206

Анонимен

преди 1 година

Преписано от дойче Зеле.

205

до 233 българофоб

преди 1 година

До българофоба. Да ти припомним ли как се казва Варна близо едно десетилетие - СТАЛИН. На името на нашия окупатор, на този, който е обявил война на България и ни окупира. Ти сигурно вече приготвяш предложение твоето родно село да бъде кръстено Путин

204

Анонимен

преди 1 година

Тея прозвища са им дадени от американците. Отсреща клоуни и циркаджии.

203

Мда

преди 1 година

Новите исторически фигури на раша...КАСАПИНЪТ, УБИЕЦА И.Т.Н. раша може и да се гордее, но СВЕТА Е ОТВРАТЕН!

202

Ебахти идиотите

преди 1 година

успяха ли да превземат Полски Тръмбеж, или ловните дружинки не им позволяват

201

Отеклия ватник

преди 1 година

той ли ще е 9 тия дженерал дал фира в плодородната украинска земя?

200

Въпрос

преди 1 година

Искам да попитам Петя, от къде знае и кой е измислил прякора "Касапина на Сирия"? И защо? Тогава ще мислим за неин прякор! За Байдън знаем кой му измисли прякора "Най-гласувания президент на САЩ", за Меркел: "Лидерката на своводния свят", за Зеленски: ""Истинския патриот на Укайна", за Сорос и Бил Гейц : "Истински филантропи", за Фаучи "Човека на истиската Наука".....

199

Бесен

преди 1 година

Путин успешно демилитаризира и маргинализира Русия. Следващия президент ще я депутинизира. Предстоят интересни времена!

198

Разбира се

преди 1 година

Щом Дойче веле го е казала ясно сигурно информацията им е лично от Путин . Лелеее смях хора мислете като пишете а не просто пропаганда само

197

Веднага

преди 1 година

Отивай да гасиш огъня в министерството бе путинозавър , стига си козирувал !

196

Анонимен

преди 1 година

Време е да преименувате софия на обама, както направи кения. После джаснете витошка да е героите на ал нусра. Люлин направо го правете на героите на АОК. Задраскайте от учебниците че сме били съюзник на Хитлер и напишете че ние сме спечелили войната и сега ние ще поучаваме.начишете също в конституцията че сме длъжни да даваме оръжие на който ни поиска и че това хич не е намеса във вътрешните ни работи.

195

Ахаа

преди 1 година

А може ли 9 пчелички Мая да го ужилят по зад ника ?!

194

ББ

преди 1 година

мали..."касапина"да бяха го снимали трезвен...и путин...с химията с която ги напиваш...няма победа ,да наредиш убийства на мирни и да рушиш жилищни не те прави войн...когато дойдат професионалните на НАТО и САЩ...технологичните на Свободният Свят...г-н няма да има време да си сложи мундира!!!скоро приятели...нямаме избор просто!!!Бог да пази САЩ и Приятели!!!

193

ББ

преди 1 година

45 милиона украйнци,решени да бранят довомете си...имат 5 милиона жени и деца бягащи..."малкото" 40 милиона...подкрепяни от Свободният Свят са Крепост в която ще се разбие всеки...духа им е...аз не чух украйнец да ругае или обижда руснак,те ме спечелиха,нито намек за омраза или реваншизъм...страхотни Слава на Украйна!путин спри позоро за русиянците в Украйна...!

192

Анонимен

преди 1 година

Всеки peдaктop драска новини тук. И мисли, че всички му вярват.

191

Българин

преди 1 година

До 201 - не знам дали героите на Украина още се крият в каналите, но ако прекръстят така някоя алейка ще ми е киф да си разхождам там кучето и да препикава!

190

Българин

преди 1 година

До 220 - А на теб като толкова ти харесва Украйна отивай да живееш там и да ти плащат в гривня та да разбереш какво е да си съюзник на запада!

189

Българин

преди 1 година

Какви касапи бълнуват тия? В Сирия терористи от ИДИЛ обезглавяваха хора и продаваха кръв на християни за да си мият ръцете в нея! Пленени девствени момичета се продаваха на търгове или се разменяха за кутия цигари! Сирийското правителство поиска помощ от Русия за да сложи край на тези безчинства и я получи! Въпроса е защо запада въоръжаваше ИДИЛ? И какво търсеше на територията на суверенна държава без някой да ги е канил?

188

Не фен на Путин.

преди 1 година

До *** простака 218- Пропуснал си основното от поста ми: "Защо им трябаше на глобалистите да дразнят Русия с Украйна и НАТО след като Украйна е създадена като държава под условие да е неутрална? Не ми пука за Русия или дали там имат новолибералните "ценности", но ако не си кривим душата, Русия не нападна Украйна без причина. И не без причина завзема стратегически територии за да се предпази. Чети Бисмарк!" ..И се успокой, и мисли! С пяна на уста и псувни, не става!

187

Анонимен

преди 1 година

Руско акоо нападна зимата Казахстан, лятото Беларус да потуши протестите на хората, които неислат вече диктатура. Сега нападна Украйна ... и пак се изкарв жертва .Ай сектирр и смешните.. поне си застанете зад делата... клоуни . Все сте невинни... сякаш някой ви вярва на глуапоститее.