21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, не пиши глупости другаре, не преди 1989г., а преди 1945г. Сме били с мн. По-високи доходи от гърците. m обаче се погрижиха това да не бъде така.

20

Анонимен

преди 2 години

В Гърция минималната заплата става 713 евро, а в България от 1 април 2022 стана 363 евро - два пъти по-малка. Само да напомня, че преди 1989 година бяхме по-напред от Гърция по доходи.

19

Алекс

преди 2 години

Да изпратим финансовия министър Асен Василев на обмяна на опит в Гърция.

18

123

преди 2 години

Абе какво го умножавате по две това евро бе. Там цените са им същите като тука, само че в евро. Последния път като бях там ми се наложи да си купя фон дьо тен. Ами този, който ползвам тук е 21.90лв.- там го купих за 21.90 евро. Е баси ниското самочувствие имате повечето. С нищо не е повече Гърция от нас. Просто е по-топло и по-морско и това допринася за цялостно по-хубаво впечатление. Не са по-богати от нас. Добре, че еврото е по две на лева, че да им остават пари да наемат българки да ги гледа

17

пешо рендето

преди 2 години

И Шопистан вдигна мин работна заплата на 282 ойро нето. Под турско робство тези бяха по-добре.

16

352 ойро заплата

преди 2 години

Абееее......и тук е толкова, но в левчета!

15

Българин

преди 2 години

"Фалиралата Гърция 1600 минимална заплата а у нас болшинството вземат под 1000 лв" - какво обръщаш парите им на гърците, за тях 713евро са равни на наще 713лв.

14

Българин

преди 2 години

713 евро в Гърция са 713лв в България. Не обръщайте еврото да им го смятатае в левове. Храната им в супера е по ниска, но цените по заведенията и баровете са същите като в София, но в евро!

13

Анонимен

преди 2 години

Когато години наред ви ограбваха,вие мълчахте.Сега гледате в паничката на съседите и им завиждате.Ама те никога не мълчат,когато не са доволни.И не ги е страх да си търсят правата,за разлика от нас.

12

Анонимен

преди 2 години

Емиии,имат-дават.Ако у нас не се крадеше толкова много и някои управници не бяха станали милиардери от властта,също щеше да има.

11

Анонимен

преди 2 години

Фалиралата Гърция 1600 минимална заплата а у нас болшинството вземат под 1000 лв

10

Овце сме

преди 2 години

Гърция мина през фалит жестока криза и се съвзема и богате е,а ние без фалит и война, ограбени и все по бедни умира ме тихо и мирно.

9

Завиждам

преди 2 години

Браво на Гърците имат политици който мислят за народа си....

8

Истина ви казвам!

преди 2 години

Всички богати хора, които познавам ми говорят как трябва да се плащат данъци на тази държава щото без тях не можело в същото време те или плащат мижави данъци или никакви, но апела е към бедните нещо като плащайте та да има за нас обществени поручки и всякакви други схемички!

7

Евроатлантик

преди 2 години

Тая фалирала Гърция де се слага с тия 713 евро минимална заплата,тука е цели 710 лв!

6

Анонимен

преди 2 години

При нас всичко е измама вече 32 години , включително и минималната . Питаите всеки грамотен икономист и той ще ви каже , че в момента минималната би следвало да бъде около 900 евро , а защо е 350 евро си отговорете сами .

5

Анонимен

преди 2 години

Дори гърците имат 2 пъти по-висок стандарт на живот от нас!

4

Дрифт с конче

преди 2 години

ГЕРБ се връща на куц катър - да си докраде. Гешев, спри ги! Рашков, спиш!

3

Мари Тере™

преди 2 години

Света Дево от Гвадалупе! Пази България от ГЕРБ и БСП! Амин!

2

Ех абе ГЕРБ-аджии

преди 2 години

Дайте на ПП шанс да разсипе България, като вас. На ИТН не им дадохте шанс. Сега дайте на ПП. Тумора ГЕРБ-СДС-БСП с наотзадник ДПС разсипа България и не иска да пуска кокала... бахаха