15

Факт

преди 1 година

Какво е това живото икономист!?

14

Продукт Скапанов

преди 1 година

Има ли все още хранителен продукт в Бг, който да не е станал имитиращ продукт?!Качеството драстично пада, те вдигат цените, ама таван на цените не можело щото "хранителните" им *** щели да изчезнат!Закривай!!!

13

Скоро е...

преди 1 година

Вие виждали ли сте го този Георги Вулджев какво лапе представлява.Аз незнам кой изобщо може да го вземе насериозно и кой изобщо му е поискал съвет та и пък се изказва.Опит нулев, държавата ако вървеше на автопилот по енерция щеше да е по добре от сега.Пълни пешки марионетки.Дизела за един ден от вчера за днес е със 10 до 15 стотинки нагоре в цената.Нали обещаха да няма промяна за прозниците?Така се оплетоха в лъжи че и те не си вярват вече.

12

Икономист

преди 1 година

Никакво намаляне на ДДС.Кирчо не разбра че за да остане на власт трябва да натисне картелите и алчните търговци.Какво стана при намяле на ДДС то на расторантьорите.По евтино ли хапвате в ресторантите?Всичко върви в алчните търговци и прекупвачи.Киренце ако искаш за изкараш още 2 3 месеца потлушай съветчето ми, и аз съм икономистче но не работя като този от статийката за 1000 лева.

11

Анонимен

преди 1 година

А иконмистчетата кога ще изчезнат от управлението на държавата?

10

.

преди 1 година

До Анонимен - петичке... Тепърва ще видиш какво има да се случи в Германия ;) Няма да чакаш дълго - в рамките на тази година ще е.

9

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Това ДДС го правим като в ЕС вече няколко правителства подред. Таванът на Цените ще остане единствената възможна цена ако бъде въведен!

8

Анонимен

преди 1 година

Тия икономисти ако бяха толкова добри нямаше да сме на тоя хал! Я по-добре да вземе една мотика и да свърши малко полезна работа!

7

Анонимен

преди 1 година

Ако стоката, която произвеждаш не ти носи печалба, спираш да я произвеждаш, затова и ще има дефицити, но явно соц. икономистите за 30 години нищо не са научили за пазарната икономика ... П.С. Затова и социализма фалира всеки път, където се прилага маймунки

6

и капиталист??

преди 1 година

Няма общо, защото не става за европейски капиталист.

5

Анонимен

преди 1 година

Икономисте,няма да изчезнат стоките.Ще си внесем от Германия например.Там при много по-висок стандарт,цените са по-ниски.Нещо да кажеш?

4

Анонимен

преди 1 година

От толкова "добри" икономисти сме на това дередже.Айде да видим дали стоките ще изчезнат при таван на цените.Ще си ги скрият някъде или ще престанат да ги произвеждат.Айде стига глупости.

3

Асан

преди 1 година

ФАЩ има 50 трилиона борчове ама яде и пий и купува айфони .... Как става туй да каже умника Вулджев ? :)))

2

Анонимен

преди 1 година

"Премахването на ДДС на основните хранителни стоки е много добра идея." Това хич не е добра идея. Хем не плащат ДДС хем цената си расте. Таван и това е.

1

Анонимен

преди 1 година

И защо предвижда дефицит това икономистче при един таван на цените?Най вероятно хората които произвеждат даден продукт ще спрат да го правят или ще почнат да го заскладяват в очакване на по добри времена!