278

Гошо Гошев

преди 1 година

Нали ги гледаме в Укрйна, май май реалността няма нищо общо с парада.

277

...

преди 1 година

Мускулите ги гледаме в Украйна. Пълен резил. Тоя парад е все едно мене да ме напляска някакъв 12 годишен пикльо и аз после да ходя пред мацките лицеви опори да правя, да показвам колко съм нацепен. Абе чух, че новите дронове - Reaper, които американците ще дават на Украйна имали над 2500км обсег на ракетите, я, някой да ми каже на колко км е мАсквЕ от Украйна, че се притесних, за тоя парад нещо.

276

Рачо Осмокрачо

преди 1 година

А ние черноморските раци ще организираме парад на палубата на крайцера Москва

275

пака шъ бутата

преди 1 година

танка Армата..ха.ха.ха

274

Анонимен

преди 1 година

Паради и показност на площада, позор и погром на бойното поле. Цапано дупе с тикви! Руски боклоклуци!

273

Бесен

преди 1 година

На това му се казва на гол тумбак - чифте пищови. Остатъкът от нacpaнaта им армия тлее и се разлага в украинските степи. Да им е честито!

272

Антитрол

преди 1 година

Троловете от антибългарската партия "възражданье" нещо са притихнали.Копейките за коментарите да не отидоха за ремонт на капака с кирката, хе-хе?

271

Анонимен

преди 1 година

ххаха един актьор с шепа селяни с трактори и подарено оръжие съсипаха великата руска бойна техника и сега няма за парада

270

Путин е путка

преди 1 година

Фашия си показа голата ***, по-загубена армия няма!

269

Анонимен

преди 1 година

освен да показват трактори и комбайни, друга "военна техника" не виждам каква ще изкарват - другото остана по пътищата в съседната им суверенна държава на отговорно пазене

268

rtr

преди 1 година

Подводният крайцер Масква се е отправил към бреговете на Флорида откъдето ще изстрелва хипер-мипер ракети... От другата страна към Калифорния пиеближава самолетоносачът Кузя... Така Америка ще бъде обхваната от стоманени клещи и горчиво ще съжалява че не призна джуджи за хипер велик !

267

Коко

преди 1 година

ахахахаххахаххахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахаххааххахахахахахахахаха Парад хахахахахаххахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахаххахахахахаххахахахахах Грандиозен ахахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахаххахаха Москва ххахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахаа Деня на победата хахахахахахахахахахаххааххахахаххахахахаххахахахахахаххахахахахаххаха КУРганец хахахахахахахахахахаххааххахахахахаххахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахаххахахаххахахахахаха Амен!

266

Анонимен

преди 1 година

Хм,че те мускулите ги показаха :) За 3 седмици сринаха една държава фашaги!

265

Зозо

преди 1 година

хахахахаа 131 единици техника?!? Че то на нашия парад повече изкарват :))))))))))))

264

Аз есмь царь

преди 1 година

До Анонимный Руският войник никога не е бил мародер, особено сега. Това, което измисля украинската пропаганда с помощта на Ми-6, е фалшив, който не заслужава внимание. Укронацисти в репертоара си. но те ще бъдат разбити и унищожени.

263

Анонимен

преди 1 година

Нормално , те с са North Корея 2

262

Анонимен

преди 1 година

Модерната техника на Русия е само за показване на парад.

261

Анонимен

преди 1 година

Тя ги показа в Украйна, украинците им видяха сметката с няколко хиляди мобилни зенитки от Запада!:)))))))))))))))))))))Лада или Тойота, това е въпроса!:))))))))))))))

260

д-р Дрегер

преди 1 година

Сега разбирам защо в Русия са забранени гей-парадите. Войската трябва да е номер 1.

259

Анонимен

преди 1 година

ако изгладнелите и изтормозени граждани на Русия излезнат с по една тенекея да думкат на площада и да викат "Долу Путьин" ще стане наисна голям парад