24

Анонимен

преди 2 години

Една фирма с претенции и строяща десетилетия магистрали не би имала проблем с плащанията на заплати.На запад пари се превеждат на 6 месеца и свършена работа а тук авансово.

23

Анонимен

преди 2 години

Как политически?Капка акъл нямате.Два месеца хората не са взимали заплати.Питайте ги.Няма пари от два месеца,защото парите бяха дадени за украинците.Нашите без пари ли да работят заради някакви украинци?!

22

Анонимен

преди 2 години

Протестът е политически.Пари се искат от работодателя а не пред Парламента.Знае се че са дадени и пари в аванс.

21

Анонимен

преди 2 години

АМ Черно Море ако си продадат само част от Автопарка си ще платят заплатите .

20

Долу мутрите

преди 2 години

АМ Черно море да ходят да си искат парите от ФК леефски,защото им построиха цял сектор,но не получиха нито лев.Там да отиват да протестират или при оня дето им нареди.От там си търсете 10 милиона,плюс лихвите за 5 години.

19

Анонимен

преди 2 години

Вървете пред Банкя, там раздават дължимите суми.

18

Анонимен

преди 2 години

Всъщност изобщо не сме сигурни, че тези хора са останали без заплати. Много се съмнявам, просто да им изпратят Инспекцията по труда, за да научим някои интересни неща по този и други въпроси :)

17

Анонимен

преди 2 години

Да оставим депутатите без заплати за година.

16

Напикан протестър

преди 2 години

Къде изчезнаха 9 млрд през декември 2021 г, за какво ги изхарчиха жълтопаветницитв на Петков?

15

Анонимен

преди 2 години

Правителството краде от заплатите на хората, не само строителите ощетените,

14

Анонимен

преди 2 години

Абе, как при Борисов имаше пари за всички и никой не се оплакваше, а сега няма пари и хората са масово *** улицата?

13

Анонимен

преди 2 години

Парите на строителите потънаха в обръча от фирми на Румен Радев и Кирил Петков.Оставка!

12

Аз промяната

преди 2 години

НЕ ВИ ЛИ Е НЕУДОБНО ДА ОБИЖДАТЕ СА НАРИЧА ПОСТОЯННО ХОРАТА КОИТО СА СИ ИЗРАБОТИЛИ ПАРИТЕ ПИСАЧИТЕ ТУК ГОЛЕМИТЕ КАДЪРНИЦИ ОСВЕН ЖЛЪЧ ЗЛОБА ОМРАЗА ЛЪЖИ Д УГО ОТ ВАС НЯМА ПИСАЧИТЕ ТУК СЕ НАРИЧАТ И БЪЛГАРИ ПОЗОР СТЕ И ЗАТОВА ЩЕ СТЕ ВЕЧНО ЗАТЪНАЛИ В БЛАТОТО ОЩЕ ОЩЕ БЛАТО ВИ ТРЯБВА МАЛКО ВИ Е

11

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е само заради работниците, защото те са потърпевшите и пионките. А собствениците на фирмите - милионери и Асфалт Паша, на който се отчитат чинно, само ги използват и "усвояват" нашите пари.

10

Анонимен

преди 2 години

Искайте си парите от вашите собственици - тези, които ги окрадоха от банката с черни чували за *** - цели 57 млн.лв! И за които Каскета се прави на ударен с мокър *** по главата! Прокурорите и престъпниците май че се оказаха от един сой дренки! Едните грабят, другите се правят на улави. И си пазят главатара от Мирково!

9

Анонимен

преди 2 години

До 7Хората се избиват не заради състояниета на пътищата ,а всички знаем закакво: Заради несъобразена скорост и неправилно изпреварване,акде не ми се правете всички на ИЗРЯДНИ шофьори!!!!!!

8

Пич

преди 2 години

Протест под надслов: "Искаме отново да крадем - нищо повече!"

7

Gogo

преди 2 години

Нашите пътищарски фирми са некадърни! Едни шахти не могат да изравнят с асфалта! Защо им давате пари на тези крадци дето пълнеха на тиквата чекмеджетата? Сега вашите джобове ли искате да пълните?! Извикайте читави фирми от запад да ни направят магистралите качествено! Вижте Португалия какви пътища има! Извикайте португалски фирми у нас! Ще спестим пари от ремонта на ремонта и няма да се избиват хора по калпавите родни магистрали!

6

Европа

преди 2 години

Как не ви е срам хората зе избиват заради вашТа,, качезтвена,, работа

5

изннервен шофер

преди 2 години

Вярно, че е "демокрация", но нека тези протести да се провеждат в полето между Левски Г и Враждебна.Там е широко и има място за всички протестиращи.......