254

Анонимен

преди 2 години

пари и оръжие за украина са пари и оръжие на вятъра

253

Кире

преди 2 години

Както един много по-мъдър човек е казал - С мечката се преговаря само с пушката до тебе. Иначи какви преговори може да има :) Така че още 20 000 руски тиинейджъри на пастет- *** не му дреме, и тогава може да си направят лафчето. Пък и Русия да изпразни малко складовете, да имат нужда от западна електроника за възстановяване и тогава ще се преговаря по-лесно.

252

П.К.

преди 2 години

Задкулисието отново и отново ни облъчва и внушава с ***-*** ***??? Дали има толкова неграмотни човечета на тоя широк Свят, които да не могат да проумеят истината?

251

Анонимен

преди 2 години

Абе накрая Ким Чен *** ще хапне гъбки! Атомни!

250

Спеца

преди 2 години

Много *** въпрос!Ами питайте Путин - той решава вече , кой кум , кой сват и кой на булката брат!

249

анонимен

преди 2 години

Нали искат преговори,нали искат войната да спре,защо тогава изпращат оръжие на тези фашисти.ЯВНО НАИСТИНА Е ВОЙНАТА НА ЗАПАДА СРЕЩУ РУСИЯ. ГАДНИ ФАШИСТИ И ПЕДОФИЛИ!!!!!!!!

248

Анонимен

преди 2 години

Да!

247

да

преди 2 години

така се насърчават войнолюбците, а не желаещите преговори.Зеленски никога няма да иска преговори ако го въоръжаваме.Да преговаря, НЕ да се прави на ощипан че не е нарушил Минските споразумения.

246

?

преди 2 години

Не, разбира се. По времето на войната във Виетнам, СССР като снабдяваше виетнамците с оръжия, че и наменици, беше ли въвлечена във война?

245

Пич

преди 2 години

Не, бе, не ни въвлича. Всички войни, в които България участва са все "символични". Така навремето сме обявили "символична война" на Англия и САЩ. Което разбира се е довело до съвсем несимволични бомби над София. После сме включени и съвсем несимволично в списъка на губещите и сме плащали репарации, понеже приказките ни не са хващали декиш. Та и днес така - подкрепяйте "символично" Украйна, докато не завалят руските ракети ;) И после обяснявайте на руснаците, как сме били "неутрални" :)

244

анализатор

преди 2 години

До: номер 353 А защо тогава България е в криза? Защо Европа е в криза? Какво правят украинските граждани на наша територия?Защо целият свят е обърнат с главата надолу? Я пак си помисли? Ако можеш да мислиш въобще...

243

Анонимен

преди 2 години

анализатор,в теоята глава може и да си във война с Марс.Спирай наркотиците!Ние не сме във война с РФ,но заради такива болни като теб може и да влезнем.

242

анализатор

преди 2 години

До: номер 351 За какво да обявяваме официално война на Русия? Тя обявила ли е официално война на някого? Не, нали? Тогава? Русия официално обяви "специална военна операция" на територията на независима Украйна. Съответно, Украйна не е обявила официално война на Русия, а просто ЗСУ защитават държавата от пораженията от "специалната военна операция" на Путин. Украйна не е обявила война на Русия, защо да го правим ние?

241

анализатор

преди 2 години

Няма какво да го умуваме! Ние ВЕЧЕ сме във война с Русия!!!Не по наша вина обаче...

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-351 Ей жълтоуско искам само за седмица да попаднеш в лагер за военна подготовка и ще запееш друга песен. Война искал-символична. То това не е игрова конзола която да спреш когато искаш да си вземеш чипс или да пикаеш.

239

цензура

преди 2 години

думата п р о с т има повече от едно значение, и не всички са обида !!!звездички мой !!!

238

до 354

преди 2 години

Отговорът е много ***, защитават си интересите зад океана, също така си спазват и доктрината за величие. Доста пари инвестираха в украйна и им е трудно да ги прежалят.

237

Анонимен

преди 2 години

Можем да изпратим следната техническа помощ:Микри кърпички българска роза, розова вода и малко *** вода. Това е другари.А дали сме част от войната, да, вече сме неприятелска държава и то от началото на конфликта, независимо от това да ли на някой другари им харесва или не. Просто е ясно за всички в Нато, че не ставаме просто. Позор.

236

Защо

преди 2 години

Западния свят много се загрижи за Украйна. Там се води война но каква война. Комуникациите не са прекъснати има телевизия електричество .Това са първите неща които изчезват при военни действия. В Африка от години мрът милиони деца от недохранване а дебелите американци и ЕС не им пукаше до вчера как така сега реват за украйна. Ами интересът е друг Украйна биейки се с Русия изтощава Русия и дава повод на Запада да я атакува икономически и да я заклеми като световно зло. Ама света не е само САЩ иЕС

235

Анонимен

преди 2 години

Да ,ама нато изпраща не само оръжия, всички тия разузнавателни самолети, които летят и над българска територия и предават данни на укро.фашагите това вече си е участие. И рано или късно натовските лицемери ще си получат заслуженото