238

Край

преди 2 години

Ше ги призная ако крайцера Москва мине по Москва река

237

262

преди 2 години

Хахахахаххаха чел си само руска история явно. Русия е съюзник на Хитлер. После, като Хитлер им го нахаква, америка спонсорира всичко на русия. Пари, храна, оборудване, оръжия. Къде отиде и ти в царевичака.

236

книжен тигър

преди 2 години

Какви мускули ще показва като 200 000 украинска армия й скъса *** в Украйна, та да се наложи да мобилизират още 300 000 мужици. Изгубиха 20% от военната си техника, над 1000 танка, над 100 самолета, свръхмодерният си крайцер "убиецът на самолетоносачи" Масква, накрая да не се окаже че нямат техника за тоя парад.

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Без руската нация, нито европейски държави щяха да съществуват, нито Израел, нито САЩ, нито Англия, нито други азиатски държави, защото англичаните провокираха ВСВ, обаче стояха отстрани и никой не посмя да се опълчи на Хитлер и Япония, гледаха отдалеч сеира и чак в края на войната , през последната година се намесиха, когато Русия вече побеждаваше нацизма и японския империализъм! Затова, замълчете! Просто замълчете, защото щяхте днес да сте убити или роби, ако не беше Русия и мил

234

Анонимен

преди 2 години

Че то останаха ли им оръжия, които да показват? Щом искали от Иран да внасят оръжия. Да показват останките от техниката си по бойните полета на Украйна.

233

.

преди 2 години

Гости ще бъдат Ким Чен Ун, Башар Асад, Ахмат Кадиров и началника на полицията в Никарагуа!

232

Анонимен

преди 2 години

видяхме я вече руската военна техника - става само за паради .Вече се чудя и от атомните бомби колко биха въобще излетяли и къде биха `кацнали`,това изисква огромни средства за поддръжка. Лошото е че и 10ина % да излетят пак не е добре. А още по лошото е че Путин като видя колко неадекватна е войската му по-лесно би се решил да натисне копчето

231

Зозо

преди 2 години

Кузя и Москвича ще ги изкарат ли от дъното? :))))))))))))))))))))))))))))

230

Анонимен

преди 2 години

Русия мускули има, мускули показва, ами ние като нямаме военни мускули какво показваме? Тук има много отговори! Може да се формулират интересни реплики?

229

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ПОКАЖАТ ЛИ МАСКВА....

228

Създател

преди 2 години

А как е хавата със Зеленочорапов? Няма ли да отиде на 9-тий май да удари една антиЗеленска реч на Красний плашчадь и да пахвали руските солдати с постоянните победи и превземането на цяла Украйна за два дни.

227

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВсъщност, това,което показваха на снимките, не е крайцера "Москва", а още по-интересното е , че малко след потъването на крайцера, потъна и американски кораб, това го гледах в Тубата.

226

Анонимен

преди 2 години

да ги съжалява някой от младите руски войничета - Путин ги изпратил и пропагандата тече и още им казва че отиват на учение, на миропазваща операция и ще ги посрещнат с хляб и сол и цвята, а то какво стана

225

И един голям

преди 2 години

Ще показват и един голям Chui, та директно да могат да ходят на него...

224

до 248

преди 2 години

"Тази война винаги и от самото начало е била срещу НАТО ,а не срещу Украйна ."===Така ли? А защо нападнаха Украйна, която всъщност не в НАТО? Защо не нападнаха натовска държава?

223

Имам близък приятел

преди 2 години

в Украйна. Разказа ми как руски войничета му тропали на вратата да им даде нещо за ядене....

222

Анонимен

преди 2 години

Снощи по новини даваха една бабичка украика, разказва как миролюбивите руски войничета влизали да грабят от къщите от които хората са избягали и един нарамил една печка и бабичката му се чуди на тоя ахмак как щял да я изпраща чак в Русия. Дали няма на парада войниците да изложат гордо, гордо и заграбените трофеи кой печка чудо, кой самовар, кафемашина, комплект вилици и лъжици, миксер за торти

221

Анонимен

преди 2 години

Беше пророкувано от баба Ванга ,че щабът Путин ще води светът за дълго време в бъдещето . Тази война винаги и от самото начало е била срещу НАТО ,а не срещу Украйна .Всичко ,което се случва и предстои е вече очаквано и добавено към " сметката". Кой друг иначе е способен да се противопостави на владетеля на света - Еврото.

220

Анонимен

преди 2 години

Ъхъ, ще показва. Като не можа да ги покаже в реални бойни действия (Украйна), ще ги показва на парад. На парад всеки може, само дето в действителност нещата са доста по-различни от военно модно шоу.

219

Анонимен

преди 2 години

Перални и друга открадната техника ще показват ли?