия, както и образователната система. Даже похвалила Живков на Съвета на министрите в Англия.

27

Игнатий

преди 1 година

Тя е дала интервю и не е споменала Блез Паскал или любимата се книга на Оруел. Направо не мога да го повярвам това нещо!

26

Анонимен

преди 1 година

България била по-развита от Англия при Живков ли??? :))) Затова ли Георги Марков избяга в Англия и пишеше репортажите си срещу властта оттам?А пък има един водещ на музикални предавания Тома Спространов, който всеки път в ефир се хвали как се снабдявал с плочи и албуми на западните звезди от BBC или чрез познанства с англичани по времето на Живков, защото нямаше как да стигнат до БГ...особено 70тте години. Англия винаги е била на върха, най-свободната страна!

25

Анонимен

преди 1 година

Нешке, откога стана примерна християнка? Нали религията беше опиум за народа, както проповядваше твоята Партия, на която дълги години вярно служи и продължаваш да и си вярна, въпреки антибългарската политика, която води..

24

Анонимен

преди 1 година

'' В услугата на капитала подменяме ценностите си '' ................................ българските комунисти така и не осъзнаха, че капитала не поражда грях, сам по себе си, ... както и бедността не е равна непременно на добродетелност. Вече е късно да им го обясняваме ..

23

Що пък точно

преди 1 година

С Англия. Щото има едни излишни приказки. Подминавам и си гледам приятелите.

22

Дядо от село

преди 1 година

Нешке, ходи си гледай кучетата на Трудовец и стига си ръсила недомислици.Видяхме те и на 13конкрес на БКП и с Жан Виденов и с Алексей Петров и с барека и сега с Янев русофилски.Аре стига толкова.Комунизма ти е изпил мозъка..

21

Правилно е казал

преди 1 година

Чърчил: Вие да сте видели тоталитарна страна да е богата и икономически силна!? - НЕ! Китай е изключение, но след Мао Дзедун, кормилото го пое ДЪН СЯОПИН, който умело съпоставяше социализъм и демократизъм, направо си жонглираше с тях. И от пропаднал и продъден Китай при Дзедун, вижте сега какъв Китай сътвори. Номер 1 в Света. А Живков си заби в една посока и накрая катастрофира. Всички направиха рязък завой, само той си продължи в жалката посока и ето ти резултата

20

Анонимен

преди 1 година

"Това е братоубийствена война, която се подклажда от християни", Ама кой я разпали войната!! Защо не назовавате името на Русия като агресор, г-жо Робева?? Много хубави думи, но без да назовете нещата с истинските им имена, казаното няма тежест. А християнството задължава да се казва истината, както Исус го прави през цялото време!

19

Taню

преди 1 година

Таа човешка грешка, поимени нешкапа се показа и па се изряза...

18

Анонимен

преди 1 година

Самата Нешка е една голяма грешка.

17

Анонимен

преди 1 година

Ти като се продаде на цв. Василев стана ли по добра?

16

До 18

преди 1 година

Социализмът, който Тодор Живков водеше, беше отвсякъде изчерпан и прогнил. И това по-рано му го беше казал - Дън Сяопин. Китай и тя беше социалистическа държава, но Дън къде ,къде беше по-хитър и мислещ човек, все пак образован, с висше образование, а не като нашия Живков - неграмотен - каквото му кажат съветниците му, това прави. Дън обърна Китай още през 70-те към социалдемократизъм -превес на частния бизнес, на предприемачеството и науката. А ние се сетихме за това чак в края на 80-те.

15

Анонимен

преди 1 година

Навремето Живков беше казал, че ще превърне България основна страна членка на СССР, по-развита и от Англия и САЩ, е ние тогава бяхме по-развити от Англия. Той много даваше за спорта, отваряше вратите за всички надарени спортисти и умни хора, но черна котка му пресече пътя през 89-та година. Сега сигурно щяхме да сме в Топ 5 на развитите страни в Света.

14

Анонимен

преди 1 година

Баба или не баба - Нешка няма грешка! Не виждам какво пречат годините и на някого или просто избива комплекси.

13

Анонимен

преди 1 година

Нешка откак работи за бюрека много ги разбира манипулациите

12

П.К.

преди 1 година

Колкото и както и да се кипри, отдавна си е баба нешка...