4

Анонимен

преди 2 години

Вземете парите на десетина продажника и крадци, и няма да има никаква инфлация. Знаем кои диктуват всичко това, приберете ги на топло завинаги и в близките поне 50 год, ще сме супер добре. Били сме храбър народ, пълна измислица, след като една тиква ни въртеше на малкият си пръст , знаехме това, но нищо не направихме. И сега тези-новите, продължават с доенето.

3

Анонимен

преди 2 години

Естествено всички ще станат хлебари, за да не плащат ДДС, а цените няма да мръднат. Просто ще набутаме едни пари на едни хора.Трябва да регламентират максималната надценка (печалба) по групи стоки - 5% за преработени храни, 3 % за хлебни, месни, млечни продукти, 7% за плодове и зеленчуци. Ненормално е всички да праскат 100% надценка, щото им било ПО-ЛЕСНО! Като сиренето - всякакви фалшименти ги пробутват за първокачествен продукт за 18 и нагоре лева килото. Ако им ограничат надценките става 3,60

2

В България убиват

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи!Върви нов Възродителен Процес!

1

хм

преди 2 години

Много нагъл тип! Как ще плащаш 3,5 пъти по-скъп ток, като държавата ти поема половината сметка. Нагляр! Държавните помощи за тока да не са ви личен подарък. Нали са с цел да се поеме част от цената и да се забави инфлацията.