43

Православен

преди 1 година

Защо мълчахте и къде бяхте когато при Борисов се въвеждаше ювеналната юстиция -при която български деца щяха да бъдат изземвани и давани на богати лгбт хора в Европа !?! Защо Църквата и народа не се надигнаха както срещу Содомската конвенция !?! Срам! Срам Срам ! Да се покаят владиците и да върнат Правилния календар в Църквата! И да знаят че борисов не е спасител, а човек, койте щеле да ни погуби като народ и Държава !

42

МИ ПРОСТО Е....

преди 1 година

И..... В ИЗРАЕЛ, ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ПРОДАЖНИТЕ И ЛИЦЕМЕРНИ БЪЛГАРИ..... СЛУГИ НА ПУТИН И ДЯВОЛА.... ХАХАХААА.....

41

Анонимен

преди 1 година

Щот са от ДС и червените пак са у властта.

40

Православен

преди 1 година

Православието е всичко. Пожелавам владиците да се покаят. И да върнат Стария стил, който е Единствения Православен календар ! Както тази седмица поста е по Стар стил, така трябва и цялата година! Да се покаят владиците! Защо цъкате минуси, пожелавам ви да станете по-умни и да разберете кое е лъжа и кое е истина! Кое е полезно за България и кое не е !

39

Православен

преди 1 година

Парите и материалната подкрепа за Църквата за замъглили разума на владиците! За какво са ни красиви Храмове, ако в държавата се въведат Содомски закони и ювенална юстиция-каквото ставаше с Борисов на власт. За какво са ни тогава "варосани гробници"!?! За Света Литургия не е нужен Храм а само няколко компонента, като при тяхното наличие тя може да се прави в къща, колиба и на открит въздух дори ! Защо се правят прескъпи ремонти на Църкви по завишени цени-какво православно има в това !

38

Православен

преди 1 година

В това се вижда донякъде греховете и грешката на Светия Синод ! Тоест да подкрепяме фарисейсващия Борисов, защото давал пари за Църквата и уж бил "християнин"! Тоест да се вкараме в клопката на Содомската държава с предизвестен край! Грях-като служенето по нов стил и лъженето на цял народ! Грях като укриването на истината за бившия дякон Кунчев-че не е никакъв герой, а отлъчен сораведливо от Църквата! Явно парите са замъглили разума на владиците!

37

Асан

преди 1 година

Благодатния огън ми топли дуneтo след посещението на бежанците одеве:)))

36

Лилка

преди 1 година

До Анонимен 32 - Християнско опрощение !!! Това е едно от важните послания на православната религия. Светият Синод и Патриарха не трябва да лишават миряните от Благодатният Огън в тези години на изпитания ( ковид, войната ) и да бъдат над личната обида в името на вярата и по добър живот В България !

35

Анонимен

преди 1 година

Поповете - комунисти ги е страх да не се затрият случайно. Че много добре знаят какво ги чака в пъкъла!

34

Анонимен

преди 1 година

Цяла година дават сълзливи босфорски бози на мюсюлманска държава по тв,а сега всички станаха големи християни..

33

Но страда мус

преди 1 година

Тая година благодатния огън ще дойде от благодатния кибрит. Па Киро ще бъде изгонен и набит

32

Майора

преди 1 година

Какво друго може да се очаква от просто Киро след като първоначални не разреши на владиците да донесат благодатния огън от Керусалим? Та той е потомък на комунисти ,а знаем че те забраняваха да се ходи в църква!

31

бааа го

преди 1 година

Бая материал е изхабил този огън, да гори от миналата година!

30

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩОТО в момента България се "управлява" от един жалък фигурант и шaйкaта му хoмоceкcуалиcти!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Може би не сте обърнали внимание, но Кирил Петков не покани Неофит за клетвата на новия премиер и министрите му, а сега трескаво се опитват да се намесят в решенията на синода. Дори наскоро се чу, че Петков имал идея да заведе със себе си Патриарха в Република Северна Македония, което е пълен абсурд и тотална намеса в църковните дела. В Гугъл дори казват, че това е тотално невежество. Но Киро има жена католичка, а и от къде да ги знае тези работи? Той е голям праз!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Въпреки това от кабинета на премиера не се отказали за ужас на Синода от Министерския съвет заявили, че са готови да изпратят външния министър Теодора Генчовска за вземе Благодатния огън, което е светотатство, тъй като Благодатният огън може да вземе само от духовно лице. Кирчовци нямат срама и страх от Бога. те са *** и безбожници. Киро се тропоса миналата година на Великден с дънки в храма. Застява няколко пъти да бъде приет от патриарха. Нахален наглец!

27

ной

преди 1 година

Исус се храни с грехове да го накажем ли кат го оставим да гладува

26

Анонимен

преди 1 година

Синодът не гледа добре на семейни хора с любовница. Киро е отлъчен от църквата заради извънбрачна връзка. ДДЗ може и това да е причина.

25

Народеее!!!!

преди 1 година

За тези които плюят по православната църква ще кажа!Горко ви хора !Всяка дума всяка мисъл ще се обърне срещу вас.Горко ви! Днес е разпети петък смирете се малко!На този ден и птиците спират да пеят!

24

истината

преди 1 година

Изрел разреши на гей семеиствата сурогатното маичинство и нашето църкве не ще да се цапа с тоз огън